Pa ljudi se ocito zayebavaju jbg ti, zar ne vidis
Priznaj, logika ti nije baš jaca strana jer je Rona osvojio ukupno dvije titule Primere za deset godina, a vi njegovi odani dickrideri niste silazili sa njegove cundare sve te godine
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Pa ljudi se ocito zayebavaju jbg ti, zar ne vidis
Prije Ronalda, Robben i Snider, Huntelar bili vođe tima, došao nakon što je Barca osvojila tripletu...
Tabela La Lige na kraju 2008.?emir18 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 18:46Prije Ronalda, Robben i Snider, Huntelar bili vođe tima, došao nakon što je Barca osvojila tripletu...
Dajte ba neke argumente, samo lupate, prelistaj zandnje 3-4 stranice znači, ne znam niko sa vašeg PDF ne zna argumente neke dati, samo lično vrijeđanje i gluposti.
Nepotrebna prica.
Niko tebi ne garantuje da će svi ti igrači se razviti kako treba, to je sve bacanje graha, ima Barca iskusnih igrača Sergio, Alba, Pique.let3 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 18:51Nepotrebna prica.
Problem je u nerazumijevanju onoga što se pišejer ti ne želiš ili ne možeš da shvatiš da ce ovi Barcini klinci (Fati, Pedri, Gavi, Nico, Araujo itd) tek za 5 godina uci u svoj prajm, da ce tek za 5 godina poceti igrati svoj najbolji fudbal, da su baceni u vatru da budu nosioci , da nemaju pomoć oko sebe kao što Vini npr. ima Benzemu kao mentora i iskusnijeg kolegu ili Fede od Modrića i slicni primjeri...e jedino ako si baš neznalica pa misliš da ce Fati nešto nauciti od Luka De Jonga, a Torres od Briathwaita
ništa me ne bi cudilo.
Prvi bold - kad poredimo njih sa iskusnim veteranima Madrida (Benz, Luka, Kroos itd) - onda je bolje da ih nema nikako, bolje da i tamo guraju neke klince. Više štete od njih, nego koristi.emir18 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 18:59Niko tebi ne garantuje da će svi ti igrači se razviti kako treba, to je sve bacanje graha, ima Barca iskusnih igrača Sergio, Alba, Pique.let3 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 18:51Nepotrebna prica.
Problem je u nerazumijevanju onoga što se pišejer ti ne želiš ili ne možeš da shvatiš da ce ovi Barcini klinci (Fati, Pedri, Gavi, Nico, Araujo itd) tek za 5 godina uci u svoj prajm, da ce tek za 5 godina poceti igrati svoj najbolji fudbal, da su baceni u vatru da budu nosioci , da nemaju pomoć oko sebe kao što Vini npr. ima Benzemu kao mentora i iskusnijeg kolegu ili Fede od Modrića i slicni primjeri...e jedino ako si baš neznalica pa misliš da ce Fati nešto nauciti od Luka De Jonga, a Torres od Briathwaita
ništa me ne bi cudilo.
Isto kao što niko ne garatuje da će Vini, Rodrygo,Fede, Camavinga,Militao se razviti u WC klase koje će godinama biti na tom nivou.
Rekal Madrid bolje prolazi kroz tranziciju i to je činjenica.
Da li je Barci neko kriv što se riješila Suareza i Girzmana, sad plaćaju više novca igrače koji nisu ni blizu tih igrača.
Dobro si napisao.Rajaz je napisao/la: ↑13 jan 2022, 17:03Fati u ligi zabija svakih 70 minuta, Vinicius svake 134.
U Ligi prvaka Fati svakih 150 minuta, Vini svakih 266.
Jedan je u životnoj formi, drugi je načet povredama![]()
Da ti iskreno kazem , od kako je dosao Xavi ja vidim tu energiju od prve utakmice.Vidim ostrinu , mnogo vece zalaganje , sekiraciju , borbu i entuzijazam.messilla je napisao/la: ↑13 jan 2022, 16:30Sad ti ne posmatraš širu sliku, već izvlačiš jednu tezu. Naravno da nije dobro primiti tri gola, pogotovo ako su plod individualnih pizdarija kao što je bio slučaj kod prvog gola, ali sinoć smo konačno (protiv super jakog protivnika) vidjeli neku želju, motivaciju, zalaganje, sinhronizovan presing, timsku odbranu, krila koja mnogo rade, udvajanja i pomaganja u odbrani itd. Mislim to su neke elementarne fudbalske stvari, ali činjenica je da ih nije bilo zadnjih nekoliko godina. Jasno je da tu ima još mnogo posla i da će trebati vremena da se Barcelona vrati u sami vrh, ali ako uzmemo da je prije dva mjeseca bila totalno mrtva situacija oko kluba, ovo od sinoć nikako ne može ostaviti tako loš utisak.JoeBleck je napisao/la: ↑13 jan 2022, 16:08Pa vidis to niko ni ne spori.Al smijesno je reci da smo odigrali dobro a primili tricu.
Jasno je meni da je Real jaci , jasno je meni da je Barca u ozbiljnoj tranziciji ali mi nekako bas smijesno zvuci kad neko kaze da smo bili dobri , pa nismo Cadiz da nam je tri komada protiv ovakvog Reala uspjeh.
Fali konkretnosti.Buskec davi loptu , nema nas u tranziciji a od Buskeca prema gore sve prsti od mladosti.Fali dosta toga , fali konkretnosti i okomitosti.
Feran je trkac i brzac , valjda bude ok sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.