Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
A ona izgleda ko Irina izgleda ko Irinaaa Shayk Shayk
Buba je bio dobar prije 10-15 godina
Buba je bio dobar prije 10-15 godina
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
I onda shvate da se moraju zaposlit, prodje vrijeme srednje skole
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Naravno, ne treba u krajnost ici.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:16Ne kažem da su svi koji to ponekad poslušaju ovakvi ili onakvi, ali isto ne mogu reći i za one koji to slušaju svaki dan i čudom te gledaju kada kažeš šta ti slušaš. Kao u fazonu, šta će ti to, daj nešto žešće i onda ti dakako preporuči neku strašnu numeru od velikana jale i bubašvabe.
Imam druga forumasa ovdje necu ga imenovati koji je slusanje jale i bube u svrhu zezancije i opustanja uspio povezati sa svim losim stvarima u drustvu pa cak i sa sda koruptivnim zaposljavanjem u javnom sektoru i sa sranjem u kojem se drzava nalazi
Ako ovo vidi najebo sam, vjerovatno mi jos nije halalio sto ih slusam.
Ako slusas Merlina a ne volis JiB nisi legitiman sagovornik
Jos ljudi mucenici. Zabranili im u Smrdiju a njihove zvezde pevaju za kvazi praznik juce po cijelom manjem entitetu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
**** jetru, ona naraste, al poslije Laynea nema života
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:41**** jetru, ona naraste, al poslije Laynea nema života
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nauči čitat. Reko sam da za razliku od Nirvaninih, ovi tekstovi imaju donekle smisla. U prevodu ako mi objasniš o čem Kurt pjeva u "Smells like teen spirit" ja ću počet navijat za Novaka Đokovića.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:57Haj baš da čujem taj sjajni smisao vanserijskih tekstova ?!ArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:47Jala i Buba se nisu roknuli sa 27 i tekstovi im imaju bar nekog smisla, tako da stepenica više u odnosu na Nirvanu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Dobro, nije bas da su sve pjesme trash. Ima par starih tekstova koji su ok, dok su ovi noviji teska komercijala i zapravo se vrte beatovi, a tekst je manje vazan.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pjesma je omaž Pixiesima, njegovom omiljenom benduArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:47Nauči čitat. Reko sam da za razliku od Nirvaninih, ovi tekstovi imaju donekle smisla. U prevodu ako mi objasniš o čem Kurt pjeva u "Smells like teen spirit" ja ću počet navijat za Novaka Đokovića.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:57Haj baš da čujem taj sjajni smisao vanserijskih tekstova ?!ArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:47Jala i Buba se nisu roknuli sa 27 i tekstovi im imaju bar nekog smisla, tako da stepenica više u odnosu na Nirvanu.
https://www.rollingstone.com/music/musi ... uck-97194/
al je svakako nije volio upravo zbog popularnosti tako da ju je izbjegavao i svirati kasnije, smučila mu se
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Iako razvaljen od droge i jednom nogom u grobu ipak bio u stanju da izvede ovakav masterpiece, komentar nije potrebanrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:41**** jetru, ona naraste, al poslije Laynea nema života
Arvid je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:42rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:41**** jetru, ona naraste, al poslije Laynea nema života
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Htio pop pjesmu i onda mu se zgadila zbog popularnostirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:56Pjesma je omaž Pixiesima, njegovom omiljenom bendu
al je svakako nije volio upravo zbog popularnosti tako da ju je izbjegavao i svirati kasnije, smučila mu se
Btw. ko je bolji vokal Cornell ili Staley?
Nije on volio nista svirati kasnijerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:56Pjesma je omaž Pixiesima, njegovom omiljenom benduArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:47Nauči čitat. Reko sam da za razliku od Nirvaninih, ovi tekstovi imaju donekle smisla. U prevodu ako mi objasniš o čem Kurt pjeva u "Smells like teen spirit" ja ću počet navijat za Novaka Đokovića.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:57
Haj baš da čujem taj sjajni smisao vanserijskih tekstova ?!
No, poenta nije bila ko je bolji, nego iskljucivo u smislu trenda. A Nirvana je ostala i ostat ce faktor u muzici koji ce se jos dugo spominjati. Jala i Buba su samo proleteri. Glupost je porediti u tom smislu. Sto se tice lirika pa imas x pjesama, poslusaj "Oh me" recimo @artemis, "Lake of fire", "Something in the way", ne moras ove najpopularnije, Lithium, come as you are, in bloom, you know you're right itd.
"Oh me" i "Lake of fire" nisu njihove pjesme. Čisto da ne bude zabune 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Meat puppets ali su oni odradili da valja
Kao i "the man who sold the world", nirvanina verzija je daleko bolja od David-ove
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 jan 2022, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Meni lično Layne i Jerry zajedno su nenadyebiviArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 21:05Htio pop pjesmu i onda mu se zgadila zbog popularnostirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:56Pjesma je omaž Pixiesima, njegovom omiljenom bendu
al je svakako nije volio upravo zbog popularnosti tako da ju je izbjegavao i svirati kasnije, smučila mu se![]()
Btw. ko je bolji vokal Cornell ili Staley?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.