Ne znam sto je avramovski masta pa nije igrao u bayernu da se ne moze dovesti kod nas, kad je mogao do prije godinu dana igrat za vardar moze i kod nas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja stojim na usluzi, sve za Klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:19Jel se jos tucemo sa Fluminenseom za Avramovskog, da im posaljem Nobela ili ti Galilea, da im napiše jedan podugacak post. Pa dok ga oni procitaju tako i zavrsi prelazni rok, a mi vec doveli Makedonca.
Za jos ideja me zapratite.

GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:44Ja stojim na usluzi, sve za Klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:19Jel se jos tucemo sa Fluminenseom za Avramovskog, da im posaljem Nobela ili ti Galilea, da im napiše jedan podugacak post. Pa dok ga oni procitaju tako i zavrsi prelazni rok, a mi vec doveli Makedonca.
Za jos ideja me zapratite.![]()
Jel realno šta god da napišeš pojedinci shvate ozbiljno?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Volis li klub vise os zivota, pitam za druga...GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:44Ja stojim na usluzi, sve za Klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:19Jel se jos tucemo sa Fluminenseom za Avramovskog, da im posaljem Nobela ili ti Galilea, da im napiše jedan podugacak post. Pa dok ga oni procitaju tako i zavrsi prelazni rok, a mi vec doveli Makedonca.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Mijo Caktaš, još jedan kapitalac koji se ovdje spominjao, upravo je postao slobodan igrač.On je recimo Bruno Fernanes u poređenju sa Avramovskim 

Acooo povediiii naaas
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
A što je zanimljivo pisati o tome?

On voli klub,vise od zivota ali manje od Sabrine !!NazorUso je napisao/la: ↑11 jan 2022, 21:04Volis li klub vise os zivota, pitam za druga...GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2022, 20:44Ja stojim na usluzi, sve za Klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:19Jel se jos tucemo sa Fluminenseom za Avramovskog, da im posaljem Nobela ili ti Galilea, da im napiše jedan podugacak post. Pa dok ga oni procitaju tako i zavrsi prelazni rok, a mi vec doveli Makedonca.

Jos mu sve mirise na NJU !!

I na Namove sendvice !!

- napoleon72
- Kontakt:
Jes, al mu je godisnja plata u Hajduku bila 600 hiljada eura.Historicar je napisao/la: ↑11 jan 2022, 21:14Mijo Caktaš, još jedan kapitalac koji se ovdje spominjao, upravo je postao slobodan igrač.On je recimo Bruno Fernanes u poređenju sa Avramovskim![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Bit ce da te "ubila promaha" od previse mahanja zastavom. Izdrzi ❤
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Mujakic bi trebao potpisati ugovor na dvije godine sa nama, ako sam dobro shvatio, jos samo papirologiju Kotrijk da zavrsi i to je to
Sve mi znamo.
Imat cemo top stopere cak trojica preiskusna Mujakic Dupovac, Lazić plus Kurdić,Trako.
Da nam je .na svim pozicijama ovakva konkurencija.
Da nam je .na svim pozicijama ovakva konkurencija.
-
- Kontakt:
Bilo bi idealno da se ekipa kompletira do polaska u Antaliju, pa da se dole samo kristališe prvih 11, kroz te prijateljske utakmice.
Ako je vec Fanimo otpisan, onda nam hitno treba i kapitalno desno krilo, te alternative Suljiću i Pidri na lijevoj strani.Ostale pozicije su uglavnom pristojno popunjene.
Onaj Konate iz Liverpoola isto Kurdic igra ima te neke neuspjesne izlete 

You are someone else I am still right here
Ima li neki info koga cemo da se kotarisemo iz ekipe, posto koliko sam skontao "nema mjesta" za sve ni na pripremama i inace 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️