Evropsko prvenstvo u rukometu - Mađarska/Slovačka 2022.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Mađarska/Slovačka 2022.
Makedonci pokušavaju stići, -2
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Srbija - Ukrajina 31:23
Pobeda protiv favorizovanih Ukrajinaca. Nije los rezultat. Mada smo poslednjih 10 minuta prestali igrati i spustili protivnika sa -12 na -8.
Casno smo odigrali ovo prvenstvo, ne vracamo se kuci sa sva tri poraza u grupi.
Pobeda protiv favorizovanih Ukrajinaca. Nije los rezultat. Mada smo poslednjih 10 minuta prestali igrati i spustili protivnika sa -12 na -8.
Mislim da si samo ti smatrao Ukrajince favoritima ali odlična Srbija koliko sam gledao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti ga, 1,02 kvota na Srbiju

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prvenstvo je tek pocelo ili sam nesto propustio?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 19:28Srbija - Ukrajina 31:23

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Fali nam 6 igraca. Pola rotacije. Dosli smo na prvenstvo bez pripremne utakmice, i od ovih koji su tu mnogi su proveli pola priprema u karantinu. Na bekovskim pozicijama i levom krilu smo pretanki. Igramo sa mnogim igracima koji su prosle sezone igrali jos u nasoj preslaboj domacoj ligi. Pesimista sam.marconato je napisao/la: ↑13 jan 2022, 19:33Prvenstvo je tek pocelo ili sam nesto propustio?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 19:28Srbija - Ukrajina 31:23
Casno smo odigrali ovo prvenstvo, ne vracamo se kuci sa sva tri poraza u grupi.![]()
Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 13 jan 2022, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro, i? Gubimo sigurno sledeca 2 meca?!EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 19:36Fali nam 6 igraca. Pola rotacije. Dosli smo na prvenstvo bez pripremne utakmice, i od ovih koji su tu mnogi su proveli pola priprema u karantinu. Na bekovskim pozicijama i levom krilu smo pretanki. Igramo sa mnogim igracima koji su prosle sezone igrali jos u nasoj preslaboj domacoj ligi. Pesimista sam.marconato je napisao/la: ↑13 jan 2022, 19:33Prvenstvo je tek pocelo ili sam nesto propustio?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 19:28Srbija - Ukrajina 31:23
Casno smo odigrali ovo prvenstvo, ne vracamo se kuci sa sva tri poraza u grupi.![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Pa ako nas Francuzi i Hrvati ovakve kadrovski osakacane, neuigrane i nespremne ne savladaju - neka ugase rukomet u svojim zemljama odmah.
Prosle godine bi mlatnuli i jedne i druge, Francuze i jesmo. Ove godine smo potpuni aucajderi zbog korone koja nas je kadrovski unakazila.
Prosle godine bi mlatnuli i jedne i druge, Francuze i jesmo. Ove godine smo potpuni aucajderi zbog korone koja nas je kadrovski unakazila.
Msm da je pe.derski otpisivati ove momke koji igraju, taman da su svi iz C postave...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 19:43Pa ako nas Francuzi i Hrvati ovakve kadrovski osakacane, neuigrane i nespremne ne savladaju - neka ugase rukomet u svojim zemljama odmah.
Prosle godine bi mlatnuli i jedne i druge, Francuze i jesmo. Ove godine smo potpuni aucajdei. zbog korone koja nas je kadrovski unakazila.

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ne otpisujem, samo nista ne ocekujem. Teoretski je moguce i grupu da osvojimo, ali mi smo ovde polu-reprezentacija.
Fale Nenadic, Milosavljev, braca Ilic, Abutovic, Zelenovic, i Djekic otpao, sedmorica u autu. Spadamo medju najhendikepiranije selekcije na prvenstvu.
Rade li prenosi na ovom EHF TV-u, je li probavao neko?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hvala ti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alan_kardec
- Kontakt:
ja večeras nekoliko puta pokušao da se ulogujem na ehftv preko fb, međutim iz nekog razloga nisam uspjevao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moraš nalog napraviti, par minuta poslaalan_kardec je napisao/la: ↑13 jan 2022, 20:25ja večeras nekoliko puta pokušao da se ulogujem na ehftv preko fb, međutim iz nekog razloga nisam uspjevao.
- alan_kardec
- Kontakt:
ne mora se praviti nalog, može se i preko fb ulogovati. Bar postoji opcija da se može, mada ja kao što rekoh nisam uspio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Debakl u u najavi 
Znam brt i ja sam pokušao prvo preko fba al ne može hahahhaalan_kardec je napisao/la: ↑13 jan 2022, 20:35ne mora se praviti nalog, može se i preko fb ulogovati. Bar postoji opcija da se može, mada ja kao što rekoh nisam uspio.
-
- Kontakt:
Katastrofa, u rangu fudbaleri.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.