Nakon što je bio, vjerujem da bi radije negdje na plažu nego se yebavao po našim gudurama

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nakon što je bio, vjerujem da bi radije negdje na plažu nego se yebavao po našim gudurama
Pa nadam se da imaju opciju neku za desno krilo ako se fanimo ne proda. Svakako smo poziciji desnog krila na 0 igraca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2022, 14:41Bojim se ako nam ne dođe desetka da ce opet biti ista patnja ko i proslu polusezonu. Mirčevski bi bio top, najavio sam ga još jučer, ali nešto sumnjam da ćemo nekome uvaliti onog smrdljivog garonju
Uglavnom Avramovski mora biti prioritet, Mirčevski bi legao k'o budali šamar, ako ne dodje moze se i bez njega izboriti Europa
Ako je istina da su žestoki treninzi ( a vjerujem da jeste istina ), ja bi Vasoskog ostavio i ako ne izborimo Europu, ako vidimo neki sistem koji ima smisla. Uglavnom da dodjemo u situaciju ko sto je Jakirović bio u Zrinjskom. Naravno, ovo je pod uslovom da do kraja roka dođe samo Mujakić pa mora krpiti bruku pozicija..
@keli pa kakav je gubitak, svakako Fanimo nece igrati brate![]()
Samo sto smo zbog Duljinog driblanja cupali kosu s glave. Jos pamtim ona derbi na Grbavici kad smo ih mogli ponizit da se on nije zayebavao.Haver ! je napisao/la: ↑19 jan 2022, 14:04Nema jedinstven kriterij prema kojem ce se izabrati najbolji igrač.
Po reputaciji i karijeri koju su imali prije dolaska u Sarajevo: Jajalo, Benko
Po reputaciji i karijeri koju su ostvarili u Sarajevu i nakon odlaska: Cimirot
Po igri, doprinosu, ucinku, statistici i trofejima vezanim za Sarajevo: Krste Velkoski, Alen Škoro, Amar Rahmanović, Emir Obuća, Mersudin Ahmetović
Igraci koji su imali zapazenu karijeru i lijepo igrali za publiku: Almir Turković, Haris Duljević...
Svako ce izabrati kriterij koji njemu odgovara
Avramovski je baš. baš na dugom štapu. Da budem iskren kako sam čuo mi smo mu zadnja opcija kao i što jeste realno. Sredina Januara i za njega se ništa neće znati do polovine Februara vjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2022, 14:41Bojim se ako nam ne dođe desetka da ce opet biti ista patnja ko i proslu polusezonu. Mirčevski bi bio top, najavio sam ga još jučer, ali nešto sumnjam da ćemo nekome uvaliti onog smrdljivog garonju
Uglavnom Avramovski mora biti prioritet, Mirčevski bi legao k'o budali šamar, ako ne dodje moze se i bez njega izboriti Europa
Ako je istina da su žestoki treninzi ( a vjerujem da jeste istina ), ja bi Vasoskog ostavio i ako ne izborimo Europu, ako vidimo neki sistem koji ima smisla. Uglavnom da dodjemo u situaciju ko sto je Jakirović bio u Zrinjskom. Naravno, ovo je pod uslovom da do kraja roka dođe samo Mujakić pa mora krpiti bruku pozicija..
@keli pa kakav je gubitak, svakako Fanimo nece igrati brate![]()
Fora je sto je prije toga odigrao citavu sezonu kao starter u prvoj turskoj ligi, tako da ova pauza od 4-5 mjeseci bez lopte ne znaci da i dalje ne moze naci klub bar u drugoj turskoj, na kipru itd sto je opet igracima vise primamljivo nego doci kod nas... jbg nasa realnostRule_hz je napisao/la: ↑19 jan 2022, 15:05Sta ce lik nije 4 5mjeseci igro lopte raskinut mu ugovor 8 septembra... sad koji ozbiljniji klub ce ga uzeti to ne znam, mislim na Avramovskog... Sto se fanima tice tesko da ce on igdje otici ide on na tribine do isteka ugovora... tako da je tesko da cemo malog kuputi...
Ma vidi, nije to baš tako tribine. Da je on u Sarajevu i da trenira nebi klub mogao ništa. Ovako je malo drugačija situacija (sjeme mu se zatrlo).Rule_hz je napisao/la: ↑19 jan 2022, 15:05Sta ce lik nije 4 5mjeseci igro lopte raskinut mu ugovor 8 septembra... sad koji ozbiljniji klub ce ga uzeti to ne znam, mislim na Avramovskog... Sto se fanima tice tesko da ce on igdje otici ide on na tribine do isteka ugovora... tako da je tesko da cemo malog kuputi...
Nek dodju Mujakić i Mirčevski i da se udaramo nogom u guzicu. Avramovskog cekati i moliti boga da mu sve propadne pa da kod nas dodjeElCartel11 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 15:20Mujakic, Mircevski i Avramovski kad bi dosli bilo bi top.
Sci fi bi jos bilo kad bi pored njih jos doveli napadaca i oba beka. Onda bi ekipa bila tipi topi.
Tako nekakoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2022, 15:26Nek dodju Mujakić i Mirčevski i da se udaramo nogom u guzicu. Avramovskog cekati i moliti boga da mu sve propadne pa da kod nas dodjeElCartel11 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 15:20Mujakic, Mircevski i Avramovski kad bi dosli bilo bi top.
Sci fi bi jos bilo kad bi pored njih jos doveli napadaca i oba beka. Onda bi ekipa bila tipi topi.
Svaka lista ovog tipa bez Sajida u nekoj od ovih kategorija je nekompletna. Za mene je Sajo daleko najbolji igrac koji je igrao u bordo dresu od rata na ovamo i jedan od igraca koji sticajem raznih okolnosti (povreda) ni blizu nije iskoristio svoj potencijal da ostvari mnogo bolju internacionalnu i reprezentativnu karijeru. Za Duljevica recimo je Sajid pape licno.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 14:58Samo sto smo zbog Duljinog driblanja cupali kosu s glave. Jos pamtim ona derbi na Grbavici kad smo ih mogli ponizit da se on nije zayebavao.Haver ! je napisao/la: ↑19 jan 2022, 14:04Nema jedinstven kriterij prema kojem ce se izabrati najbolji igrač.
Po reputaciji i karijeri koju su imali prije dolaska u Sarajevo: Jajalo, Benko
Po reputaciji i karijeri koju su ostvarili u Sarajevu i nakon odlaska: Cimirot
Po igri, doprinosu, ucinku, statistici i trofejima vezanim za Sarajevo: Krste Velkoski, Alen Škoro, Amar Rahmanović, Emir Obuća, Mersudin Ahmetović
Igraci koji su imali zapazenu karijeru i lijepo igrali za publiku: Almir Turković, Haris Duljević...
Svako ce izabrati kriterij koji njemu odgovara![]()
Ma ja sam ovo cisto onako, jer je u Pandev forsirao ovu, al znao je izac i sa 442 dijamant, 4231 itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.