Za sve je kriva polnocka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja se prepao da ti se nije šta desilo , nema te više od sedmice na NBA temi , napisao tamo đe je Neutral , kad imam šta da vidim
Promijenio posao, ne mogu gledati Nba aktivno. I ne pisem osim ovdje gdje napisem izvjestaj o koroni koji objave portali jer se tice teme.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jan 2022, 23:05Ja se prepao da ti se nije šta desilo , nema te više od sedmice na NBA temi , napisao tamo đe je Neutral , kad imam šta da vidim
ti "dominiraš" na ovoj temi ...
I ja budala baš![]()
Nije drug.
Sve to stoji , nego ove sezone si baš bio aktivan na NBA pa te htio nešto pitati u vezi GSW-a , ali yebi ga ...Neutral je napisao/la: ↑14 jan 2022, 23:08Promijenio posao, ne mogu gledati Nba aktivno. I ne pisem osim ovdje gdje napisem izvjestaj o koroni koji objave portali jer se tice teme.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jan 2022, 23:05Ja se prepao da ti se nije šta desilo , nema te više od sedmice na NBA temi , napisao tamo đe je Neutral , kad imam šta da vidim
ti "dominiraš" na ovoj temi ...
I ja budala baš![]()
Mene je briga da se zarazi dnevno 50,000 ljudi, nisam Krizni stab niti imam bilo kakvu nadleznost u vodjenju procesa oko korone. Samo znam da je BiH ostala bez 13k ljudi, to je vise stanovnika nego sto ima jedna Jablanica. Pravit cemo se da je sve normalno.
Malo jaci virus. Dodaj uz to prirodni negativni izvjestaj prije korone, pa da stavimo za 10 godina kljuc u bravu u ovoj drzavi penzionera.
Što kaže Rihtman ako nismo sa alfom, deltom dostigli kolektivni teško da ćemo i sa omikronom, nema logike. Ovdje svaki soj ko nova pandemija i taj novi soj nema neke veze sa prethodnim sojem i vrijede neka nova pravila. Šta će biti za par mjeseci ko će ga znati i kakav nas novi soj čeka.Neutral je napisao/la: ↑15 jan 2022, 15:36Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo KS, proteklog dana u Kantonu Sarajevo potvrđeno je 947 novih slučajeva zaraze koronavirusom, nakon što je laboratorijski testirano 2.748 uzoraka.
Uskoro kolektivni imunitet. Do ljeta bi trebalo biti sve ok.
Pitaj tamo![]()
S tim da prijašnji sojevi nisu ni blizu zarazni kao omicron, i još važnije, smrtnost nije ni blizu velika, kao i pacijenti na intenzivnoj. Sada se polemiše oko toga da li su vakcine doprinjeli svemu, logično da jesu.Unofficialpage je napisao/la: ↑15 jan 2022, 20:09Što kaže Rihtman ako nismo sa alfom, deltom dostigli kolektivni teško da ćemo i sa omikronom, nema logike. Ovdje svaki soj ko nova pandemija i taj novi soj nema neke veze sa prethodnim sojem i vrijede neka nova pravila. Šta će biti za par mjeseci ko će ga znati i kakav nas novi soj čeka.Neutral je napisao/la: ↑15 jan 2022, 15:36Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo KS, proteklog dana u Kantonu Sarajevo potvrđeno je 947 novih slučajeva zaraze koronavirusom, nakon što je laboratorijski testirano 2.748 uzoraka.
Uskoro kolektivni imunitet. Do ljeta bi trebalo biti sve ok.
Pitaj tamo![]()
Prebolio, a ovo mi je drugi booster.
Izraelska znanstvenica: Broj antitijela nakon četvrte doze cjepiva je dobar, ali nedovoljan
majstore, ako si pristao na tri, pristaces i na svaku narednu..litijum je napisao/la: ↑17 jan 2022, 13:57Ovo sad definitivno nije rjesenje. 4 vakcine godisnje, to je apsolutno nenormalno. Vakcinisan sam 2 puta i evo i prebolovao, eventualno za 6 mj jos booster uzmem i to je to. Ne pada mi na pamet da se 4 puta godisnje vakcinisem, ni mrtav. Sta treca doza sad vrijedi 6 mj? Kad bi sad uzeo, znaci na ljeto da odem na more, treba cetvrta? Daj bolan. Nek brate naprave bar godisnje jedna, citao sam da japanci rade na vakcini gdje ce se imati dozivotna antitijela.
Skinuo bi i gaće da mu narede poglavari.xavi26 je napisao/la: ↑17 jan 2022, 14:44majstore, ako si pristao na tri, pristaces i na svaku narednu..litijum je napisao/la: ↑17 jan 2022, 13:57Ovo sad definitivno nije rjesenje. 4 vakcine godisnje, to je apsolutno nenormalno. Vakcinisan sam 2 puta i evo i prebolovao, eventualno za 6 mj jos booster uzmem i to je to. Ne pada mi na pamet da se 4 puta godisnje vakcinisem, ni mrtav. Sta treca doza sad vrijedi 6 mj? Kad bi sad uzeo, znaci na ljeto da odem na more, treba cetvrta? Daj bolan. Nek brate naprave bar godisnje jedna, citao sam da japanci rade na vakcini gdje ce se imati dozivotna antitijela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.