English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Burnley Leicester odgodjeno 
Imate jednog igraca zarazenog wtf
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nija tačno, imao je Liverpool dva.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koliko ja znam, a znam, kovid i povrede se ove sezone tretiraju isto i u zvaničnim saopštenjima odgođenih utakmica piše da ekipa nema dovoljno igrača da igra utakmicu iz ovih ili onih razloga.
Arsenal ima 12 igrača+Patino. Ako su dosljedni svojim odlukama, odgodit će. Ako nisu, po ko zna koji put će gurnuti Arsenal pod voz pa ćemo gledati kako Ben White i Lakazet igraju skupa u veznom redu.
41:34
Kae Tuchel najveca razlika izmedju City i Chelsea je kako su se nosili sa povredama i Covidom.
Ko da mu je soxxx pisao govor.

Ko da mu je soxxx pisao govor.
4-IN-A-ROW
Pa kad skontas, u pravu je. I u sreći naravno. Obe ekipe imaju isto poraza, ali Chelsea 5 remija nije uspio pretvoriti u pobjede s kojima bi bili izjednačeni na tabeli.
Samo da sutra ostavi Lukakua na klupi, ja ne bih odbacio ni neko iznenađenje na Etihadu, iako se igra u terminu koji tradicionalno ne odgovara Chelsiju.
Samo da sutra ostavi Lukakua na klupi, ja ne bih odbacio ni neko iznenađenje na Etihadu, iako se igra u terminu koji tradicionalno ne odgovara Chelsiju.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
De nek se neko nasmije emiru da ne propadne post
Do kada dajemo Di Tuchelu? Ja mislim da je do marta bivsi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Razlika od 5 pobjeda je puka slucajnost. Kao i ona dominacija u 1. tekmi…jose je napisao/la: ↑14 jan 2022, 18:21Pa kad skontas, u pravu je. I u sreći naravno. Obe ekipe imaju isto poraza, ali Chelsea 5 remija nije uspio pretvoriti u pobjede s kojima bi bili izjednačeni na tabeli.
4-IN-A-ROW
EXC: Arsenal have requested to the Premier League that Sunday’s NLD be postponed. Tottenham angry. Story on @MailSport
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaci ako se klubu ozlijedi 10 igraca mogu trazit odgodu
Makar odgodili ili nr, svejedno, jer Tottenhamu se tek trebaju vratit Romero, Dier, Reguilon i Son.
Makar odgodili ili nr, svejedno, jer Tottenhamu se tek trebaju vratit Romero, Dier, Reguilon i Son.
Nemoj plakat, dovest ce Tom Holland Mbapea u Spurse
Mučki lažove, džaba ponavljaš te laži, one neće postati istina.
FA covid Aršini, koji su tragikomedija i sa kojima se ne slažem, kažu da moraš imati minimalno 14 igrača da igraš utakmicu. Arsenal ih nema. Lesteru se redovno odgađaju utakmice iz tog razloga. Šta sad, za Arsenal trebaju važiti drugi aršini jer tebi to ne odgovara? Hahahahah
FA covid Aršini, koji su tragikomedija i sa kojima se ne slažem, kažu da moraš imati minimalno 14 igrača da igraš utakmicu. Arsenal ih nema. Lesteru se redovno odgađaju utakmice iz tog razloga. Šta sad, za Arsenal trebaju važiti drugi aršini jer tebi to ne odgovara? Hahahahah
41:34
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Izvedite omladince.
S kojim igracima je Leeds igrao protiv Arsenala?BenWhite je napisao/la: ↑14 jan 2022, 19:35Mučki lažove, džaba ponavljaš te laži, one neće postati istina.
Jel Arsenal posudio 2 igraca ovaj mjesec?
Jesu kupovali afrikance?
Jel PL ili Xhaka krivi za crveni karton?
Jel PL kriva za povrede?
Ovo ce bit odbijeno, a onda cemo slusat o zidovima
Dobio sam od pouzdanog izvora info da ce biti otkazano.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.