FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je bruka kako ponizavaju navijace,na prozivku ti dodje 150-200 ljudi i ti ne izadjes i ne pozdravis makar te ljude,ili da makar neko izadje i kaze tim ljudima da ne cekaju bezveze.
Jel bila prozivka?
Zna li se sta ko je tu ko nije?
Imal kakav spisak ko je na prozivci, ako je bila?
Zna li se sta ko je tu ko nije?
Imal kakav spisak ko je na prozivci, ako je bila?
Edise nabijem i tebe i cicu i sve zeljine vojnike..250 ljudi po ovoj zimi dode i niste u stanju ispostovat 5 min raju...izasla raja s posla, faksa i slicno..sramota i jedan veliki minus, a ocekuje se podrska 

Bojo, Juricic, Mujezinovic i Vrhovac nisu dosli, ostali su tu. 30 igraca ukupno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- NerminFatic
- Kontakt:
Ako odu ovu sto su nanijetili, a dodju koji bi kao mogli, necemo vise biti ni "sokacki klub"! 

Hvala

Boju i Vrhovca bi bilo steta izgubit, mladi i soldini igraci (odlicni za nasu ligu), ostala dvojica lahko nadoknadiva.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Al nemogu shvatiti ove igrače. Dosada igrali na dođem ti i nisu htjeli ići a sad (ukoliko je ovo tačno za investitora) kad treba da ih sunce ogrije oni bi da idu.
E svega kod nas ima
E svega kod nas ima
moSa ljoŽe
Ne mozes mi vamo pricat gen Zeljeznicara ovo ono a ne mozes izac 2 kruga otrcat pozdravit raju i onda nastavi radit sta si planirao.
Sramota.
Jedan veliki minus za ovu neozbiljnost umejsto da izađete u 13h , pozdravite oko 500 ljudi koji se mrznu vi odrzavate sastanak sat ipo ,sram vas bilo
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... ini/47047/Danas je na Stadionu Grbavica obavljena prozivka fudbalera, a potom i trening. Prvi trening su obavili: Josip Bender, Vedad Muftić, Nikola Milićević – Ante Blažević, Luka Malić, Branimir Vištica, Aleksandar Kosorić, Amar Drina – Nedim Mekić, Amar Mehić, Haris Hajdarević, Omar Beća, Faruk Duraković, Samir Bekrić, Hamza Gasal, Sedad Subašić, Edin Mujić, Damir Hrelja, Ognjen Stjepanović – Ermin Zec. S Plavima su trenirali Tony Livančić, Armin Čerimagić koji su na probnom radu, te juniori Benjamin Križevac, Ajdin Kobašević, Amar Musić, Ardonis Mućaj, Neriman Kočević, David Grubešić, Hamza Jaganjac, Džan Hošić, Ensar Fejzić.

I Stjepanovic dosao.
Sve veliki insajderi znate sve, dosta bivsih na prozivci ovo ono na kraju cerimagic i livancic niko ih nije ni spomenuo 

Hvala dragom Allahu pa ce nam ostat Sedad Subasic

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Na pocetku stranice 150 ljudi doslo
U sredini 250
Na kraju 500

U sredini 250
Na kraju 500

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Šta je sa Štilom ne trenira mu se po snijegu ili?
Edis rece samo za Cocu za ponedjeljak

Ja sam ga razumio da su od obojice dobili obecanje i da su "pruzili" ruku, tj. dogovorili se. Za Cocalica je samo rekao da je otisao u Belgiju po neke papire da ga valjda mozemo registrovati.
Nesto mi sumnjivo ovo za Cocalica.
Pa i ja sam tako razumio...ali rekao je da bi se Coca trebao u pon prikljuciti, ali za Stilu nista ne rece kad ce krenuti s treningom pa zato
.
Trenutno korisnika/ca: Firebase, Hrasno15, Ideneide, Levin, MrAmarOsim, nedimmmm1337, Pablo11, Pact1921 i 80 gostiju.