FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Imp
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Imp » 09 jan 2022, 22:49

U pauzi dok se Dumfriesu pružala pomoć na terentu, režiser pusti kompilaciju startova na gležnj od strane Lazijevih igrača. Stvarno je sreća da nitko nije ozbiljno sjebao nogu večeras. Nadam se da kod Dumfriesa nije ništa ozbiljno.

Što se tiče igre, odlično do drugog gola (izuzev jedne amaterske greške kad su svi sjebali i Lazio zabio). Ali zato nakon drugog gola neshvatiljivo loši, prepustili loptu Laziju, obrana nesigurna, a ni prilike za kontru. Bitna 3 boda, treba ovaj period sad proći sa što manje kikseva, i kasnije će to biti odrađivanje na autopilotu :mrgreen:

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 09 jan 2022, 22:51

Ono na bareli ako nije crveni ja ne znam sta je. Cekaju da se kost zacakli jbt...

Najdraza pobjeda ove godine, samo zbog one prve utakmice i nafake koju su imali.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 09 jan 2022, 22:53

Ova utakmica je na Psihickoj bazi bila sigurno do sada i naj teza. Sve super na kraju samo treba greske popraviti.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 jan 2022, 22:57

Kakvog trenera Inter ima. Trenerčina. Mister.
1921

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 09 jan 2022, 23:05

GG3 je napisao/la:
09 jan 2022, 22:53
Ova utakmica je na Psihickoj bazi bila sigurno do sada i naj teza. Sve super na kraju samo treba greske popraviti.
Treba imati na umu da je ovu sezonu psihicki puno teze iznijeti nego prošlu. Za razliku od prošle sezone gdje je Inter uz Juve bio u najboljem slučaju jednak pretendent za Scudetto, ove godine su Inter svi već upisali kao prvaka. Sigurno je teže igrati s takvim pritiskom iz kola u kolo.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 09 jan 2022, 23:13

Imp je napisao/la:
09 jan 2022, 23:05
GG3 je napisao/la:
09 jan 2022, 22:53
Treba imati na umu da je ovu sezonu psihicki puno teze iznijeti nego prošlu. Za razliku od prošle sezone gdje je Inter uz Juve bio u najboljem slučaju jednak pretendent za Scudetto, ove godine su Inter svi već upisali kao prvaka. Sigurno je teže igrati s takvim pritiskom iz kola u kolo.
Danas protivnik koji nam je nanio jedini poraz, nije se igrala utakmica u Bolonji , Milan presao na prvo mjesto itd.
Prije koju godinu ovo bi izgubili il jedva nerijeseno izvukli.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 09 jan 2022, 23:17

Slažem se ja da je ovo bila psihički teška utakmica, biti će i slj. kolo protiv Atalante. Samo napominjem da je cijelu sezonu pritisak na ekipi da moraju osvojiti scudetto. Dok na drugoj strani grada, mogu igrati komotono, u LP će se kvalificirati, a Scudetto nitko i ne očekuje, tako da to može biti samo bonus.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 10 jan 2022, 06:36

Al ako Inzaghi nastavi ovako do kraja sezone :tokralju:.... Kakvog trenera imamo to je strasno, na ljeto uz par ciljanih pojačanja moze čuda napravit...

I Bastoni je poslije utakmice rekao da je bilo tesko prebaciti se na ono sto on zeli, pa zbog toga i jesmo izgledali blesavo na početku, ali zato sada rasturaju...

Trener za vise godina, sa Marotom koji zna svake sezone osvježiti ekipu uvijek mozemo biti u vrhu...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2022, 11:27

Zna li neko koliko se ulaznica može kupiti na jednu Siamo noi karticu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2022, 08:08

Virtu4l je napisao/la:
11 jan 2022, 11:27
Sumnjam da ti netko ovdje to zna :mrgreen: mozda da se obratis na Inter club fedeli Hrvatska FB stranicu oni ce ti sigurno znati odgovorit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2022, 08:11

Tritolone je napisao/la:
12 jan 2022, 08:08
Virtu4l je napisao/la:
11 jan 2022, 11:27
Sumnjam da ti netko ovdje to zna :mrgreen: mozda da se obratis na Inter club fedeli Hrvatska FB stranicu oni ce ti sigurno znati odgovorit.
Pisao sam Interovoj službi za podršku i odgovorili su isti dan, četiri ulaznice se mogu uzeti.

Hvala u svakom slučaju. :thumbup:
Voli te tvoje Sarajevo.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 12 jan 2022, 12:07

Zna li neko otprilike kakve su šanse da bude karti za liverpool?
1921

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2022, 12:13

Mislim da klub jos nije nista objavio koliki ce biti kapacitet za utakmice LPa, jedino znam da je preduvjet za otici taj da moras biti cijepljen 2 puta inace ides u karantenu od pet dana cak i uz test.

Nadam se da mister planira dobro izmiksati ekipu veceras, barem da ovi stozerni odmore malo, pogotovo posto nam Atalanta ide za vikend.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2022, 14:22

Tritolone je napisao/la:
12 jan 2022, 12:13
Mislim da klub jos nije nista objavio koliki ce biti kapacitet za utakmice LPa, jedino znam da je preduvjet za otici taj da moras biti cijepljen 2 puta inace ides u karantenu od pet dana cak i uz test.
Italija nove mjere objavljuje 2 februara. Po trenutnim mjerama turisti iz BiH ne mogu ući u državu, to važi već mjesecima. Ja se nadam da će se malo otvoriti, da se bar vakcinisanim dozvoli ulazak, pretpostavljam uz PCR. Hrvatska nije na toj listi, oni mogu ući ako u prethodnih 14 dana nisu boravili u nekoj od zemalja sa E liste na kojoj smo mi, Srbija, Crna Gora, itd...

Ne znam ko određuje kapacitet, UEFA ili država u kojoj se igra, ali Man City je obavijestio navijače da su dobili 2524 ulaznice, što je 5% kapaciteta José Alvalade stadiona u Lisabonu, pa mi je logično da oni idu sa punim kapacitetom.
GeriOldman je napisao/la:
12 jan 2022, 12:07
Zna li neko otprilike kakve su šanse da bude karti za liverpool?
Za Inter nikad nisam kupovao, ali prethodna iskustva mi govore da se do ulaznice uvijek može doći, oficijelni sajt je uvijek najbolja šansa, samo treba biti tačan u minut kad krene prodaja. Ja sam zato izvadio ovu Siamo noi karticu jer je ona valjda uslov za kupovinu, a kad ne rasprodaju odmah, tek onda ide General sale za sve.

Ako mi to ne prođe, uzeću na nekom tapkaroškom sajtu, inače sam uvijek uzimao na Viagogo i nikad nisam imao problema. Tu već uzmem najjeftiniju i ne zanima me gdje ću biti na tribini. Samo da uđem na stadion.
Voli te tvoje Sarajevo.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 12 jan 2022, 16:01

Ma ja, vidio sam i ja viagogo, al najjeftinija 200 KM. Kontam da mora biti na oficijelnom sajtu jeftinije. Vakcina nije problem, vakcinisan sam ful. Doduše ako nas ne skinu s te liste, pada sve u vodu.
1921

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 jan 2022, 16:43

Cuj u italiju se ne smije turistički, a ja u zadnjih pola godine 6 ili 7 puta vec bio, cijeli decembar bio u Italiji skoro :D a morat cu izgleda i sljedeće sedmice

Ja idem autom, sad ne znam ako tko ide avionom... Uglavnom nikakve ni kontrole nikad, samo jednom policija stojali onako u autu na granici izmedju Italije i Slovenije...

Sad jesam ja imao sreće u to ne ulazim 😁

Veceras valjda dobijemo, pa da se krene sa trofejom....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2022, 17:56

12 jan 2022, 16:01
Ma ja, vidio sam i ja viagogo, al najjeftinija 200 KM. Kontam da mora biti na oficijelnom sajtu jeftinije. Vakcina nije problem, vakcinisan sam ful. Doduše ako nas ne skinu s te liste, pada sve u vodu.
Ja viagogo koristim samo kad ne uspijem da kupim zvanično od kluba, što se desilo svega par puta. Jbg, vidjećemo, kad Inter objavi datum početka prodaje. Zato sam uzeo ovu Siamo noi karticu jer članovi imaju prednost pri kupovini.
Huska je napisao/la:
12 jan 2022, 16:43
Cuj u italiju se ne smije turistički, a ja u zadnjih pola godine 6 ili 7 puta vec bio, cijeli decembar bio u Italiji skoro :D a morat cu izgleda i sljedeće sedmice

Ja idem autom, sad ne znam ako tko ide avionom... Uglavnom nikakve ni kontrole nikad, samo jednom policija stojali onako u autu na granici izmedju Italije i Slovenije...
A jbg, zakon je takav da zvanično ne možemo,
List E. Travel to and from List E countries is only permitted for essential reasons: work, health or study, absolute urgency or return to own home, domicile or residency. All countries not on another list are on List E.
Mi smo na ovoj listi, dakle samo hitni slučajevi, posao i škola.

Zato ćemo ići autom, nećemo avionom, osim ako ne promijene mjere.
Voli te tvoje Sarajevo.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 12 jan 2022, 20:01

Očekivan sastav, idemo po prvi od mnogih trofeja u 2022 godini.. Forzaaaa

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 12 jan 2022, 20:23

Virtu4l je napisao/la:
12 jan 2022, 17:56
12 jan 2022, 16:01
Ja viagogo koristim samo kad ne uspijem da kupim zvanično od kluba, što se desilo svega par puta. Jbg, vidjećemo, kad Inter objavi datum početka prodaje. Zato sam uzeo ovu Siamo noi karticu jer članovi imaju prednost pri kupovini.
Huska je napisao/la:
12 jan 2022, 16:43

A jbg, zakon je takav da zvanično ne možemo,
List E. Travel to and from List E countries is only permitted for essential reasons: work, health or study, absolute urgency or return to own home, domicile or residency. All countries not on another list are on List E.
Mi smo na ovoj listi, dakle samo hitni slučajevi, posao i škola.

Zato ćemo ići autom, nećemo avionom, osim ako ne promijene mjere.
Daj malo opširnije o toj siamo noi kartici, može i u pp.

@huska jel to patka ili fakat ideš u Italiju, da me ne vrate na pola puta?
1921

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 jan 2022, 20:33

12 jan 2022, 20:23

@huska jel to patka ili fakat ideš u Italiju, da me ne vrate na pola puta?
Od šestog mjeseca svaki sam mjesec bio 7 do 10 dana skoro, a u decembru dva puta po 10ak dana...

Sad sta bi bilo da su me kontrolisali ne znam, ali idem i vjerovatno I sljedeće sedmice opet...nije nikad niko zaustavio ni kontrolisao u Italiji, a budem i u restoranu, na ulici, trgovinama...Sta bi bilo da zaustave na granici kad stoje onako kao patrola ne znam... Ovo na hrv i slo pitaju samo gdje ces i vozi dalje...

Uradim samo onaj antigen test i to je to... Samo sto sad ne daju ni u restorane jesti bez covid pasoša ili cega već, al eto mi nekako nadjemo gdje se moze provuci...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.