Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi

Svrakasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:11Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi
![]()
Valja li ista ovaj mali Vrhovac
Mozda nam dolazi
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bolji 100x od isica sigurno, ne znam ko vam njega uvali u klub. U vakat obojica zajedno igrala u Čeliku, a vrhovca mi nasli u manjim ligama tj. U vitezu i doveli u Čelik.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:13Svrakasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:11Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi
![]()
Mozda nam dolazi
Svrakino ima pravo glasa tek kad zeljo plati Čeliku ostatak naknade za treniranje za vrhovca.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Siguran sam da od Isica mozemo naci boljih stopera ovdje na forumuredbull93 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:42Bolji 100x od isica sigurno, ne znam ko vam njega uvali u klub. U vakat obojica zajedno igrala u Čeliku, a vrhovca mi nasli u manjim ligama tj. U vitezu i doveli u Čelik.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:13Svrakasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:11Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi
![]()
Mozda nam dolazi
Svrakino ima pravo glasa tek kad zeljo plati Čeliku ostatak naknade za treniranje za vrhovca.

Fakat,platise li vam ikad, ista za Vrhovca?redbull93 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:42Bolji 100x od isica sigurno, ne znam ko vam njega uvali u klub. U vakat obojica zajedno igrala u Čeliku, a vrhovca mi nasli u manjim ligama tj. U vitezu i doveli u Čelik.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:13Svrakasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:11Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi
![]()
Mozda nam dolazi
Kako je karma ****,Celik u istoj situaciji kao zeljkan sad,Amaw seta ispred Bilinog polja,zaustavlja igrače s pitanjem "Jeste li sretni u Celiku"?

Nesretni bise Blazevic,Jamak, Miletic i ekonom,ali Amaw procijeni da mu ovaj potonji nije potreban....

E sad oko grbavice,seta Tomo Ivkovic i Marenzi i isto pitanje kao i Amaw postavlja igračima zeljkana...
Po ovom redoslijedu Borac je slijedeći kandidat za gašenje...

- svrakino1921
- Kontakt:
Super stoperOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:13Svrakasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:11Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi
![]()
Mozda nam dolazi
Samo ima jedan problem
Na velikom ste iskusenju
Preci ce kod vas
A onda ce te morat ga posudit Borcu
Za uzvrat vam se vracaju tri boda jos neke pogodnosti
Brate moj
Ako se to desi
Od tog trenutka nismo vise Lolek i Bolek
E ima vise šanse da Čelik opet bude Evropski šampionsvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 11:36Super stoperOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:13Svrakasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:11Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi
![]()
Mozda nam dolazi
Samo ima jedan problem
Na velikom ste iskusenju
Preci ce kod vas
A onda ce te morat ga posudit Borcu
Za uzvrat vam se vracaju tri boda jos neke pogodnosti
Brate moj
Ako se to desi
Od tog trenutka nismo vise Lolek i Bolek
Nego da nam savez vrati 3 boda

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pitari jel vas strah?
Jeste. Kontam ako bi Alena Škoru i Emira Obuću doveli da bi vam možda i mogli parirati. Ovako nikako...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Uhvatio se lola Fanima ko pijan plota hahha to ti je valjda jedino ostalo i pisanih 200k od opstine? Zecu dugujete,odlaze vam igraci kad hoce,Stilic trenira kad hoce igra za zeljkana kad se odmara od kafane,Amaw je opet na godisnjem a plata i dalje ide covjek jos pod ugovorom itd itd jos samo fali Cera najveca ubleha ikad na ovim prostorima da se javi iz Londonasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 09:45Fanimo je na početku pružao sjajne partije, no brzo 'nestao'.
Spominjao se i transfer, no do toga nije došlo, pa je očigledno nezadovoljni Fanimo okrenuo 'ploču'.
Bio je i često povrijeđen, vjerovatno i uvrijeđen, da bi navijače Sarajeva razočarao kada je poslije domaćeg meča sa Rudarom iz Prijedora tadašnji šef struke Goran Sablić kazao da je Fanimo odbio da nastupi kada je vidio da nije u početnom sastavu.
Tačnije, Fanimo je kada je saznao sastav 'postao' virozan. Pokazao je tada brzonogi nogometaš veliko nepoštovanje prema klubu, te vjerovatno tada sebi zatvorio vrata kluba.
Nevjerovatan potez Fanima pred Rudar: "Postao je virozan kada je vidio da nije u prvih 11"
Nevjerovatan potez Fanima pred Rudar: "Postao je virozan kada je vidio da nije u prvih 11"
Sablić otkrio na press konferenciji
30.10.21. 19:5521
Fanimo se nije pojavio na prozivci, a nigeriasocccer.com navodi da je na meti nekoliko klubova.
Navodno, Fanima želi švedski Helsinborg, te turski prvoligaš Umraniyespor.
Navodi se da Fanimo ima ugovor još pola godine sa FK Sarajevo te da bordo klub za obeštećenje traži 100.000 eura.
Ovaj portal piše da postoji mogućnost da se nekadašnji član West Hama vrati u Englesku, a navodno su njegovi zastupnici razgovarali sa klubovima kao što su Coventry, Salford i Swindon, što je ipak teško povjerovati, s obzirom na statistiku ovog 27-godišnjaka u posljednje vrijeme.
Jadan Fanimo
- svrakino1921
- Kontakt:
redbull93 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:42Bolji 100x od isica sigurno, ne znam ko vam njega uvali u klub. U vakat obojica zajedno igrala u Čeliku, a vrhovca mi nasli u manjim ligama tj. U vitezu i doveli u Čelik.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:13Svrakasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 10:11Fanimo momak ima problem sa brohitisom dosao u najzagadjeniji grad top5 u svijetu. On bi se trebao okrenuti klubu koji je blize morskoj vodi
![]()
Mozda nam dolazi

Bilo bi ti pametnije da se uclanis
Nego sto mene prozivas
- ElCartel11
- Kontakt:
Da ste doveli jos Zajka Zebu bilo bi yebeno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zajko je SD Igmana, a trenutno igra i za Futsal klub Konjic.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 15 jan 2022, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hoce Edis Mulalic biti i igrac i trener ili samo trener?
- svrakino1921
- Kontakt:
Jooj
@Zundo
Ti nikako ne kontas ovu igricu oko starijih igraca
Mozda zato sto si anamo sa onu stranu Ivana

@Zundo

Kontam ja to sve moj švraka, nego kažem da je čovjek zauzet već.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 14:13Jooj
@Zundo
![]()
![]()
Nego, je li to ti hoćeš reći da smo mi iza Bradine potkapacitirani?

Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 15 jan 2022, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
izgleda da jedino vi kontate tu igricu zvanu gerijatrija, možda nostalgija, ako se vas pita, onda je premijasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 14:13Jooj
@Zundo
![]()
![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jooo
Pitara
Vratili Asmira Suljica koji ima 30 godina
I potpisali Secerovica koji je nas otpadak
Fanima ne mogu prodat
Kojeg bi momak od 15 godina iz mog naselja prodao za milione
I sad oni nama o transfer politici
E svasta

Pitara
Vratili Asmira Suljica koji ima 30 godina
I potpisali Secerovica koji je nas otpadak
Fanima ne mogu prodat
Kojeg bi momak od 15 godina iz mog naselja prodao za milione
I sad oni nama o transfer politici
E svasta

- svrakino1921
- Kontakt:
NeNirton je napisao/la: ↑15 jan 2022, 14:15Kontam ja to sve moj švraka, nego kažem da je čovjek zauzet već.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jan 2022, 14:13Jooj
@Zundo
![]()
![]()
Nego, je li to ti hoćeš reći da smo mi iza Bradine potkapacitirani?![]()
To nikako
Pa babo naseg Dijamanta Edina Dzeke je iz Konjica
Ja samo kazem-Cijeli Konjic je plavo-bijeli
Ja sam u Jasminovom hotelu redovan
Trenutno korisnika/ca: benko21, Blackwargreymon, Zigazaga i 23 gosta.