Upravo tako. Previse mi ocekujemo za ligu koja je odron i koja nema predstavbika u Evropa grupnoj fazi, a kako stvari stoje nece jos dugo imati. Mi kao najvazniji klub ne moze isplatiti plate koje su smijesne za region, a Evropi da ne pricamo.Manijakdolopate je napisao/la: ↑16 jan 2022, 00:21De razumite momka, u Čeliku nije plate vidio, godinama na sudu, ne znam je li još uvijek naplatio, dođe kod nas, slična priča, lahko je nekom ko ima stan i porodicu ovde, razumite nekog ko ode za egzistencijom a ispadne kokuz.BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 jan 2022, 19:57Toliko mi je odvratan taj Blazevic,da mi je drago da nas je tuzio,ako je to jedini nacin da ga vise ne gledamo.
Klub iznad svih ali svako ko ima razloga da ide ne treba ga zadržavati, jer veličina pojedinca nas i jeste dovela ovde gdje jesmo.
Kakav god da je Blazevic ili ostali, ako smo dogovorili, potpisali, treba isplatiti. Zamislite samo sebe u toj poziviji, radite, a ne budete placeni.i hvala svakom igracu koji marlu oprosti, a posebno onim koji vise od oprastaju.
I nije ni jedan igrac kriv, ni sada ni prije, nego uprava, tj uprave koje su lose vodile klub.