Omladinska Premijer liga BiH (kadeti i juniori)
Re: Omladinska Premijer Liga BiH (Kadeti i Juniori)
Al vi gospodine, recite koliko je Ivica Cvitkušić donio novca... Drugo manite tih priča..[/quote]
Pusti ti Cvitkusica. Reci koji to mladi igrac nije dobio priliku u Zvijezdi, a negdje drugo je napravio karijeru? Nije on u Zvijezdi svih 15 godina poslije rata!!!!!!!!!!!!!!
Pusti ti Cvitkusica. Reci koji to mladi igrac nije dobio priliku u Zvijezdi, a negdje drugo je napravio karijeru? Nije on u Zvijezdi svih 15 godina poslije rata!!!!!!!!!!!!!!
xxx
Zadnja izmjena: ciro_ciro, dana/u 09 dec 2010, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
I ti imaš nekoga od gore pobrojane familije pa se brini za njih! Stvarno je sramota da na takav način razgovaraš!ciro_ciro je napisao/la:al ga branis sigurno ti neko iz poridice... ili ti se sa zenom, cerkom , mamom , svalera pa ga toliko gotivis... ili si ti ta osoba.. Što Doru otjeraste... ?? hajd to mi objasni.. Al doće i vama kraj vrijeme i tebi, mešiću, i terzicu svima... nego bolje idi čuvaj golubove svoje
cuj šta ćeš ti meni pričati u mojoj prodici i fameliji nema lopova lažova i prevaranata. A što te nema po kafićima krijete se svi...
Zadnja izmjena: ciro_ciro, dana/u 09 dec 2010, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Ciro ne kenjaj više matere ti. Tu nekome prijetiš a hodaš po gradu ko da ti je neko krastavicu zabio u guzicu.

vidiš ja hodam tako al se zato nikog ne bojim drago mi je da me vidiš svaki dan.. što mi ne pridješ i nekažeš ja sam mačak.. ja hodam kako hodam od povrede koljena.. al zato se nebojim nikoga i hodam..
-
- Kontakt:
Imali ko informaciju kad ce poceti drugi dio u omladinskim ligama?
-
- Kontakt:
Negdje u 3 mjesecu ja mislimlegenda 74 je napisao/la:Imali ko informaciju kad ce poceti drugi dio u omladinskim ligama?

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sloboda Tuzla,sto se tice sjevera 

-
- Kontakt:
Što se tice cijelog prvenstva iz sjevera ekipa koja moze osvojit titulu su Slobodini kadeti, kod juniora nemamo nikakvih sansi(grupa sjever) nikad losije juniore nisam pratio od svih ekipa, tako da ce prva dva koja prodju dalje ispast odmah u polufinalu od suparnika iz Juga ko god bili.NYKnicks Fan je napisao/la:Sloboda Tuzla,sto se tice sjevera
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vjeruj da nece,barem Sloboda,treniram tamorobijas_Ri je napisao/la:Što se tice cijelog prvenstva iz sjevera ekipa koja moze osvojit titulu su Slobodini kadeti, kod juniora nemamo nikakvih sansi(grupa sjever) nikad losije juniore nisam pratio od svih ekipa, tako da ce prva dva koja prodju dalje ispast odmah u polufinalu od suparnika iz Juga ko god bili.NYKnicks Fan je napisao/la:Sloboda Tuzla,sto se tice sjevera

NYKnicks Fan je napisao/la:Vjeruj da nece,barem Sloboda,treniram tamorobijas_Ri je napisao/la:Što se tice cijelog prvenstva iz sjevera ekipa koja moze osvojit titulu su Slobodini kadeti, kod juniora nemamo nikakvih sansi(grupa sjever) nikad losije juniore nisam pratio od svih ekipa, tako da ce prva dva koja prodju dalje ispast odmah u polufinalu od suparnika iz Juga ko god bili.NYKnicks Fan je napisao/la:Sloboda Tuzla,sto se tice sjevera
Prijatelju vjeruj mi Zeljine kadete sa Arom Hodzicem na celu ko pobjedi ja mu skidam kapu, jest trenutno Sarajevo 1. al su Zeljini kadeti puno bolji jer bruku utakmica je Ara propustio i opet je ubjedljivo 1. strijelac Lige i ima ucinak otprilike 2,5 ili 3 gola po utakmici a sto se tice juniora neznam kakvi su Slobodini mislim znam da im je otiso onaj Jasmin Mesanovic valda njihov najbolji igrac ali objektivno Sarajevo jedno vec 2-3 godine ima najbolje juniore i trenutno mislim da niko njih ne moze pobjediti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zivi bila pa vidjeli akobogda 

Cuj juniori Sarajeva..pa oni ispali od Orasja u kupu..A Sloboda isto to Orasje ponizila 12:0 bolan..ne znas sta pricas...cccc..Sloboda ima najjacu geeneraciju juniora u zadnjih desetak godina 100%..
-
- Kontakt:
Sloboda ispada sa prvim kojim bude igrala..Nijedna generacija iz juniora grupe sjever nije na razini proslogodisnjih finalista Čelika i Sarajeva. Neznam sad kakvi su dole u jugu al vi ste losi i niste za prvaka realno govorimsolar je napisao/la:Cuj juniori Sarajeva..pa oni ispali od Orasja u kupu..A Sloboda isto to Orasje ponizila 12:0 bolan..ne znas sta pricas...cccc..Sloboda ima najjacu geeneraciju juniora u zadnjih desetak godina 100%..

Vidjecemo kraljurobijas_Ri je napisao/la:Sloboda ispada sa prvim kojim bude igrala..Nijedna generacija iz juniora grupe sjever nije na razini proslogodisnjih finalista Čelika i Sarajeva. Neznam sad kakvi su dole u jugu al vi ste losi i niste za prvaka realno govorimsolar je napisao/la:Cuj juniori Sarajeva..pa oni ispali od Orasja u kupu..A Sloboda isto to Orasje ponizila 12:0 bolan..ne znas sta pricas...cccc..Sloboda ima najjacu geeneraciju juniora u zadnjih desetak godina 100%..

nista slobodini juniori nisu bolji od zvijezdini
hahahahaha..sigurnoaltai je napisao/la:nista slobodini juniori nisu bolji od zvijezdini

mozes ti tu pisat gluposti gledo sam ih par puta za mene su nista a da nemate onog sudije golaca nebi vas nigdje bilo gdje god on sudi sloboda mora pobijedit kupujete i sudije za djecu sjeti se prosle godine finale kupa ako si bio al sigurno nisi kako je otimo utakmicu i bolje ti je ne raspravljaj previse da ste toliko dobri celikovi sarajvski su puno bolji
bio sam majstore...2:2 sloboda propustila par mrtvih sansi a Zvijezda izjednacila u 90' minut, na penale sloboda prosla dalje i igrala finale kupa BiHaltai je napisao/la:mozes ti tu pisat gluposti gledo sam ih par puta za mene su nista a da nemate onog sudije golaca nebi vas nigdje bilo gdje god on sudi sloboda mora pobijedit kupujete i sudije za djecu sjeti se prosle godine finale kupa ako si bio al sigurno nisi kako je otimo utakmicu i bolje ti je ne raspravljaj previse da ste toliko dobri celikovi sarajvski su puno bolji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.