Ako cemo iskreno, najveca glupost je bila sto se bilo sta platilo za igrace poput Mujezinovica ili Boje. Uredu da ti takvi igraci dodju kao free-transfer, pa sta naprave naprave, ali placati nesto za njih, to je van svake pameti u okvirima nase lige, sa budzetima koje klubovi imaju.Azzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:43Ja i ne poredim, glupo je opce o tome pricati..pa tu su negdje po kvalitetu, a bilo je natezanja i sa Kemom onda...igraci iz naseg kluba odu u bolje klubove s boljim uslovima, a nama ne valjaju..eto mi se ne mozemo sastavit tanak roster, al ne treba zaliti sto ce Vedran u Velez ili Bojo u Zrinjski..njima valjaju, nama ne valjajuTristan10 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:39Ne mozes porediti Drinu (2002 god) i Vrhovca(1998 god). Poredi npr Vrhovca i Osmankovica. Nije nista Vrhovac bolji od Osmankovica. Samo sto je kvalitet generalno opao, pa ispade da su igraci poput Vrhovca neki nivo.Azzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:34
Suplja ti prica...ako je vec tako onda je i drina bio dobar jer je kosoric bio pored njeg a ne zbog kvaliteta..uostalom zivi bili pa vidjeli koliko ce to Drina dobit minuta ove sezone. Niko ne kaze da je Vedran Maldini, ali da je nas najbolji i najkonstantiji igrac bio to je cinjenica i svako ce potvrditi...poenta price da bi veliki plus na ovu ekipu bio Bojo i Vrhovac, i mladi su i moglo bi se na njima nesto zaraditi...![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ne znam kako možete toliko sra.ti o nekom prosječnom igraču..
Cocalić je Vidić za njega.
Pričajte malo o tome..
Jedan je bivši, a drugi budući igrač našeg kluba. A mi idemo ka budućnosti..to nas jedino interesuje.
Cocalić je Vidić za njega.
Pričajte malo o tome..
Jedan je bivši, a drugi budući igrač našeg kluba. A mi idemo ka budućnosti..to nas jedino interesuje.
Kazu ukazao se Miro Stevanovic na treningu

Ne bih se složio, da je imao pametnijeg menadžera i sacekao ljeto od Cocalica bi naucio 43 puta vise nego od balvana Isica i Zvonica. Hvala mu, decko je igrao srcem, zao mi je sto nece napredovati uz Cocu ali ima Drina koji ima bolje predispozicije za stopera.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
Uostalom suvišna vam je priča, nije vaše dijete, nema nikakvu obavezu prema Željezničaru, a u ljeto 2020. kada ste ga dovodili mogao je gdje je htio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Momak je u 24. godini života, ne pričamo o djetetu, nego o valjda izgrađenom igraču.bhsport je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:33Ne bih se složio, da je imao pametnijeg menadžera i sacekao ljeto od Cocalica bi naucio 43 puta vise nego od balvana Isica i Zvonica. Hvala mu, decko je igrao srcem, zao mi je sto nece napredovati uz Cocu ali ima Drina koji ima bolje predispozicije za stopera.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
Uostalom suvišna vam je priča, nije vaše dijete, nema nikakvu obavezu prema Željezničaru, a u ljeto 2020. kada ste ga dovodili mogao je gdje je htio.
A ako ćemo o učenju, 100 puta više bi naučio od Dudića, nego od parmaka Mulalića.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kakve veze ima u kojoj je godini sa ucenjem?
I kako ga Dudic koji je bio centarfor moze nauciti vise o odbrani od Mulalica?
I kako ga Dudic koji je bio centarfor moze nauciti vise o odbrani od Mulalica?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Cilj je pljuvati sve sto je Zeljo, pa i kad se nema argumenata, onda barem po treneru, koji btw nije nista manje napravio u svojoj karijeri od Dudica. A fakta je ta da nam dolazi stoper sa najboljim CV u ligi. O takvoj karijeri trenutni igraci u BiHPL mogu samo sanjati, i to dosta govori o samoj ligi, a i o Zelji kao klubu koji je lansirao veliki broj igraca.
Nemoj se brukati druže čuj od Dudića može više naučiti.Hajc trener ne kažem da je Mulalic vrhunski ali ništa kvalitetni Dudic nije od Edisa.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:41Momak je u 24. godini života, ne pričamo o djetetu, nego o valjda izgrađenom igraču.bhsport je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:33Ne bih se složio, da je imao pametnijeg menadžera i sacekao ljeto od Cocalica bi naucio 43 puta vise nego od balvana Isica i Zvonica. Hvala mu, decko je igrao srcem, zao mi je sto nece napredovati uz Cocu ali ima Drina koji ima bolje predispozicije za stopera.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
A ako ćemo o učenju, 100 puta više bi naučio od Dudića, nego od parmaka Mulalića.
Odj.ebi sa teme i ti i Dudic i velez, imas opste diskusije pa tamo pisiBalorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:41Momak je u 24. godini života, ne pričamo o djetetu, nego o valjda izgrađenom igraču.bhsport je napisao/la: ↑14 jan 2022, 16:33Ne bih se složio, da je imao pametnijeg menadžera i sacekao ljeto od Cocalica bi naucio 43 puta vise nego od balvana Isica i Zvonica. Hvala mu, decko je igrao srcem, zao mi je sto nece napredovati uz Cocu ali ima Drina koji ima bolje predispozicije za stopera.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
Ljudi sta vam je pričamo o Vrhovcu koji je jedva usao u prvi tim, ko mu **** mater nek ide gdje hoce.
Meni ovo nikad nije jasno, na koji fazon ovo prolazi evo ti papiri, oprosti dug. Pa jbt to ispade ko dupla ucijena. Hem ga ne placas, hem ga zajebavas. Nema sanse da ovo prodje negdje na sudu ili nekoj arbitrazi. Zamislite da se ovo na zapadu radi. Mislim da ce se ovo dugorocno kao bumerang obiti o glavu. Ako ikada namaknu kakve pare u klubu, biti ce more ovih tuzbi
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Oni tim dugom "otkupe" svoje papire.Bradao1 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 18:46Meni ovo nikad nije jasno, na koji fazon ovo prolazi evo ti papiri, oprosti dug. Pa jbt to ispade ko dupla ucijena. Hem ga ne placas, hem ga zajebavas. Nema sanse da ovo prodje negdje na sudu ili nekoj arbitrazi. Zamislite da se ovo na zapadu radi. Mislim da ce se ovo dugorocno kao bumerang obiti o glavu. Ako ikada namaknu kakve pare u klubu, biti ce more ovih tuzbi
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
I haj reci imali to smisla? Evo radis ko privatnika, duzan ti pet plata, ti kazes hocu da idem, gazda kaze ne dam ti radnu knjizicu ako nam ne halalis plate?StrikeWarzone je napisao/la: ↑14 jan 2022, 18:47Oni tim dugom "otkupe" svoje papire.Bradao1 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 18:46Meni ovo nikad nije jasno, na koji fazon ovo prolazi evo ti papiri, oprosti dug. Pa jbt to ispade ko dupla ucijena. Hem ga ne placas, hem ga zajebavas. Nema sanse da ovo prodje negdje na sudu ili nekoj arbitrazi. Zamislite da se ovo na zapadu radi. Mislim da ce se ovo dugorocno kao bumerang obiti o glavu. Ako ikada namaknu kakve pare u klubu, biti ce more ovih tuzbi
Nema sanse da ovo prolazi, nego niko ne tuzi klub jer znaju da su kokuzi, i ne mogu se zajebavati. Ili sam glup, ali meni ne ide u glavu
Nije bas isto. Jer igrac ima neku vrijednost, dok mi obicni radnici nemamo. Nikad nisam cuo da neko plati obestecenje da predje iz jedne u drugu firmu, pa i da se radi o top inzinjeru koga Tesla ili Google traze.Bradao1 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 18:51I haj reci imali to smisla? Evo radis ko privatnika, duzan ti pet plata, ti kazes hocu da idem, gazda kaze ne dam ti radnu knjizicu ako nam ne halalis plate?StrikeWarzone je napisao/la: ↑14 jan 2022, 18:47Oni tim dugom "otkupe" svoje papire.Bradao1 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 18:46Meni ovo nikad nije jasno, na koji fazon ovo prolazi evo ti papiri, oprosti dug. Pa jbt to ispade ko dupla ucijena. Hem ga ne placas, hem ga zajebavas. Nema sanse da ovo prodje negdje na sudu ili nekoj arbitrazi. Zamislite da se ovo na zapadu radi. Mislim da ce se ovo dugorocno kao bumerang obiti o glavu. Ako ikada namaknu kakve pare u klubu, biti ce more ovih tuzbi
Nema sanse da ovo prolazi, nego niko ne tuzi klub jer znaju da su kokuzi, i ne mogu se zajebavati. Ili sam glup, ali meni ne ide u glavu
Mujezinović navodno u Novom Pazaru, a i Blažević da nema dogovoren transfer ko da bi gdje išao.
Svaki igrač je svjestan da iz Želje može napraviti neki transfer, prije nego iz bilo kojeg kluba iz BiH.
Svaki igrač je svjestan da iz Želje može napraviti neki transfer, prije nego iz bilo kojeg kluba iz BiH.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nama je jedini realan hendikep manjak kontinuiteta. Dodju novi treneri, 4-5 novih igraca, to treba uigrati i svemu treba vremena. A cisto individualno igracki, Blazevic ili npr Livancic, iskreno ne vidim neki hendikep. Treba sacekati i viditi bilans ko odlazi i ko dolazi, tesko da moze biti gore. Samo sto opet kazem, treba kontinutet, sve to ugirati i tome treba vremena.
-
- Kontakt:
Znamo li ko sigurno ostaje od igraca? Osim Kosorica. Sunce ti poljubim kakav raspad sistema
Gdje je onaj bombas sa kasikarama da valjne koju 

Pročepit će negdje.