English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: English Premier League
gol Watforda koji bi na kraju mogao biti presudan u borbi za opstanak
Newcastle 9. put ove sezone ne dobija utakmicu u kojoj je prvi zabio gol
Newcastle 9. put ove sezone ne dobija utakmicu u kojoj je prvi zabio gol
Don't believe the hype.
Bezopasni a u 40-toj Grealish zicer zapucao u Kepu
+13 i +14 u kako su SVI rekli i mislili najtežoj sezoni za naslov prvaka ikada, bez 9-ke. To ti je Krojfizam, a za posjed lopte dovedite sljedeći put Mourinha i divite se reaktivnom pristupu iz podređenog položaja
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ti koji su bolji od Arsenalovih
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znas i sam da ce ga neko iz LP izbacit za poluvrijeme kad mu ovako stane u zonu.Rajaz je napisao/la: ↑15 jan 2022, 17:55Bezopasni a u 40-toj Grealish zicer zapucao u Kepu![]()
+13 i +14 u kako su SVI rekli i mislili najtežoj sezoni za naslov prvaka ikada, bez 9-ke. To ti je Krojfizam, a za posjed lopte dovedite sljedeći put Mourinha i divite se reaktivnom pristupu iz podređenog položaja![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam, nisam prorok. Prošle sezone je igrao finale.harden je napisao/la: ↑15 jan 2022, 18:03Znas i sam da ce ga neko iz LP izbacit za poluvrijeme kad mu ovako stane u zonu.Rajaz je napisao/la: ↑15 jan 2022, 17:55Bezopasni a u 40-toj Grealish zicer zapucao u Kepu![]()
+13 i +14 u kako su SVI rekli i mislili najtežoj sezoni za naslov prvaka ikada, bez 9-ke. To ti je Krojfizam, a za posjed lopte dovedite sljedeći put Mourinha i divite se reaktivnom pristupu iz podređenog položaja![]()
I šta zapravo želiš reći, da je posjed kriv za takvo što ?
Ne, nego njegova tvrdoglavost.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemoj samo rec da je city odigrao odlicnu utakmicu. Normalni napadaci bi danas strpali dva gola ovom citiu iz kontre.
City imao taj zicer i kdb rijesio tekmu jednim potezom.
Da je zijes normalan on je mogao danas biti slavljenik a ne kdb
City imao taj zicer i kdb rijesio tekmu jednim potezom.
Da je zijes normalan on je mogao danas biti slavljenik a ne kdb
LP je takmicenje u kojem sreca igra veliku ulogu. Nemas 38 kola gdje igra svako sa svakim kao u ligi, pa u pravilu najbolja ekipa osvoji.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pisam sam već na poluvremenu da je tanko. Nije lako zabiti i stvarati šanse protiv prvaka Evrope koji se nabije u svojih 16 i ne pomišlja krenuti naprijed, priznat ćeš.
Da je Grealish bio normalan utakmica bi već u prvom poluvremenu otišla u skroz drugom smjeru. Tuchel je bio kriptonit, ali je haman provaljen. Zadnje dvije utakmice to dokazuju.
Treba imati vise od njih jer je bolji.
Il makar da ga ne nabijaju Lyon, Tottenham itd.
Gotivno ovo sa vatrom prije utakmice.
Mene je Pep pozitivno iznenadio u finalu LP kada je u zadnjih 10-15 minuta utakmice primjenjivao taktiku dugih ubačaja iz auta ala Rory Delap. Tu je još jednom pokazao da se dobro snalazi u nepredviđenim okolnostima.
I kad su ispadali bili su bolja ekipa. Na prste jedne ruke mozes nabrojati utakmice u kojima je City bio losiji na terenu od kada je Pep tu.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson