PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Eh ljudi , pozz
skino sam pes 6 sa neta , ocu da online igram (nisam patch) , kada udjem u pes samo hoce da otvori exibition i da izadje (quit game) , nece mi ni master league , ni network , ni options ni nista. Mozel pomoc ?

VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
AMAR OSIM !
- King Kenny
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Ragazzidelsud87! je napisao/la:Eh ljudi , pozzskino sam pes 6 sa neta , ocu da online igram (nisam patch) , kada udjem u pes samo hoce da otvori exibition i da izadje (quit game) , nece mi ni master league , ni network , ni options ni nista. Mozel pomoc ?
Ne moze biti bolje objasnjeno....

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
TyKing Kenny je napisao/la:[youtube][/youtube]Ragazzidelsud87! je napisao/la:Eh ljudi , pozzskino sam pes 6 sa neta , ocu da online igram (nisam patch) , kada udjem u pes samo hoce da otvori exibition i da izadje (quit game) , nece mi ni master league , ni network , ni options ni nista. Mozel pomoc ?

VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
AMAR OSIM !
- King Kenny
- Kontakt:
@Ragazzidelsud87!
Nema na cemu,ako ne bude opet htjelo kazi pa da ti pomognemo.
Nema na cemu,ako ne bude opet htjelo kazi pa da ti pomognemo.
YNWA!
YNWA!
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Skino sam demazz patch , i pise mi kada ocu da instaliram izbaci error : afs file not found
VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
AMAR OSIM !
- Unforgotten
- Kontakt:
Moraš skinuti pes6j center, link:Ragazzidelsud87! je napisao/la:Skino sam demazz patch , i pise mi kada ocu da instaliram izbaci error : afs file not found
www.vanilladome.net
Kad otvoriš idi na deemaz patch da instaliraš!
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Sexmachineboy
- Kontakt:
I ja sam skinuo patch i tamo na pes6 centre sam patcovo ali sad ne znam gdje staviti ovaj pes6.exe... ne mogu da nađem nikako..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Unforgotten
- Kontakt:
Stavi ga u Program files/KONAMI/PES 6 umjesto onog default-nog pes.exe-aSexmachineboy je napisao/la:I ja sam skinuo patch i tamo na pes6 centre sam patcovo ali sad ne znam gdje staviti ovaj pes6.exe... ne mogu da nađem nikako..

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
2XAnderson8 je napisao/la:Donnie nema te cijeli dan... ni na msn ni ovdje, kad cemo igrat?
Glory Glory Man United!
- King Kenny
- Kontakt:
Ako si ga konvertovao onda u my computer/lokalni disk/program files/konami/pes 6Sexmachineboy je napisao/la:I ja sam skinuo patch i tamo na pes6 centre sam patcovo ali sad ne znam gdje staviti ovaj pes6.exe... ne mogu da nađem nikako..

YNWA!
YNWA!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Evo maloprije sam igrao i sve je uredu, jedva sam naštimao.. i sad uđem ali nigdje nema u program files to konami.. ne mogu da vjerujem..King Kenny je napisao/la:Ako si ga konvertovao onda u my computer/lokalni disk/program files/konami/pes 6Sexmachineboy je napisao/la:I ja sam skinuo patch i tamo na pes6 centre sam patcovo ali sad ne znam gdje staviti ovaj pes6.exe... ne mogu da nađem nikako..paste

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Nije klasicna instalacija zato i nema tamo u program files-uSexmachineboy je napisao/la:Evo maloprije sam igrao i sve je uredu, jedva sam naštimao.. i sad uđem ali nigdje nema u program files to konami.. ne mogu da vjerujem..King Kenny je napisao/la:Ako si ga konvertovao onda u my computer/lokalni disk/program files/konami/pes 6Sexmachineboy je napisao/la:I ja sam skinuo patch i tamo na pes6 centre sam patcovo ali sad ne znam gdje staviti ovaj pes6.exe... ne mogu da nađem nikako..paste

Glory Glory Man United!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pa gdje ima..Anderson8 je napisao/la: Nije klasicna instalacija zato i nema tamo u program files-u

-
- Kontakt:
Citaj readme
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma instalirao sam ako to misliš i igrao sam igre, ali sad ne mogu nikako da ovaj patch uradim.
gdje god si extraktovo, na desktop, u my doc, u download.. bilo gdje si extraktovao... ako ne mozes nadji idi preko search na start-uSexmachineboy je napisao/la:Pa gdje ima..Anderson8 je napisao/la: Nije klasicna instalacija zato i nema tamo u program files-u
Glory Glory Man United!
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Djaba , izbaci isti errorUnforgotten je napisao/la:Moraš skinuti pes6j center, link:Ragazzidelsud87! je napisao/la:Skino sam demazz patch , i pise mi kada ocu da instaliram izbaci error : afs file not found
http://www.vanilladome.net
Kad otvoriš idi na deemaz patch da instaliraš!

VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
AMAR OSIM !
-
- Kontakt:
Nisi nesto dobro uradio skini team viewer i daj mi sifru i id na PP 

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma ja sam extraktovao na desktopu i sada uđem tu i snimim ovaj patch ali mi opet kada uđem u igru O'shea glavni organizator igre Uniteda.. A kada odem tamo na pes6 centre piše mi da je igra patchovana..
IMA SVE,SAMO NEMA ..KAKO INSTALIRATI DEEMAZ PATCH ?Ragazzidelsud87! je napisao/la:TyKing Kenny je napisao/la:[youtube][/youtube]Ragazzidelsud87! je napisao/la:Eh ljudi , pozzskino sam pes 6 sa neta , ocu da online igram (nisam patch) , kada udjem u pes samo hoce da otvori exibition i da izadje (quit game) , nece mi ni master league , ni network , ni options ni nista. Mozel pomoc ?
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.