Pa vidis to niko ni ne spori.Al smijesno je reci da smo odigrali dobro a primili tricu.messilla je napisao/la: ↑13 jan 2022, 16:01Pa u ovom kontekstu se i posmatrala utakmica. Real ima jednu od najboljih polusezona, a Barcelona najlošiju. Plus je Barcelona od dolaska Koemana (može se reći i Setiena) izgubila skoro svaku jaču tekmu uz lošu igru i podređen položaj. U skladu s tim najavljivalo se (i očekivalo) laganih dva razlike za Real, a dobili smo egal utakmicu koja je lako mogla prevagnuti i na drugu stranu.
Ono ipak Luuk fakin de Jong je počeo utakmicu, desno davno penzionisani Alves, igrači od kojih se najviše može očekivati tek se oporavili itd. Naravno kad sve to uzmeš u obzir i staviš u kontekst, teško je biti nezadovoljan. Ne mogu očekivanja u ovakvoj situaciji biti kao prije pet godina.
Jasno je meni da je Real jaci , jasno je meni da je Barca u ozbiljnoj tranziciji ali mi nekako bas smijesno zvuci kad neko kaze da smo bili dobri , pa nismo Cadiz da nam je tri komada protiv ovakvog Reala uspjeh.
Fali konkretnosti.Buskec davi loptu , nema nas u tranziciji a od Buskeca prema gore sve prsti od mladosti.Fali dosta toga , fali konkretnosti i okomitosti.
Feran je trkac i brzac , valjda bude ok sa njim.