Odermatt nezaustavljiv ove godine i čini se da nema konkurencije za VKG,ali ne znam šta bi rekao na ovo da ćemo
u Wengenu i Kizu vidjeti po dva spusta,ništa im nije sveto
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
ali kad već holandija može imati 8 velikih kugli a luksemburg 5, što i brazil ne bi mogao imati jednu pobjedu?
Pa bilo bi i pošteno da za Brazil skija,kao što je Mondo tako napravio ,mama je uvijek prva
da, oni bi mu baš obezbijedili uslove
mogo bi sa elvedinom trenirat
Nije ni Mondo trenirao u Švedskoj osim možda kad je bio u posjeti babi i dedi ,trebali su ga uzeti kad su norvežani napravili skijaša od njega. U Norveškoj će ostati samo jedan od mnogi,zamisli kakav bi kultni status imao u Brazilu..Senna,Pele,Pinheiro Braathen
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
I čudim se kako je Ryding pobjedio,sad sam naletio na snimak zadnji pet ,pa jbte svi poispadali,ali kakva čudna sezona u slalomu,fucking Braathen vodi u poretku sa samo 235 bodova,tako da tipujem da Yohei Koyama uzima zlato na ZOI
super sezona u slalomu, mogu desetorica uzeti olimpijadu!
neznam do čega je, ali jako intetesantna činjenica, i u kicbilu i u šladmingu je bilo dozvoljeno po hiljadu gledalaca, u kicbilu se u petak i subotu nije pojavilo pola, u nedjelju su bile dvije trećine a danas u šladmingu maksimum
super sezona u slalomu, mogu desetorica uzeti olimpijadu!
neznam do čega je, ali jako intetesantna činjenica, i u kicbilu i u šladmingu je bilo dozvoljeno po hiljadu gledalaca, u kicbilu se u petak i subotu nije pojavilo pola, u nedjelju su bile dvije trećine a danas u šladmingu maksimum
Čim u Šladmingu nema otvorenog jacuzzia i treba da su kupaju u njemu,to je podvoz
A za ZOI ja bi taj broj i povećao,petnestak različiti vozača je bilo na podijumu ove sezone u slalomu,a plus neki vrhunski slalomaši poput Schwarza i Zenhauserna su bez postolja ove sezone tako ničija pobjeda na OI za mene neće
biti iznenađenje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..