???
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Bilo bi dobro pruziti priliku jednom mladom napadacu, ako ima materijala, a cuo sam pozitivno za ovog Jaganjca. Za Krizevca i Grubesica ne znam, ali cim je momak dosao iz Kalesije kao talenat vjerovatno ima nesto.
Ja sam za Hrelju Mohamed Salah
Danas je na treningu Livančić igrao desnog beka u prvoj ekipiBarbareZeljin je napisao/la: ↑15 jan 2022, 19:57Toliko mi je odvratan taj Blazevic,da mi je drago da nas je tuzio,ako je to jedini nacin da ga vise ne gledamo.
Pa, to mu je i pozicija koju igra. Iskreno, nisam optimista glede njega...1921boy je napisao/la: ↑15 jan 2022, 20:00Danas je na treningu Livančić igrao desnog beka u prvoj ekipiBarbareZeljin je napisao/la: ↑15 jan 2022, 19:57Toliko mi je odvratan taj Blazevic,da mi je drago da nas je tuzio,ako je to jedini nacin da ga vise ne gledamo.
Ne znam, ja ga lično nisam gledao uživo pa ne mogu niti želim pričati puno o njemu.mavi je napisao/la: ↑15 jan 2022, 20:20Pa, to mu je i pozicija koju igra. Iskreno, nisam optimista glede njega...1921boy je napisao/la: ↑15 jan 2022, 20:00Danas je na treningu Livančić igrao desnog beka u prvoj ekipiBarbareZeljin je napisao/la: ↑15 jan 2022, 19:57Toliko mi je odvratan taj Blazevic,da mi je drago da nas je tuzio,ako je to jedini nacin da ga vise ne gledamo.