Brkooo je napisao/la: ↑13 jan 2022, 21:54
@BarbareZeljin, Zasto opravdavas gluposti? Nek onda Edis angazuje i nas navijace, necemo puno kostati i necemo praviti probleme, ako je to kriterij po kojem ce dovoditi igrace.
Nemam nista protiv Cocalica, Stilica, Dialibe, bez obzira na godine sve trojce, zbog toga sto su imali solidne inostrane karijere, imali su kvalitet itd, dok sa druge strane igraci poput Hasanovica nikad nisu imali kvalitet, nije imao kvalitet za Olimpik..
Edisu je ova polusezona sansa da pokaze da zasluzuje na duze staze biti u Zelji, a ako bude dovodio Kjosevskog, Erica, Hasanovica i slicne igrace, samo ce pokazati da nije nista naucio kao trener i da ne treba dobiti dugorocan ugovor..
Ne opravdavam ja nikoga,samo dajem neko svoje misljenje zasto dovode Hasanovica. Par postova iznad sam napisao sta mislim o njemu kao igracu.
Ali koga hocete da dovede. Znaci para nema,dovode se igraci na jaranskoj osnovi,na neku emociju,odlaze ti neki polovnjaci,kojim je najveci uspijeh u kraijeri sto se zovu igraci Zelje. Jer da su normalne okolnosti nikad oni Zelje vidjeli ne bi.
Htijeli smo djecu,hocemo djecu. Koju djecu bolan. Od sve djece imamo Becu koji nesta moze,ostalo je gluho bilo. Bar od ovih sto su cesce igrali.
Ekipa u kojoj su Juricic,Bojo i Mujezinovic top 4 igraca uz Mekica hahahahaahaha. Ovdije se ne smijem Mekicu.
Kad dodje investitor onda mozemo palamuditi i ocekivati nesto. Ovako sad krpimo i igramo na emocije.
Ja sam to tako shvatio generalno a **** Hasanovica ko Hasanovica,napisao sam igrac kojeg imas u timu,i ne kontas za sta ti sluzi i sta moze.