Smiješan fudbaler, ne znam šta će nam, vjerovatno ga Mulalić traži.
Samo uzima mjesto Beći i Durakoviću.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Smiješan fudbaler, ne znam šta će nam, vjerovatno ga Mulalić traži.
Popunjavanje rostera za male pare. Ne vidim ni jedan razuman razlog. Sigurno je da ti nece igrati ,bar ne bi trebao prije Bece i Hajdarevica. Ostao si bez Boje i Ivkovicevog pulena na posudbi. Jer on i Dino Muharemovic su ti igraci koje stavis u tim i citavu tekmu kontas da ti fali igrac na terenu. Ali ovo mi je jedino racionalno rijesenje za njegovo dovodjenje,slabo kosta.
Igraš jedno takmičenje, bez ikakvih si ambicija... pa kad ćeš gurat mlađariju, ako ne sad?BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 jan 2022, 21:27Popunjavanje rostera za male pare. Ne vidim ni jedan razuman razlog. Sigurno je da ti nece igrati ,bar ne bi trebao prije Bece i Hajdarevica. Ostao si bez Boje i Ivkovicevog pulena na posudbi. Jer on i Dino Muharemovic su ti igraci koje stavis u tim i citavu tekmu kontas da ti fali igrac na terenu. Ali ovo mi je jedino racionalno rijesenje za njegovo dovodjenje,slabo kosta.
Sve mu halalim ali ako nam sjebu Kocevica treba I'm **** mater .Onaj smecar Ivkovic ga opasno tjera u Borac .Brkooo je napisao/la: ↑13 jan 2022, 21:54@BarbareZeljin, Zasto opravdavas gluposti? Nek onda Edis angazuje i nas navijace, necemo puno kostati i necemo praviti probleme, ako je to kriterij po kojem ce dovoditi igrace.
Nemam nista protiv Cocalica, Stilica, Dialibe, bez obzira na godine sve trojce, zbog toga sto su imali solidne inostrane karijere, imali su kvalitet itd, dok sa druge strane igraci poput Hasanovica nikad nisu imali kvalitet, nije imao kvalitet za Olimpik..
Edisu je ova polusezona sansa da pokaze da zasluzuje na duze staze biti u Zelji, a ako bude dovodio Kjosevskog, Erica, Hasanovica i slicne igrace, samo ce pokazati da nije nista naucio kao trener i da ne treba dobiti dugorocan ugovor..
Pa sto bi ostao kod nas ako ce mu mjesto uzimati Bekric, Hasanovic i slicni igraci??? Ako sad nije prilika za mlade uz par iskusnih onda nije nikad...a nama kako stoje stvari gerijatrija ce opasno dominirati ekipom...tako smo i s Kulasinom ovo ono pa nam ga dade odma a kod nas nije ni debitirao za prvi tim...KANA je napisao/la: ↑13 jan 2022, 22:01Sve mu halalim ali ako nam sjebu Kocevica treba I'm **** mater .Onaj smecar Ivkovic ga opasno tjera u Borac .Brkooo je napisao/la: ↑13 jan 2022, 21:54@BarbareZeljin, Zasto opravdavas gluposti? Nek onda Edis angazuje i nas navijace, necemo puno kostati i necemo praviti probleme, ako je to kriterij po kojem ce dovoditi igrace.
Nemam nista protiv Cocalica, Stilica, Dialibe, bez obzira na godine sve trojce, zbog toga sto su imali solidne inostrane karijere, imali su kvalitet itd, dok sa druge strane igraci poput Hasanovica nikad nisu imali kvalitet, nije imao kvalitet za Olimpik..
Edisu je ova polusezona sansa da pokaze da zasluzuje na duze staze biti u Zelji, a ako bude dovodio Kjosevskog, Erica, Hasanovica i slicne igrace, samo ce pokazati da nije nista naucio kao trener i da ne treba dobiti dugorocan ugovor..
Slažem se za Beću i ostalo napisano.BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 jan 2022, 21:42Mislim da je objasnio sve na presici. Ovi ljudi nece kostati,nece pravit probleme. Ja se isto nadam da i vjerujem da ce Beca igrati a da je Eldar neka 4 opcija. Beca ima odlicne predispozicije da bude jako dobar zadnji vezni.
Moj @fox mi nek svezemo 2-3 dobra rezultata jer mislis da necemo pucati na Europu.
Mada ce sad vise nego ikad gurati Borac,u inat nama iz federacije.
Fino rečeno..Brkooo je napisao/la: ↑13 jan 2022, 21:54@BarbareZeljin, Zasto opravdavas gluposti? Nek onda Edis angazuje i nas navijace, necemo puno kostati i necemo praviti probleme, ako je to kriterij po kojem ce dovoditi igrace.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Brkooo, invincible1921, perodeformero i 50 gostiju.