Botman iz Lilea je relativno spor,al on i Tomori skupa bi bila top kombinacija. Botman ima 21 godinu i decko je strasan potencijal,al je i skupOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2022, 13:45Samo da ne dovodimo spore stopere već nešto slično Tomoriju.
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sampdoria and Milan have found an agreement for Gabbia. He will join the Blucerchiati on loan
Ne kontam zasto ali ajde. Nije da bas imamo neki extra stopera u ekipi.
Ne kontam zasto ali ajde. Nije da bas imamo neki extra stopera u ekipi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Gabbia cisto sumnjam da ce ikad postati neki odlican stoper, neki solidan stoper u timovima sredine tabele mu je vrhunac po svemu sudeci. Barem ga ja tako vidim, daleko od modernog, spor sa dosta alibi pasova (naravno, stoper je pa moze nekad biti opravdano), tako da daj Boze nesto veliko od njega.
Ali sad ga slati na posudbu, wtf. Jedva cekam da vidim razvoj cijelog mercata.
Ali sad ga slati na posudbu, wtf. Jedva cekam da vidim razvoj cijelog mercata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mi meni ne liči bi moglo nešto od njega biti al posudba je za početak ok pa da vidimo
Il Club più titolato al mondo!
Nathan Ake I Eric Bailly se spominju
Ake se sjecam prije Par godina iz Celzija on mi je djelovao zanimljivo,a za ovog drugog teek sad vidim da je jos u Man Utdu ..
Ake se sjecam prije Par godina iz Celzija on mi je djelovao zanimljivo,a za ovog drugog teek sad vidim da je jos u Man Utdu ..
Mada bi ja najradije Bremera, već naviknut na ligu. Može se Pobega uključiti u deal.
Ne znam, po meni je Pobega igrač za rotacije kojeg vrijedi žrtvovati za dobrog stopera. Svakako na ljeto dolazi Adli a i onom iz Marseillea ističe ugovor pa bi se i on mogao dovesti.
-
celikmilan
- Kontakt:
Ako ode Gabbia moraju dovesti 2 štopera. Totalno je glupo slati ga negdje na posudbu.
Pogotovo je glupo to što se spominje Bailly, koji je vazda povrijeđen. Znači, ostali bi na jednom rezervnom stoperu koji je veći dio vremena povrijeđen i beku, niđe veze.
A s obzirom koliko su Calabria i Florenzi propustili utakmica ove sezone, ne znam ni koliko je pametno uzdati se u Kalulua samo kao rezervnog stopera jer konstantno mora umjesto nekoga uskakati na bekovskim pozicijama (i lijevo i desno).
Meni i dalje nije jasno kako se to ne piše o Omeragiću, a mali bukvalno bio na San Siru što valjda samo o sebi dovoljno govori. S obzirom na omjer cijene i kvalitete, najviše bih volio da njega dovedu.
A s obzirom koliko su Calabria i Florenzi propustili utakmica ove sezone, ne znam ni koliko je pametno uzdati se u Kalulua samo kao rezervnog stopera jer konstantno mora umjesto nekoga uskakati na bekovskim pozicijama (i lijevo i desno).
Meni i dalje nije jasno kako se to ne piše o Omeragiću, a mali bukvalno bio na San Siru što valjda samo o sebi dovoljno govori. S obzirom na omjer cijene i kvalitete, najviše bih volio da njega dovedu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Pouceni ranijim nacinom rada Uprave, mozda je Omeragic ili neko treci vec zavrsen, a da mediji ne znaju do zadnjeg trena. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve se vise pise da je Eric Baily nas novi stoper,27 godina mu je,on kad bi mogao ostati bez povreda i uz kontinuitet utakmica mislim da bi bio top transfer kao i Tomori
Ajde vidjet cemo, Eric umjesto Gabbie na posudbama mozda i nije tako lose
Spominje se da Milan hoce stopera na pozajmicu, sa tim da na ljeto moze krenuti po WC napadaca 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Fantasista
- Kontakt:
Kakve smo sreće čamugi će neko nogu otkinut iz kuka tokom turnira u africi.
Ko je gledao Bailly zna da se radi o strasnom stoperu. Kad je zdrav među top 5 stopera je u EPL samo imao je dosta nesrece s tim povredama , ali od svih igrača sto se povezuju s Milanom on je daleko najbolja opcija , a i također savrseno odgovara stilu Milana jer je jako pokretan i dinamican stoper.
Ne znam kako iko može reći da bi bio dobar transfer kad pogledaš spisak povreda. To što je nekad bio dobar igrač ne znači ništa, a nije više toliko ni mlad.
Tako se i pisalo za raspalog Pellegrija pa gle čuda, stvarno i ostade raspali Pellegri.
Tako se i pisalo za raspalog Pellegrija pa gle čuda, stvarno i ostade raspali Pellegri.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam fakat jesi ti gledao tog Baillya , njega i Pellegria ne mozes nikako u istu recenicu. Lik kad je zdrav je ubjedljivo najbolji stoper Uniteda , tacka.
To sto ima problema s povredama jest problem , ali je bolji od svakog stopera sto se dovodio u kontekst s Milanom prije/tokom ovog prelaznog roka. Posudba bi bila odlicna opcija i ako se uspije sacuvati od povreda plus uz neku cijenu od 15-20 miliona to bi bio no brainer deal. I lik ima 27 godina. To su extra godine.
27 mu je godina,gle cuda i Kjear kad je kod nas dosao je dosta manje imao problema sa povredama (ovu sad ne racunam) plus Baily je relativno.mlad 27 mu je godina,a ako si ga ikad gledao vidio si da se radi o odlicnom igracu,on sa Tomorijem bi bio top ubjedjen sam u to
20 miliona no brainer za hodajuću bolnicu 
Haj dobro, nećemo dalje jer se ne slažemo.
Haj dobro, nećemo dalje jer se ne slažemo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.