Mozda zato sto covjek uopste ne igra napad?
Hahahh i ko komentarise rukomet....

Moderator/ica: Pasha
Mozda zato sto covjek uopste ne igra napad?
Neka te Muki, trebao je bar sedmerac probati da se upiše.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:49Mozda zato sto covjek uopste ne igra napad?
Hahahh i ko komentarise rukomet....![]()
Nemoj višeBersaga je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:51Neka te Muki, trebao je bar sedmerac probati da se upiše.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:49Mozda zato sto covjek uopste ne igra napad?
Hahahh i ko komentarise rukomet....![]()
Komunizam još živi na Ali-pašinom poljuUnofficialpage je napisao/la: ↑17 jan 2022, 20:01Čuj ti psovao Boga, nisi ti takav, ne vjerujem u to.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:36Ako sam ja odmarao sedmicu za psovanje boga , ovaj zaslužuje bar dvije za ovaj post .
Meni je najjace bilo kad se javio na temi bh tenisa da pise analize meceva nasih tenisera na osnovu live statsa.
Ma ne mogu brate, pa Španci nisu nikako odbranu igrali, čim je trebalo stisli malo i okrenuli ono klasično odrađivanje posla
Igrali su odbranu , nego smo mi bili odlični u napadu i skoncentrisani maksimalno. Imali smo Burića , imali smo Karačića , čak smo i jedan kontranapad odradililegenda reala je napisao/la: ↑17 jan 2022, 20:43Ma ne mogu brate, pa Španci nisu nikako odbranu igrali, čim je trebalo stisli malo i okrenuli ono klasično odrađivanje posla
Mislim da se igraju dvije utakmice polufinale i finale kvalifikacija, a trenutno se igraju pretkvalifikacije. Pa se kasnije ukljucuju i ovi sa EP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.