Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kako se kolo srece okrenulo.Manji je od makova zrna.Fakticki moli da igra , zar ponos srbadije to dopusta ?
Deportovati i zabraniti ulazak u drzavu narednih x godina.
Ja sam ga podrzavao i navijao da igra dok se klupko nije poceo odmotavati.
Ovakva petljavina i seljakluk samo na balkanu ima.Glumi nekog globalca,vegy megy , pljuje vakcine a vamo mulja i siri zarazu po svijetu.
Deportovati i zabraniti ulazak u drzavu narednih x godina.
Ja sam ga podrzavao i navijao da igra dok se klupko nije poceo odmotavati.
Ovakva petljavina i seljakluk samo na balkanu ima.Glumi nekog globalca,vegy megy , pljuje vakcine a vamo mulja i siri zarazu po svijetu.
Ma i da zaigra ispasti će u prva 3 kola nakon ovog.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zasto je on deportovan ikako, jos nisam skonto 
-
jolicnikola
- Kontakt:
ko drugom jamu kopa sam u nju upada
- LlullSergio
- Kontakt:
Joj cirkusa majko draga 
Protjerati varalicu i zabraniti mu ulazak na minimalno pet godina!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Game set and match - Australia
Pucaju čirevi
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ipak preokret 2:3 jes mi dragoEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:16Novak - Australijska drzava 2:0 trenutno u setovima
Australijski sud presudio u Novakovu korist.
Spanska vlada i policija (odakle se Novak zaputio za Melburn) demantovale spinovanja da je Novak ista uradio protivno njihovim zdravstvenim merama i zakonodavstvu.
Ako ga sada deportuju to znaci da nemaju nikakav pravni osnov za takvu odluku, tj. sve je = politika. Bio bi to verovatno jedan od tri najveca skandala u istoriji svetskog sporta. I najdalekoseznija.
A da ce posle svega ovoga uslediti i sudski proces - jasno je svakoj ptici na grani.
Novak ce traziti papreno obestecenje.
Vrabac kriminalac
- Shategabri
- Kontakt:
Valjda je 2-2, ima još žalba.
A što vam je konkretno drago?
Što je Đoković u pitanju, što nije vakcinisan ili?
Koševo Zapad
Meni je drago iz razloga što makar i ovim primjerom mogu vidjeti da postoji pravda u svijetu, bez obzira ko to bio i kakva pravila bila, i nebitno kako čitav slučaj završio, uglavnom slučaj postoji i nešto se dešava. Mogao je to biti moj babo ja bih se isto radovao. A ti kao neko ko pere o pravima na onoj temi o koroni bi se isto tako trebao osjećati sretnim.Shategabri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 09:13Valjda je 2-2, ima još žalba.
Kakav Embel riva cirkus, je li realno ovo šta rade i jedni i drugi, dvije potpune krajnosti: s jedne strane antivaxerski luđak koji mulja sa službenim potvrdama i testovima, s druge strane luđačka država koja drži ljude zatvorene mjesecima bez ikakvog posebnog efekta i strahovito se blamira u međunarodnim krugovima sa ovim odlukama o ulasku u zemlju.
Novak Đoković je najuspješniji teniser u istoriji tenisa, ali je u isto vrijeme i tipični balkanski međed i epska dilajla koja ne priliči najvećima u istoriji sporta. Realno: budala.
Novak Đoković je najuspješniji teniser u istoriji tenisa, ali je u isto vrijeme i tipični balkanski međed i epska dilajla koja ne priliči najvećima u istoriji sporta. Realno: budala.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LlullSergio
- Kontakt:
Nisu ga trebali pustit na startu i gotovo, nisi vakcinisan i doviđenja.
U momentima dok im u državi eksplodira širenje virusa internom transmisijom, ne vidim problem u puštanju u državu potpuno zdravog i nezaraženog čovjeka. Druga je priča što izmišljaju idiotske zakone, a što je i on idiot pa se nije vakcinisao i riješio sve neodumice oko prelaska granica i slično.LlullSergio je napisao/la: ↑14 jan 2022, 09:30Nisu ga trebali pustit na startu i gotovo, nisi vakcinisan i doviđenja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma g.ovna i jedni i drugi, usrali su motku
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ne vidim ni ja, da se mene pita testirao bi ga konstantno i vozdra, zavrsen problem.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 09:33U momentima dok im u državi eksplodira širenje virusa internom transmisijom, ne vidim problem u puštanju u državu potpuno zdravog i nezaraženog čovjeka. Druga je priča što izmišljaju idiotske zakone, a što je i on idiot pa se nije vakcinisao i riješio sve neodumice oko prelaska granica i slično.LlullSergio je napisao/la: ↑14 jan 2022, 09:30Nisu ga trebali pustit na startu i gotovo, nisi vakcinisan i doviđenja.
Ali ako su vec toliko rigorozni nikakva izuzeca i nista se nije trebalo dopustati da se izbjegne ovaj dvosedmični cirkus. Njegov stav je njegov stav, ne bih da ulazim tu, nema pravo da se zali jer je znao pravila i prije ovoga svega.
Tema je postala takmičenje u tome ko ce najvise izvrijedjati Novaka. I vidim da ste svi jako inspirisani, jer u tome smo mi najjaci.
Kada treba uvrijediti, opsovati, znamo biti pravo maštoviti. Jos jednom ste polozili svi. Cestitam
Kada treba uvrijediti, opsovati, znamo biti pravo maštoviti. Jos jednom ste polozili svi. Cestitam
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Australija pokazuje da je ozbiljna država i da najveći svjetski antivakser i varalica nema šta tražiti u njoj. Nadam se da će mu lupiti zabranu ulaska na minimalno pet godina.
Ali sve će to biti nepotpuno ako ga ne uhapse odmah kad sleti na aerodrom u Beogradu jer je svjesno širio zarazu i ugrozio na stotine ljudi, a posebno djece.
Sad očekujem još jedan skup podrške u Melburnu, sa sve šajkačama, kokardama, guslama, da čitav svijet ponovo vidi najstrašniji pećinski primitivizam na djelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.