English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Vrijeme je da se glory hunteri vrate na temu 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Evo i Lily se šprda s vama.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne znam za tebe, meni licno je neshvatljiva tolika mrznja prema drugim klubovima i njihovim navijacima. Ko da ti je komplet familija od pradjeda na dalje bila season ticket holder. Poenta je da u zivotu nisi napisao post o njima, a da nije neka provokacija ili troll. I ja se zajebavam s vremena na vrijeme, al da se nakacim dva sata na forum i konstantno pljujem nekog.. nema sanse. Ako nadjes jedan post gdje sam napisao da u Arsenalu igra 'masa cigana' ili nesto slicno, evo obecavam da necu vise nikada post napisat na ovoj temi.Brokula je napisao/la: ↑19 jan 2022, 22:56Pola sezone tek, nemaju jedva utakmicu prednosti, imaju super tezak raspored, igraju ko qurac, dobijaju meceve nekim cudima u zadnjim sekundama. Izgledaj top4, shvatajte ozbiljno momka.
Cuj ovog gore Unitedovca. Pa jarane pisem o timu, ne pisem o tebi. Koliko subjektivan moras biti da ne mozes to dvoje odvojiti?
I jednom ti covjek odgovori na to sve, mislim da bi me nozem izb'o da sam kojim slucajem tu, koji ti je qrac
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nisi upravu. Da vidiš koliko tek Edegora mrzi, ovo je ništa.SMR187 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:07Ne znam za tebe, meni licno je neshvatljiva tolika mrznja prema drugim klubovima i njihovim navijacima. Ko da ti je komplet familija od pradjeda na dalje bila season ticket holder. Poenta je da u zivotu nisi napisao post o njima, a da nije neka provokacija ili troll. I ja se zajebavam s vremena na vrijeme, al da se nakacim dva sata na forum i konstantno pljujem nekog.. nema sanse. Ako nadjes jedan post gdje sam napisao da u Arsenalu igra 'masa cigana' ili nesto slicno, evo obecavam da necu vise nikada post napisat na ovoj temi.Brokula je napisao/la: ↑19 jan 2022, 22:56Pola sezone tek, nemaju jedva utakmicu prednosti, imaju super tezak raspored, igraju ko qurac, dobijaju meceve nekim cudima u zadnjim sekundama. Izgledaj top4, shvatajte ozbiljno momka.
Cuj ovog gore Unitedovca. Pa jarane pisem o timu, ne pisem o tebi. Koliko subjektivan moras biti da ne mozes to dvoje odvojiti?
I jednom ti covjek odgovori na to sve, mislim da bi me nozem izb'o da sam kojim slucajem tu, koji ti je qrac![]()
Evo bega os prihvatit okladu zajedno s topnikom da vas maknem obojicu, kad sam tako smijesan
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jel slobodno ovdje?
Gledajući tabelu, Tottenham - Arsenal i Arsenal - United su jedine utakmice u preostalom dijelu sezone vrijedne gledanja. Spursima zbog Contea dajem najveće šanse za Top4.
Gledajući tabelu, Tottenham - Arsenal i Arsenal - United su jedine utakmice u preostalom dijelu sezone vrijedne gledanja. Spursima zbog Contea dajem najveće šanse za Top4.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ne smijem.
Ima li nas u tom društvu?AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:10Jel slobodno ovdje?![]()
Ti mene ismijavas tj prognoze, a kad ti ponudim, jbte nisu pare, onda se foliras s tim nekim sarkazmom jao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kompletniji tim je Chelsea mnogo od nabrojanih. Najmanje 10 bodova će biti ispred ove trojke.TheShed je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:14Ima li nas u tom društvu?AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:10Jel slobodno ovdje?![]()
Gledajući tabelu, Tottenham - Arsenal i Arsenal - United su jedine utakmice u preostalom dijelu sezone vrijedne gledanja. Spursima zbog Contea dajem najveće šanse za Top4.![]()
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nikad se ne zna, mada kada pogledam raspored imamo najlakši od timova koje si nabrojao.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:18Kompletniji tim je Chelsea mnogo od nabrojanih. Najmanje 10 bodova će biti ispred ove trojke.TheShed je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:14Ima li nas u tom društvu?AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:10Jel slobodno ovdje?![]()
Gledajući tabelu, Tottenham - Arsenal i Arsenal - United su jedine utakmice u preostalom dijelu sezone vrijedne gledanja. Spursima zbog Contea dajem najveće šanse za Top4.![]()
Baba vanga, opušteno.
Celskom samo Chillwell fali da budu goat ekipa, ako niste znali.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 19 jan 2022, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Opklada u acc, legendarno.
Ima li iko ikada na forumu da je ovo ispoštovao?
Dis djipke?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.