Koga briga tko je 47. bio na eurosongu 1973.

Tako jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 jan 2022, 23:34Naglasak na BILI.
Koga briga tko je 47. bio na eurosongu 1973.![]()
![]()
Haj ti prvi, ja ne mogu od smijeha i Eurosonga od 30 godina.
Imate temu Sarajevo - Željezničar pa tamo pišite
Svako dobro rigi. Drago mi je vidjeti da opstajes na svetim temama unatoc stremnji vasih susjeda da iste unakaze.
Ne dopustimo patetičarima da unište ovo što smo godinama gradili
Da nisu clanske kartice po prvi put u sto godina
Nesto vecekillafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2022, 10:37Da nisu clanske kartice po prvi put u sto godina![]()
Nije valjda da napuštate uzurpirani stadion?Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 jan 2022, 10:39Nesto vecekillafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2022, 10:37Da nisu clanske kartice po prvi put u sto godina![]()
moguce, vrlo moguce da bi mogli naruciti salove iz Hajdukovog shopa, Sulenta shvatio da bi i u njihovom shopu isti isli pravo dobrojolicnikola je napisao/la: ↑20 jan 2022, 10:40možda Zrinja kupuje nešto iz Hajduka ili drugih većih HR klubova
Nešto se sprema: Zrinjski je zakazao vanredni press!
mislio sam na nekog igrača od tovarakillafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2022, 10:47moguce, vrlo moguce da bi mogli naruciti salove iz Hajdukovog shopa, Sulenta shvatio da bi i u njihovom shopu isti isli pravo dobrojolicnikola je napisao/la: ↑20 jan 2022, 10:40možda Zrinja kupuje nešto iz Hajduka ili drugih većih HR klubova
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv i 14 gostiju.