Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Eeeee Mourinho tako tije kad se parkira bus ispred gola 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Nek se fura Murinjo sto je uzeo Barsu sa onim bunkerom kad je Inter vodio,nek opet proba bunker ahha sjedite i cutite do kraja sezone mozda vas pustimo u kupu
Sve dok je sukladno fair-playu nemamo se sta zaliti. Titulo adiooos.Los_Blanos2 je napisao/la:Eeeee Mourinho tako tije kad se parkira bus ispred gola
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sami su krivi sto nisu bolje tekmu otvorili, isti qurac kao i u Almeriji...Zadnje 2 tekme katastrofa u gostima.Portillo je napisao/la:Sve dok je sukladno fair-playu nemamo se sta zaliti. Titulo adiooos.Los_Blanos2 je napisao/la:Eeeee Mourinho tako tije kad se parkira bus ispred gola
ADIOS LA LIGA, sada se okrenuti tekmi u Kupu
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 jan 2011, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
De nek neko stavi sliku prilikom predaje lopte kod onog gola..
- Donnie Darko
- Kontakt:
nije jos nista gotovo 

L_blancos je napisao/la:De nek neko stavi sliku prilikom predaje lopte kod onog gola..
Nije bio offside 100 %, ako to misliš
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
počeLo je ...L_blancos je napisao/la:De nek neko stavi sliku prilikom predaje lopte kod onog gola..
Naravno, treba ih osramotiti i u El-Clasicu na S.B.-uDonnie Darko je napisao/la:nije jos nista gotovo
- anonymousHD
- Kontakt:
Žalosno. Tri puta idemo u napad, loptu neko sa tribine ubaci i prekine se napad. Vadocz dobio dva žuta kartona i nije izašao. Bože sačuvaj.
Odigrali smo NULA, jedna velika NULA. Bože sačuvaj.
Odigrali smo NULA, jedna velika NULA. Bože sačuvaj.
-
samo sarajevo
- Kontakt:
nebi bilo gotovo al sa druge strane je Barca sa najboljim timom koji je ikad postojao,i najvecim igracem ikad tako da je to gotovo!Donnie Darko je napisao/la:nije jos nista gotovo
Imate igru isto Man. City pa vi skontajte, to vjerovatno zbog vase nove prinove pa da ga malo pogurate

p.s. Ne lazi bilo je dva puta!!!! (za ubacivanje lopte, sto sve preuvelicavate ccc)
p.s. Ne lazi bilo je dva puta!!!! (za ubacivanje lopte, sto sve preuvelicavate ccc)
Mes Que Un Club
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa zar opet? Kako ebemu misa? 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisam ni vidio kako treba situaciju, jer mi je stream bio los.. Samo sam zamolio da neko stavi, nista nisam rekao..počeLo je ...![]()
![]()
Smesan si
-
samo sarajevo
- Kontakt:
kako kume budite dobri mozda vam kup pustimo il cemo i ovaj put sve da pokupimo haha nebi onog Ronalda u Barsu dzaba da mi ga daju!L_blancos je napisao/la:Nisam ni vidio kako treba situaciju, jer mi je stream bio los.. Samo sam zamolio da neko stavi, nista nisam rekao..počeLo je ...![]()
![]()
Smesan si
- anonymousHD
- Kontakt:
Nije bio offside, lik u liniji bio sa Carvalhom.L_blancos je napisao/la: Nisam ni vidio kako treba situaciju, jer mi je stream bio los.. Samo sam zamolio da neko stavi, nista nisam rekao..
Smesan si
Znam ja da bi ti ipak da ti ga dajukako kume budite dobri mozda vam kup pustimo il cemo i ovaj put sve da pokupimo haha nebi onog Ronalda u Barsu dzaba da mi ga daju!
Inace ti si sportski direktor Barce il ?
-7 se da durati samo da nebude većiDonnie Darko je napisao/la:nije jos nista gotovo
- legenda reala
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:Sami su krivi sto nisu bolje tekmu otvorili, isti qurac kao i u Almeriji...Zadnje 2 tekme katastrofa u gostima.Portillo je napisao/la:Sve dok je sukladno fair-playu nemamo se sta zaliti. Titulo adiooos.Los_Blanos2 je napisao/la:Eeeee Mourinho tako tije kad se parkira bus ispred gola
ADIOS LA LIGA, sada se okrenuti tekmi u Kupu
ma yebo vas kup ,nek probaju šta u LP ako mogu i to je to ,od lige nema ništa a ni od Kupa ,kojeg nećemo osvojiti
samo se moliti da neko izbaci Barsu u LP i to je naša šansa ,a niko od mene ne bi bio sretniji kad bi osvojili LP (za mene je to takmičenje broj jedan ) kad bi biro između titula uvijek bi izabro LP
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uzese vam mjeru. 7 bodova minusa u odnosu na Barcu je nenadnoknadivo za bilo koga, pa tako i Real Madrid.Fokusirajte se na Ligu prvaka i eto, primera vam je veceras definitivno izgubljena.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
pa et...mislim ono...nemam rijeci...
ajde...uvjek ima nova sezona i nova nada...
salim se ba ja malo..
vidim i vi se vec oprostili od titule...pa da malo tugujem s vama...
ajde...uvjek ima nova sezona i nova nada...
salim se ba ja malo..
vidim i vi se vec oprostili od titule...pa da malo tugujem s vama...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.