Mislim ono, da su nama Skrbic, Sterbik, Jovanovic, Ilic, Vujin iz najboljih dana, da Pera Nenadic nije povredjen, da su Milosavljev i Abutovic tu, sa svima njima i ja bih stavio kucu da cemo vas veceras pobediti

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
https://www.tportal.hr/sport/clanak/zas ... o-20180119No, nakon toga je uslijedila rapsodija, nanizali su naši rukometaši Ruse, Mađare i Francuze u skupini, pa u drugom dijelu još Egipat i Dance. Došlo je i polufinale, nakon dva dramatična produžetka pobijedili smo Španjolce, a u velikom finalu pala je Njemačka za prvu titulu svjetskih prvaka!
'I tako je u svoj toj zafrkanciji krenulo. Sad, tko je i kad ispalio Kauboji? Uh, ma stvarno se ne sjećam. Balić je imao hrpu ideja, možda su sve pokrenuli Dominiković ili Metličić? Znam samo da smo stvarno bili kao kauboji, svi šareni, pola opreme nismo imali, a u natjecanje smo uletjeli i kroz njega proletjeli kao na konjima. Bio je to pravi kaubojski prepad, kao u filmovima. Kad bolje razmislim, više smo bili Indijanci nego kauboji...', kaže uz osmijeh Šola koji je bio među onima koji su tada bili zaduženi za dobru atmosferu na putovanjima i u autobusu kojim je reprezentacija išla i vraćala se s utakmica.
Pa i mi da smo kompletni i ja bih stavio kucu na Srbiju!
To i nije nešto težak poduhvatOtprilike, bolja priča nego Zmajevi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.