Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nemam riječi ........................... Kanije ću ako budem mogao napisati nešto.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Interista di cuore
- Kontakt:
sramota je na sta je Juve spao...sramota !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- JuveSissoko
- Kontakt:
nista, imamo kriket tim , praticu kriket od sad, ulozili su 400 miliona, jasemo visoko boli nas ****, i da, EL nije bio cilj, cilj je samo bio 4 mjesto sto je i sam Del Neri neki dan rekao, eto info za neke 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da je cilj bio ispasti, sigurno bi u tih 6 utakmica igrala samo dječica i već otpisani likovi poput Salihamidžića, Grossa i ostalih. Sigurno ne bismo gledali Del Piera, Krasića, Melo-a, Marchisia, Chielinia i ostale prvotimce.Admir_Sa je napisao/la:Pa kad sam ja govorio da je uzas uzasa ispast od leha i salzburgha pricali su kao nije to cilj i slicnoTed Mosby je napisao/la:Ovakav Juventus nije zaslužio ni Europsku ligu a ne nešto više
Uglavnom, ovo sigurno ne izgleda dobro. Kada se govorilo o nemogućnosti ponavaljanja prošle sezone, desi se ovo. Kako stvari stoje, ovo će biti također jedna loša sezona(već jeste), te još jedno "preskakanje" CL i takmičenje u nebitnoj Europa Ligi.
Loša transfer politika, povrede navalnih igrača i limitiran trener = loša sezona. Matematika je jasna, ovo se nije smjelo desiti, al' se desilo. Dakle, sigurno će od ljeta na kormilu biti neki drugi trener, u rosteru neki drugi igrači, apetiti će opet porasti, pričat će se priče o nemogućnosti ponavljanja još jedne loše sezone i sve tako u krug.
Ebem ti fudbal kad vidim ko sve nosi dres Juventusa i ko sve ima tu čast da u CV upiše da je bio trener ovog velikana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma nama ni David Copperfield ni chuck norris ne mogu pomoci jadno ocajno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Admire ko je pricao..daj molim te!!
Ovim poraza smo definitivno ispali iz utrke za CL.
Isto tako Udinese se ovom pobjedom, ukljucio u borbu za 5 mjesto.
Bas ce biti fino vidjeti novi stadion sljedece sezone sa puno praznih mjesta
Molim vas, nemoj da neko dodje i pocne braniti ekipu, i pricati da ima jos nade. Dosta mi je sto cu sutra citati Del Nerijeve izjave da smo ipak dobra momcad, samo nam treba vremena, i izjave igraca kako su razocarani zbog rezultata i obecavaju borbu do kraja
Ovim poraza smo definitivno ispali iz utrke za CL.
Isto tako Udinese se ovom pobjedom, ukljucio u borbu za 5 mjesto.
Bas ce biti fino vidjeti novi stadion sljedece sezone sa puno praznih mjesta
Molim vas, nemoj da neko dodje i pocne braniti ekipu, i pricati da ima jos nade. Dosta mi je sto cu sutra citati Del Nerijeve izjave da smo ipak dobra momcad, samo nam treba vremena, i izjave igraca kako su razocarani zbog rezultata i obecavaju borbu do kraja
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Polako nije jos kasno dok postoji nada sta je stici otprilike 15 bodova koliko nam sad bjezi Milan, obicni pussy smoke za nas velikane sreca pa ima jos 24 h prelaznog roka valjda su dosad uvidjeli da nam fali po najmanje 1 igrac na svakoj poziciji osim golmana pa da odrijese malo zahefterenu kesu. Dosta je bilo price, nakon sto kasnimo za konkurentima po 10-15 bodova, ma ima iduca sezona bice bolje sigurno to nam jos uvijek pricaju i prosipaju a mi to pijemo... Sto se tice Europa Ligu cemo sigurno obezbjedit ali ipak mislim da mozemo napast i Ligu Prvaka ali valja vratit ono poljuljano samopouzdanje sa pocetka sezone... Sutra kad ustanem valjda ce osvanut neko pojacanje ili po meni jos bolje Del Neri dobio otkaz ali nece mene to sunce ogrijati...Ted Mosby je napisao/la:Ovakav Juventus nije zaslužio ni Europsku ligu a ne nešto više
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma ja govorim na forumu su se najavljivali vrhinski rezultati, ne da je del neri to obećao, naravno da on nije jer zna kakve igrače ima na raspolaganju, od svih u rosteru samo bufona, chielinija, bonucia, mela, krasića i quagliarelu treba ostaviti, i del p da pomogne iskustvom, a ostalo sve otjerati što dalje.JuveSissoko je napisao/la:nista, imamo kriket tim , praticu kriket od sad, ulozili su 400 miliona, jasemo visoko boli nas ****, i da, EL nije bio cilj, cilj je samo bio 4 mjesto sto je i sam Del Neri neki dan rekao, eto info za neke
otjerati i ove nesposobne u upravi, casana i pazzinija nemogu dovesti a ljudi ubice samo takve, ma preloše se radi u juventusu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa sta je ovo vise boze dragi,,, pa doklen cemo ovako vise
Jel moze biti gore???Stvarno ovaj dodje mi da onog Del Neri udavim od ove huje a i takodje onog cetvorokonja(Marottu)... Sta su oni ovo uradili od naseg Juventusa..........
Jel moze biti gore???Stvarno ovaj dodje mi da onog Del Neri udavim od ove huje a i takodje onog cetvorokonja(Marottu)... Sta su oni ovo uradili od naseg Juventusa..........
- JuveSissoko
- Kontakt:
druze, posrecilo im se u zivotu eto sta, dosli u veliki Juve, pipaju se da vidi jel istina, eto sta, sanjaju, eto sta, kupuju polovnjake jer od toga su karijeru napravili, kupi polovno pa ako se posreci, eh tako moze u Sampdoriji i Chievu, al ovdje ne moze, udario ih grom dosli u Juve, eto sta se desiloSoloJuve26 je napisao/la:Pa sta je ovo vise boze dragi,,, pa doklen cemo ovako vise
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ne radi se ljudi toliko ni o polovnjacima vec se radi o budzetu ekipe..o NOVCU koji sve pokrece..Inter dovede Pazzinija a mi ne mozemo nikog..nama su dobri Floro Flores il Toni..kaskamo za najboljim ekipama u Italiji zbog para ni zbog ceg drugog..pogledajte samo ekipu Milana prosle sezone i sad..sve ce vam bit jasno..para vrti gdje burgija nece..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobar je Marotta. Samo nije dobar za velikog kluba.
Trebao je dovesti napadaca´- nije znao!
Dovodjenje Tonija nikako ne mogu ozbiljno shvatiti.
Nama je bio potrebao BORAC,POBJEDNIK.
Zato, Marotta nije i nikad nece biti transfer-guru u rangu Moggija ili bar slicno njemu.
Zato, Marotta nije i nikad nece biti transfer-guru u rangu Moggija ili bar slicno njemu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- SoloJuve26
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:druze, posrecilo im se u zivotu eto sta, dosli u veliki Juve, pipaju se da vidi jel istina, eto sta, sanjaju, eto sta, kupuju polovnjake jer od toga su karijeru napravili, kupi polovno pa ako se posreci, eh tako moze u Sampdoriji i Chievu, al ovdje ne moze, udario ih grom dosli u Juve, eto sta se desiloSoloJuve26 je napisao/la:Pa sta je ovo vise boze dragi,,, pa doklen cemo ovako vise
Ako sada ne dobiju nogu obadvojica nepise nam se dobro.. Ja stvarno neznam sta taj Del neri ima posebno?? Svugdje je dobivo nogu osim U sampdoriju al i tamo je imo vise srece i onu firmu Cassano-Pazzini...
A Marotta mora apsolutno napolje sto prije,, Covjek posto popularan sto je doveo Cassana iz Madrida,,
Prije su znale ekipe drhtati kad znaju da ce gostovati Juveta, a danas moze bilo kod doci i fino nas nakantati ...
- JuveSissoko
- Kontakt:
@jasko
ako je do para, sto kupise Martineza i Pepea, ukupno negdje 22 miliona, s time da Pepea nece odmah platit, a recimo sta da su kupili Suareza na vrijeme kao sto je sad uradio Liverpool, doveo nam Rinauda, jel taj lik clan Juventusa?? ubo je sa Krasicem,sam Marotta priznao da se iznanedio, DIega su sutnuli za 10 miliona manje, mogli su ga utalit kome drugom,nije on toliko lose igrao prosle sezone, dovode nam Tonia i Barzaglia, koji ce nam k, nek igra Libertazzi, nek igra Sorensen, koji ce nam **** ti istroseni italijani, doveo nam Lanzafamea, gdje je on, imal ga na treninzima, imalo se para, lijepo Moggi rekao, kupit 3-4 svijetske klase, nego 12 polovnjaka, al Marotta citav zivot radi na polovno , pa isao lik na ono o cemu zna, samo mora znat da to pali kod Sampdorie,
ako je do para, sto kupise Martineza i Pepea, ukupno negdje 22 miliona, s time da Pepea nece odmah platit, a recimo sta da su kupili Suareza na vrijeme kao sto je sad uradio Liverpool, doveo nam Rinauda, jel taj lik clan Juventusa?? ubo je sa Krasicem,sam Marotta priznao da se iznanedio, DIega su sutnuli za 10 miliona manje, mogli su ga utalit kome drugom,nije on toliko lose igrao prosle sezone, dovode nam Tonia i Barzaglia, koji ce nam k, nek igra Libertazzi, nek igra Sorensen, koji ce nam **** ti istroseni italijani, doveo nam Lanzafamea, gdje je on, imal ga na treninzima, imalo se para, lijepo Moggi rekao, kupit 3-4 svijetske klase, nego 12 polovnjaka, al Marotta citav zivot radi na polovno , pa isao lik na ono o cemu zna, samo mora znat da to pali kod Sampdorie,
- JuveSissoko
- Kontakt:
bye the way, Aquilania mislim da ne treba otkupit ako nastavi ovako, lik ne moze duela da dobije,kao da hljeba nije jeo,pao totalno, Quaqlia ce isto bit rulet, ko zna kakav ce bit nakon povrede
Evo malo sam došao sebi, e sad slijede ona dešavanja od prošle sezone. Možda se to i ne bi desilo kad bi Del Neri dobio otkaz, ali neće ga dobiti sigurno, tako da će sad navijači početi raditi one stvari koje su radili prošle sezone. Sad je već izvjesno da će ovo biti grčevita borba za EL, a LP je već bila izgubljena, ali ipak bilo je nade.
Ovo što se desilo u drugom dijelu drugog poluvremena, je neshvatljivo. Pa igrači Udinesea se dodaju u kaznenom prostoru, a igrači ih posmatraju kao da igraju protiv Barcelone. Bonucciev potez pa momak je izgubio živce i ja ga razumijem koliko to god čudno zvučalo. I ja kad igram pa kad mi izvuču živce ne znam šta bi uradio.
A oba crvena po meni su u najmanju ruku smiješna. Pa vidjet će se kasnije kad bude snimak da se Sanchez previše valjao u jednom trenutku je pogledao kako se akcija odvija i nakon toga se nastavio valjati. Još udario ga je tijelom nije laktom, kopačkom ili tako nešto. A i Sanchezov drugi žuti je bio kompenzacija, jer nije oni bio start ni za žuti.
Forza Juve!
Del Neri out!
Ovo što se desilo u drugom dijelu drugog poluvremena, je neshvatljivo. Pa igrači Udinesea se dodaju u kaznenom prostoru, a igrači ih posmatraju kao da igraju protiv Barcelone. Bonucciev potez pa momak je izgubio živce i ja ga razumijem koliko to god čudno zvučalo. I ja kad igram pa kad mi izvuču živce ne znam šta bi uradio.
A oba crvena po meni su u najmanju ruku smiješna. Pa vidjet će se kasnije kad bude snimak da se Sanchez previše valjao u jednom trenutku je pogledao kako se akcija odvija i nakon toga se nastavio valjati. Još udario ga je tijelom nije laktom, kopačkom ili tako nešto. A i Sanchezov drugi žuti je bio kompenzacija, jer nije oni bio start ni za žuti.
Forza Juve!
Del Neri out!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nakon dvogodišnjeg suđenja napokon je osuđen Luciano Moggi najzaslužniji za veliku krizu u talijanskom nogometu 2006. godine, kada je Juventus izbačen iz prve lige. Moggi je osuđen zbog namještanja Juventusovih utakmica, ali i za prijetnje i podmićivanje nekih igrača.Adinjo je napisao/la:Dobar je Marotta. Samo nije dobar za velikog kluba.![]()
Ovaj Transfer guru je i odveo Juventus u propast..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izgubili smo od trenutno Bolje ekipe....Cestitam Udinese-u
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Bruka i sramota...
pisat cu sutra,ne mogu sad... al evo, ovaj komentar, jednog neutralnog posmatraca govori sve:
Tuga
pisat cu sutra,ne mogu sad... al evo, ovaj komentar, jednog neutralnog posmatraca govori sve:
E sad kako je nama navijacima to samo Bog dragi zna...i sta sam doceko da gledamMonolog je napisao/la:Ebem ti fudbal kad vidim ko sve nosi dres Juventusa i ko sve ima tu čast da u CV upiše da je bio trener ovog velikana.
Tuga
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Eto ako neko uskoro negdje nace izjace od del nerija nek posta ovdje,,,,
jaoo ovo nije normalno sta se desava.. kako je to dotlen doslo?? Udinese prije nas na tabeli ,, u srijedu Palermo? Pa inter???
e dragi juventini ako osvojimo El mozemo biti sretni...
Napolje DEL NERI I MArotta
jaoo ovo nije normalno sta se desava.. kako je to dotlen doslo?? Udinese prije nas na tabeli ,, u srijedu Palermo? Pa inter???
e dragi juventini ako osvojimo El mozemo biti sretni...
Napolje DEL NERI I MArotta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.