Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Mislim da je Mancini ovu utakmicu previse olahko shvatio.
Jo ubjedljivo najlosiji igrac citya,ne znam sta je Mancini htio postici sa njim, kada momak igra klasicnog napadaca.
Pa nije ni cudo sto se city gusi u svojoj igri. normalno da svakom napadacu trebaju konkretne lopte,
kako bi mogo realizovati sto vise golova. ovdje ljudi ni tevez ne bi igro bolje. mislim da je dzeko
pruzio solidnu utakmicu i pokazao svoj kvalitet. primjetio sam da dosta njgovih suigraca ne razumiju
njegove namjere. kljucni igraci su falili, silva i kolarov da bi igra dobila na dinamici.da su igrali od prve minute sigurno
bi city dalje prosa, a dzeko dao jos jedn gol.
Jo ubjedljivo najlosiji igrac citya,ne znam sta je Mancini htio postici sa njim, kada momak igra klasicnog napadaca.
Pa nije ni cudo sto se city gusi u svojoj igri. normalno da svakom napadacu trebaju konkretne lopte,
kako bi mogo realizovati sto vise golova. ovdje ljudi ni tevez ne bi igro bolje. mislim da je dzeko
pruzio solidnu utakmicu i pokazao svoj kvalitet. primjetio sam da dosta njgovih suigraca ne razumiju
njegove namjere. kljucni igraci su falili, silva i kolarov da bi igra dobila na dinamici.da su igrali od prve minute sigurno
bi city dalje prosa, a dzeko dao jos jedn gol.
- NoName
- Kontakt:

OHHHHHHHHHHH Bosnian....takE meeeee HARDDDD !!!
♥ ♥ ♥ ♥
XXXXX:
Any Bosnian or particular one?

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Sir Matt
- Kontakt:
A šta misliš šta ću pisati kad Džeko bude Džeko ? Ja kažem ono što zaslužuje dok isto tako trenutno pišem što zaslužuje . Prosto da Bog kaže .kupus army je napisao/la:Dzeko svakako spada u najbolje napadace svijeta,sto ce pokazati u narednom periodu.Pa on ima do sad ucinak 100% iz jedine prave sanse je i dao gol.Ima tehniku kakvu ima malo veznih igraca,a kamoli napadaca.Vidjcemo tvoje komentare kada bosanski zmaj od narednog vikenda pocne da sara mreze na ostrvu.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Nogomet ili fudbal je sport koji se igra za gol vise.....Danas je 6 minuta djelilo City od ispadanja,a onda momak koji je upravo doveden zbog toga zabije golcinu(neko je spomenuo da samo onaj ko je igrao,ili igra nogomet zna da ovo nije bio zicer),obezbjedi drugu tekmu i to je to.Nema nikakvih supljaka.On je doveden da daje golove,i eventualno asistira,ako bude zabijo koga boli racku kako prima loptu ili je dodaje;ako ne bude golova da mu se za prsa lijepi,yebo to nebitno je.Ne kontam pojedine likove ovdje,kao da mole boga da Dzeko odigra sto losije,a ne kontaju koliko je bitno i za reprezentaciju njegova igra i golovi.Nekako imam osjecaj da samo navijaci Zelje gotive to sto je on napravio,a ostali ili nako ili negativno.Shvatite da je taj momak Bosanski brend,pravi ambasador Bosne,bio u Njemackoj sada u Engleskoj,i vise je o Bosni napisano i objavljeno tamo u zadnjih mjesec dana,nego u predhosnih 10 godina zahvaljujuci Edinu.Ovdje ublehatra boze sacuvaj....
- NoName
- Kontakt:
Hajde bolan, nemoj se ti sekirati za Džeku, kako god igrao bolji će biti makar od Rooneya. Čak i kad igra, kako kažeš, loše. A ipak Rooneyu navijači MUDa aplaudiraju i podržavaju ga. Idi i iskoristi svoju silnu energiju da objasniš MUDima da Rooney nije dobar i da ćeš tvrditi da je dobar kada bude dobarSir Matt je napisao/la:A šta misliš šta ću pisati kad Džeko bude Džeko ? Ja kažem ono što zaslužuje dok isto tako trenutno pišem što zaslužuje . Prosto da Bog kaže .kupus army je napisao/la:Dzeko svakako spada u najbolje napadace svijeta,sto ce pokazati u narednom periodu.Pa on ima do sad ucinak 100% iz jedine prave sanse je i dao gol.Ima tehniku kakvu ima malo veznih igraca,a kamoli napadaca.Vidjcemo tvoje komentare kada bosanski zmaj od narednog vikenda pocne da sara mreze na ostrvu.

pogan smo brate nevidjena, al obice nam se opet nas poganluk od glavu,al ebaji ga...Edine svaka cast!JuveSissoko je napisao/la:iako sam pripadnik tog naroda, citas mi misli, tacno 100%Mandrak je napisao/la:Bošnjo ce oprostiti sve sem upjeha, to je tako - jednostavno...pogan narod kojeg ni rat nije dozvao pameti.
Ti se danas nisi naspavao izgledaMonolog je napisao/la:Da bi Džeko dobio prolaznu ocjenu, mora uraditi sljedeće:
1. Predriblati 3-4 igrača(neke i po 2x), izaći jedan na jedan sa golmanom, predriblati i njega i ušetati se s loptom u gol.
2. Zabiti gol sa nekih 30-ak metara.
3. Pokazati da može i škaricama zabiti(nešto poput Rivalda).
4. Spasiti sopstvenu mrežu, odigrati 3-4 dupla pasa sa svojim suigračima i uraditi ono što napisah u stavci pod rednim brojem 1.
5. Dobiti 100% duela, ne smije izgubiti niti jednu loptu, procenat preciznih pasova mora biti kao u Xavi-ja, jer je zato i doveden u City.
Eh, čim ne ispuni jednu od ovih stavki, odmah možemo reći da je Džeko promašaj, te da nije dorast'o igrati u Premiershipu ili bilo gdje osim u Wolfsburgu.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Sir Matt
- Kontakt:
To imam kakve veze sa temom ?! Budeš mi pojasnil , ne ? Već sam rekao da je meritorno ulaziti u diskusiju oko Džeke i Rooneya . Biće mi lakše prihvatiti ovo što si napisao ako nađeš post gdje ja svršavam na Rooneya od svog dolaska na forum . Budeš ?NoName je napisao/la: Hajde bolan, nemoj se ti sekirati za Džeku, kako god igrao bolji će biti makar od Rooneya. Čak i kad igra, kako kažeš, loše. A ipak Rooneyu navijači MUDa aplaudiraju i podržavaju ga. Idi i iskoristi svoju silnu energiju da objasniš MUDima da Rooney nije dobar i da ćeš tvrditi da je dobar kada bude dobar

Koliko strucnjaka na ovom forumu, a BiH fudbal raspada sistema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne shvataš ti poentu, umij se pa onda ponovo pročitaj Monologov post.soccerfan je napisao/la:Ti se danas nisi naspavao izgledaAjd pusti covjeka da igra i ne bavi se necim o cemu pojma nemas
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Ne svršavaš ni na dokazivanje navijačima MUDA da je Rooney loš kao što to činiš ovdje za Džeku. Iako je i budali jasno da je Rooney katastrofa od igrača, mora mu se priznati da je fenomen, nije mala stvar ne postići gola 145 dana i to još u onakvoj ekipi. Stoga, obzirom da nisi baš sa razumom na ti, pokušavam da ti objasnim slikovito a glavni lik u toj slici je, uz našeg Edina i Rooney, koga vjerovatno pratiš. Valjda ti je stalo i do tima za koji navijaš, potrudi se malo više oko Rooneya - ili si zbog Edina počeo navijati za City?Sir Matt je napisao/la:To imam kakve veze sa temom ?! Budeš mi pojasnil , ne ? Već sam rekao da je meritorno ulaziti u diskusiju oko Džeke i Rooneya . Biće mi lakše prihvatiti ovo što si napisao ako nađeš post gdje ja svršavam na Rooneya od svog dolaska na forum . Budeš ?NoName je napisao/la: Hajde bolan, nemoj se ti sekirati za Džeku, kako god igrao bolji će biti makar od Rooneya. Čak i kad igra, kako kažeš, loše. A ipak Rooneyu navijači MUDa aplaudiraju i podržavaju ga. Idi i iskoristi svoju silnu energiju da objasniš MUDima da Rooney nije dobar i da ćeš tvrditi da je dobar kada bude dobar
a mos mislit koliki mu je tek racku heheforza je napisao/la:Svaka cast, Dzeko !!
ja u onog Yaye kolike su ruke .... jos malo pa ce rukama vodit loptu po zemlji
- Sir Matt
- Kontakt:
A ko piše da je Rooney zver da bih ja sporječkao ? On o razumu , pa dobro hoćeš da umrem od smijeha bokte ... Sigmunde ... Jesi to ti ?NoName je napisao/la: Ne svršavaš ni na dokazivanje navijačima MUDA da je Rooney loš kao što to činiš ovdje za Džeku. Iako je i budali jasno da je Rooney katastrofa od igrača, mora mu se priznati da je fenomen, nije mala stvar ne postići gola 145 dana i to još u onakvoj ekipi. Stoga, obzirom da nisi baš sa razumom na ti, pokušavam da ti objasnim slikovito a glavni lik u toj slici je, uz našeg Edina i Rooney, koga vjerovatno pratiš. Valjda ti je stalo i do tima za koji navijaš, potrudi se malo više oko Rooneya - ili si zbog Edina počeo navijati za City?
To ces ti mislit za nashroni je napisao/la:a mos mislit koliki mu je tek racku heheforza je napisao/la:Svaka cast, Dzeko !!
ja u onog Yaye kolike su ruke .... jos malo pa ce rukama vodit loptu po zemlji

- NoName
- Kontakt:
Sigmund mi je unuk.Sir Matt je napisao/la:A ko piše da je Rooney zver da bih ja sporječkao ? On o razumu , pa dobro hoćeš da umrem od smijeha bokte ... Sigmunde ... Jesi to ti ?NoName je napisao/la: Ne svršavaš ni na dokazivanje navijačima MUDA da je Rooney loš kao što to činiš ovdje za Džeku. Iako je i budali jasno da je Rooney katastrofa od igrača, mora mu se priznati da je fenomen, nije mala stvar ne postići gola 145 dana i to još u onakvoj ekipi. Stoga, obzirom da nisi baš sa razumom na ti, pokušavam da ti objasnim slikovito a glavni lik u toj slici je, uz našeg Edina i Rooney, koga vjerovatno pratiš. Valjda ti je stalo i do tima za koji navijaš, potrudi se malo više oko Rooneya - ili si zbog Edina počeo navijati za City?
Trapista Matt dokle se stiglo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
bas si soccerfan...soccerfan je napisao/la: Ti se danas nisi naspavao izgledaAjd pusti covjeka da igra i ne bavi se necim o cemu pojma nemas

de procitaj ponovo monologov post..
pa ako ne skontas jos jednom...i tako citaj sve dok ne skontas..

sto se tice dzeke...
on je danas dobio ono sto njemu treba,,upotrebljiva lopta...i kada tog ima,ima i golova..ali to je tesko dobiti kada ti imas tri zadnja vezna na terenu..i tu lezi najveci problem..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
E jest opet dao bijesan gol(pa da u vezi toga napišu 100 tekstova)
Realno onakav go bi dala vecina nas sa foruma i to žmireci
Idu mi na živce sa forsiranjem đeke kako je prešao u siti.
Realno onakav go bi dala vecina nas sa foruma i to žmireci
Idu mi na živce sa forsiranjem đeke kako je prešao u siti.
Ono što Mancini igra je nevjervatno,pa niko na svijetu ne igra sa tri zadnja vezna(klasična razbijača),pogotovo ako se radi o igračima koji to mogu i sami odlično obaviti(De Jong,Toure).Ako već igra sa tri zadnja jedan od njih mora biti kreativac,igrač tipa Pirla,Fabregasa,Xavia koji ima perfektan pas i dugu loptu.Ako je zamislio Garetha Barry-a kao kreativca dobro se zeznuo.Ako ste pratili Barrya,on je totalno beskoristan na terenu i maltene kao da City igra sa igračem manje.To dovodi do konfuzije i čestog vraćanja lopte nazad.Osim toga, igrači City-a moraju puno više trčati(svi znamo koliko je trka danas važna u fudbalu),boriti se,nekad i uklizati.Nikako mi nije jasno da Mancini sa onako fizički spremnim i brzim igračima ne igra na jak pressing(koji inače igraju skoro svi timovi u Engleskoj),pa šanse iz kontri i polukontri bi se redale ko na traci.Čestitke Džeki na golu(to je uostalom i ono što se traži od njega,sve ostalo je suvišno).T-MAC je napisao/la:bas si soccerfan...soccerfan je napisao/la: Ti se danas nisi naspavao izgledaAjd pusti covjeka da igra i ne bavi se necim o cemu pojma nemas
![]()
de procitaj ponovo monologov post..
pa ako ne skontas jos jednom...i tako citaj sve dok ne skontas..![]()
sto se tice dzeke...
on je danas dobio ono sto njemu treba,,upotrebljiva lopta...i kada tog ima,ima i golova..ali to je tesko dobiti kada ti imas tri zadnja vezna na terenu..i tu lezi najveci problem..
Ma gol kao gol nije nesto ekstra, ali njegovo kretanje prije gola je bilo vrlo dobro. A ovo ce mu pomoc i samopuzdanju.
Njega ce na kraju krajeva ocijenjivat na osnovu toga koliko je golova dao. A ne jesu li to bili fantasticni golovi, ili ne.
Njega ce na kraju krajeva ocijenjivat na osnovu toga koliko je golova dao. A ne jesu li to bili fantasticni golovi, ili ne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester