Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ima l' ko dobar link 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- red devil88
- Kontakt:
- red devil88
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Ima l' ko dobar link
evo ti ovaj je dobar
http://www.firstrow.net/webmaster/Live- ... adrid.html
Glory Glory Man United !!! 
- Donnie Darko
- Kontakt:
komentator na sky sportu o pickonji: "he is an ultimate whiner", sve je reko 
Sta odbrani Benzemi onaj golman, je.bo sebe. Kaku podhitno ubaciti umjesto Di Marie. Katasrofalan je.
Ako se ovo ne uzme, slobodno bataliti titulu za ovu sezonu.
I komentator svrsava na svaku izgubljenu loptu Reala, je.bo mater, al nervira
Ako se ovo ne uzme, slobodno bataliti titulu za ovu sezonu.
I komentator svrsava na svaku izgubljenu loptu Reala, je.bo mater, al nervira
- Nail for Real
- Kontakt:
Utakmica dosta tvrda, ali opet nije toliko tesko koliko sam mislio da ce nam biti. Propustili smo 2-3 izgledne sanse, tj. Ronaldo je propustio, imamo veliki posjed lopte a nazad nemamo puno problema.
Sto se tice igraca, po meni je najbolji bio Ozil koji objasnjava neke stvari prelosem Ronaldu i solidnom Di Mariji. Jednostavno, primo-predaja lopte savrsena, dribling i pas je doveo do perfekcije a pregled igre mu je takodje fantastican. Nas najbolji igrac u 1 poluvremenu.
Benzema igra dosta dobro, imao je jedan sut, ali nije statican, ucestvuje dosta u akcijama i to mi se svidja kod njega.
Ronaldo po meni razocaravajuce odigrao, odavno losiju partiju od njega nisam vidio. Di Maria moze bolje.
Nazad Lass i Khedira sa odbrambenom cetvorkom igraju odlicno, doduse ni oni a ni bekovi nisu briljirali naprijed.
U 2 poluvrijeme treba igrati kao do sada i iskoristit neku sansu, pritom vodeci racuna da ne pukne neka kontra.
Sto se tice igraca, po meni je najbolji bio Ozil koji objasnjava neke stvari prelosem Ronaldu i solidnom Di Mariji. Jednostavno, primo-predaja lopte savrsena, dribling i pas je doveo do perfekcije a pregled igre mu je takodje fantastican. Nas najbolji igrac u 1 poluvremenu.
Benzema igra dosta dobro, imao je jedan sut, ali nije statican, ucestvuje dosta u akcijama i to mi se svidja kod njega.
Ronaldo po meni razocaravajuce odigrao, odavno losiju partiju od njega nisam vidio. Di Maria moze bolje.
Nazad Lass i Khedira sa odbrambenom cetvorkom igraju odlicno, doduse ni oni a ni bekovi nisu briljirali naprijed.
U 2 poluvrijeme treba igrati kao do sada i iskoristit neku sansu, pritom vodeci racuna da ne pukne neka kontra.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bitno je da ga Camunas utrpa
Koji im je k....
Koji im je k....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Pa kad se zahebajemo i ostavljamo na klupi Marcela, Alonsa i uvodimo Adebayora i Kaku ovako kasno, eto šta je..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Znao sam da Pamplona mrzi Barsu (što su uvijek i pokazivali), ali što mrze vas to je cudo jedno
...totalno neprijateljska atmosfera na stadionu ko da igraju protiv najvecih dušmana, zapeli 100% isto da igraju u život.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Primera CAO...KUP i LP ostali...
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije jos gotovo 
A Bogami, tu je to...nedaju vam ovi goLu prić'Nail for Real je napisao/la:Nije jos gotovo
- Nail for Real
- Kontakt:
Vise oni mrze Madrid nego BarcelonuMandrak je napisao/la:Znao sam da Pamplona mrzi Barsu (što su uvijek i pokazivali), ali što mrze vas to je cudo jedno...totalno neprijateljska atmosfera na stadionu ko da igraju protiv najvecih dušmana, zapeli 100% isto da igraju u život.
@mandraX, vidjecemo
Jesam se izblamirao maloprije...
Pratim tekmu na flash-u i pada go,ja taman kontam zabio Real aleeeeeee
1:0
Pratim tekmu na flash-u i pada go,ja taman kontam zabio Real aleeeeeee
1:0
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije još gotovo, može Osasuna zabiti još koji gol.
Šalu na stranu, moram vas pitati kako stojite na terenu? Ne mogu gledati utakmicu(prokleti limit), a nešto mi je nepouzdano da gledam sa rezultati,com pa da odatle vadim pravo stanje na terenu. Je li bilo nekih izglednih prilika za vas? Vidim da je Jose napravio 3 izmjene istovremeno, dakle to dovoljno govori koliko želi dobiti(ili barem ne izgubiti) ovu utakmicu, jer zna i on koliko je teško stići prednost od 7 bodova, posebno kada se pogleda barometar Barcelonine forme.
Nego, u svakom slučaju tu su još 2 trofeja u igri, samo nekako mi izgleda da je Real već dao najbolje od sebe kada su se iz kola u kolo ganjali sa Barcelonom, jer u posljednje vrijeme ni igra, a ni rezultati Reala nisu na nekom zavidnom nivou.
Šalu na stranu, moram vas pitati kako stojite na terenu? Ne mogu gledati utakmicu(prokleti limit), a nešto mi je nepouzdano da gledam sa rezultati,com pa da odatle vadim pravo stanje na terenu. Je li bilo nekih izglednih prilika za vas? Vidim da je Jose napravio 3 izmjene istovremeno, dakle to dovoljno govori koliko želi dobiti(ili barem ne izgubiti) ovu utakmicu, jer zna i on koliko je teško stići prednost od 7 bodova, posebno kada se pogleda barometar Barcelonine forme.
Nego, u svakom slučaju tu su još 2 trofeja u igri, samo nekako mi izgleda da je Real već dao najbolje od sebe kada su se iz kola u kolo ganjali sa Barcelonom, jer u posljednje vrijeme ni igra, a ni rezultati Reala nisu na nekom zavidnom nivou.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma mi u sistemu 3-5-2 a oni se zabili u sesnaesterac. DivotaMonolog je napisao/la:Nije još gotovo, može Osasuna zabiti još koji gol.![]()
Do primljenog gola smo igrali dobro.
Posjed lopte 35:65Monolog je napisao/la:Nije još gotovo, može Osasuna zabiti još koji gol.![]()
Omjer suteva 4:12
Al nece u go hebem je okruglu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
jahNail for Real je napisao/la:Nije jos gotovo

Nek' vam je zdravo gLava!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ode on u City na kraju sezone.. pa jel ??
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.