Moderator/ica: Padovan
I u mene host zezao nešto oko admina kompa onda sam riješio i igrammuhovic je napisao/la:..kako ne moze na sedmicu..meni windows 7 ultimate,skino normala sa onog linka na 1. stranici,ono od oko 300 mb,i namjestio daljna uputstva sa 17. strane i igram sada normala
..sve je do tog kako uredis onaj host file,kao sto majestic vec rece
..takodjer je i to mene zezalo jer nisam to uredio,kad sam to uredio,od tad igram normala
![]()
![]()
hajmo ja i ti. ETO sobe iznad i passAnaliticar=Ahmo je napisao/la:unica ocemo li jednu?
Daj reci kako si sacuvao, u kojem formatu ... da nastimam dvojici jarana sa msn-a koji cekajumuhovic je napisao/la:..kako ne moze na sedmicu..meni windows 7 ultimate,skino normala sa onog linka na 1. stranici,ono od oko 300 mb,i namjestio daljna uputstva sa 17. strane i igram sada normala
..takodjer je i to mene zezalo jer nisam to uredio,kad sam to uredio,od tad igram normala
![]()
![]()
..evo sa one 17.strane,tako sam i ja uradioAnderson8 je napisao/la:Daj reci kako si sacuvao, u kojem formatu ... da nastimam dvojici jarana sa msn-a koji cekajumuhovic je napisao/la:..kako ne moze na sedmicu..meni windows 7 ultimate,skino normala sa onog linka na 1. stranici,ono od oko 300 mb,i namjestio daljna uputstva sa 17. strane i igram sada normala
![]()
![]()
eu3..jasko_juve..123Unica_Liverpool_ je napisao/la:Napravi sobu
..kako onda ja igram ?!Emir_ZENICA je napisao/la:Muhovicu nemoj djabe postavljati jer taj kod nije tacan,sadrzi reklamu a to ss.ba ne prima odma se pojave zvjezvdice ( **** )
..e nezzEmir_ZENICA je napisao/la:ja sam tako pokusavao nije mi moglo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.