Bravo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Treba pitati Rahmanovića šta iskreno misli o Husrefu, da on kaže iz svog ugla 

- feniksptica
- Kontakt:
Ne mrzi niko Musemica. Vahidin je ljudina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Uđeš na video Kobiljara i vidiš da mu je Bagarić upropastio najmanje 3 asistencije, zapetlja se sam pred golom, čak ni golmana ispred njega ne bude. Protiv Tuzla Citya smetao Cmiljaniću cijelo vrijeme, nit radi presing, stoji i gleda kako se ostali bore i umaraju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro bi bilo kad bi doveli još jednog napadača, na ove se i ne možemo baš toliko osloniti.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:13Uđeš na video Kobiljara i vidiš da mu je Bagarić upropastio najmanje 3 asistencije, zapetlja se sam pred golom, čak ni golmana ispred njega ne bude. Protiv Tuzla Citya smetao Cmiljaniću cijelo vrijeme, nit radi presing, stoji i gleda kako se ostali bore i umaraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
95% fudbalera koji su bili posljednje 3-4 godine u klubu isto ce reci kao i vladan. Da je Husref autoritet i nezgodan za igrace al covjek koji tako radi zeli da kontroliše svlacionicu i na kraju legenda ovog kluba. Vinko gospodin, odmjeren, smiren, sa velikim znanjem i odlicna trener al nije se snašao u cirkusu koji mu je uprava napravila. I isto velika vecina ce reci da Ahmetovic, Krste i Hebibovic znace puno svlacionici i klubu, realno prošlo je njihovo vrijeme al puno su dali u predhodnim godinama kako na terenu a još vise u svlačionici i tom nekom odnosu. Treba se s njima lijepo oprostiti na kraju sezone. Nikad moja strana a mislim i vecine navijaca FKS ne mogu biti ljudi koji omalovažavaju Husrefa, Vinka, Ahmetovica, Velkoskog itd. Koja je to dobrobit da neko pise usro, kesoljub, Vinko četnik, spidro sta tu ima dobro i pozitivno??
To je cisto vrijedjanje i provociranje da se kao nesto prepucajemo na forumu a time se pravi i loša atmosfera i podjele.
Da, da, zato ga je 95 % igraca bojkotovalo. Ismijavali ga po instagramu i slicno...
Nisi autoritet ako zalajes "hajmo malo yebem vam Boga" , nego ako civilizovanim metodama dovedes ekipu u red !
Nisi autoritet ako zalajes "hajmo malo yebem vam Boga" , nego ako civilizovanim metodama dovedes ekipu u red !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ono što je bitno da Usrivoj neće više biti nikad na klupi našeg kluba, neka mu je sretno gdje god ode drugo. Priču o njemu povede uvijek isti lik.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sad ulazimo u nacin rada odnosno trenerske metode. Recimo dule vujosevic je davio Bogdana Bogdanovića al Bogdan kaze znao sam da je to za moje dobro, Ferguson je šamarao igrace Man utd itd itd, isto tako imas mirni trenera tipa Vinko ili u europi s gospodskim manirima Anceloti. Ne poredim nikog ovdje nego cisto da kazem da je to sve od trenera do trenera kakav odnos zeli s igracima.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kontam da nisam fulio PDF, tačnije, da sam na temi Tuzla City
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Mislim da se svako odusevi kad mu usrivoje drmne Boga... Skacu od srece.bordobijeli je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:26Sad ulazimo u nacin rada odnosno trenerske metode. Recimo dule vujosevic je davio Bogdana Bogdanovića al Bogdan kaze znao sam da je to za moje dobro, Ferguson je šamarao igrace Man utd itd itd, isto tako imas mirni trenera tipa Vinko ili u europi s gospodskim manirima Anceloti. Ne poredim nikog ovdje nego cisto da kazem da je to sve od trenera do trenera kakav odnos zeli s igracima.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- napoleon72
- Kontakt:
"Ovaj samo sto jos iz konzerve ne izadje!A isti ovaj novinar koji ga gura za malo crkavice,dva dana ne objavi transfer A reprezentativca u Tursku!Bitnije mu je iz seoskog kluba gurat igraca!Toliko o nasim vrlim i postenim novinarima?!Cast izuzetcima!"
Komentar Husarica na intervju s Kovacevicem. Ko ovu gnjidu pusti da vise udje u klub, daBogda mu svaka marka na lijekove otisla.
Pucaju li cirevi Profaaaa?
Komentar Husarica na intervju s Kovacevicem. Ko ovu gnjidu pusti da vise udje u klub, daBogda mu svaka marka na lijekove otisla.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ne, mislim da je to baš ruzno, licno ne volim cuti kad neko psuje Boga. Sigurno ima bolji metoda od psovanja. Al otišli smo predaleko, smaramo s Husrefom. Imamo sad Vasoskog, Mirvica, pojacanja, bolje su to teme.NazorUso je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:31Mislim da se svako odusevi kad mu usrivoje drmne Boga... Skacu od srece.bordobijeli je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:26Sad ulazimo u nacin rada odnosno trenerske metode. Recimo dule vujosevic je davio Bogdana Bogdanovića al Bogdan kaze znao sam da je to za moje dobro, Ferguson je šamarao igrace Man utd itd itd, isto tako imas mirni trenera tipa Vinko ili u europi s gospodskim manirima Anceloti. Ne poredim nikog ovdje nego cisto da kazem da je to sve od trenera do trenera kakav odnos zeli s igracima.
Na kojem je ovo portalu?napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:33"Ovaj samo sto jos iz konzerve ne izadje!A isti ovaj novinar koji ga gura za malo crkavice,dva dana ne objavi transfer A reprezentativca u Tursku!Bitnije mu je iz seoskog kluba gurat igraca!Toliko o nasim vrlim i postenim novinarima?!Cast izuzetcima!"
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
spo.rt1Foux87 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:37Na kojem je ovo portalu?napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:33"Ovaj samo sto jos iz konzerve ne izadje!A isti ovaj novinar koji ga gura za malo crkavice,dva dana ne objavi transfer A reprezentativca u Tursku!Bitnije mu je iz seoskog kluba gurat igraca!Toliko o nasim vrlim i postenim novinarima?!Cast izuzetcima!"
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovaj makedonac, 10ka Ristevski ili kako se vec zove, 90% završen.
Reci da je avramovski a ne ristevski ljubi te brat
Hvalanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:49spo.rt1Foux87 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:37Na kojem je ovo portalu?napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:33"Ovaj samo sto jos iz konzerve ne izadje!A isti ovaj novinar koji ga gura za malo crkavice,dva dana ne objavi transfer A reprezentativca u Tursku!Bitnije mu je iz seoskog kluba gurat igraca!Toliko o nasim vrlim i postenim novinarima?!Cast izuzetcima!"
Trenutno korisnika/ca: Dave, Rajvosa4ever i 54 gosta.