Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 30 jan 2011, 23:34

Interista di cuore je napisao/la:Leggrotaglie u Milan ? jel ovo istina ? zar nije trebo u Celtic. :?
Spominjao se Bari, a za Milan neznam.

Ma nek ide odmah neka povede sa sobom: Rinauda, Maningera, Salihamidžića, Grossa, Mottu, Grygeru, Amaurija, Iaquintu za početak. A neka Juve odigra sezonu do kraja sa primaverom.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 jan 2011, 23:35

juventus 0244 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Imao je vec jedan zuti tako da nema price , drugi zuti i to je to,, e moj Bonucci
koje imao jedan žuti :?:

Zar nije Bonucci imao jedan vec zuti?:S
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 jan 2011, 23:36

SoloJuve26 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Imao je vec jedan zuti tako da nema price , drugi zuti i to je to,, e moj Bonucci
koje imao jedan žuti :?:

Zar nije Bonucci imao jedan vec zuti?:S
Nije Martinez i Grosso su imali koliko sam ja upratio!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 jan 2011, 23:37

Interista di cuore je napisao/la:Leggrotaglie u Milan ? jel ovo istina ? zar nije trebo u Celtic. :?

da, izgleda sutra trebo bi podpisatii..

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 jan 2011, 23:40

Zar nije Bonucci imao jedan vec zuti?:S[/quote]

Nije Martinez i Grosso su imali koliko sam ja upratio![/quote]

ah pogreska od mene, mislim da je ono previze za crveni al eto sta je bilo gotovo je,,,
ma imamo onog Barzagli valjda ce on nas spasiti

forza forza

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 jan 2011, 23:45

Hocel kakva dobra vijest dociii to jedino cekam,,,,,,,,,,,,,

izgleda mi moramo praviti revoluciju u ekipi i oko sve.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 jan 2011, 23:51

SoloJuve26 je napisao/la:Hocel kakva dobra vijest dociii to jedino cekam,,,,,,,,,,,,,

ma jbte im mater, nema druge, odvest ce vas u propast, jedino neko ekstra pojacanje da vam dodje u zadnjim sekundama prijelaznog roka, ali to je vrlo malo vjerovatno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 jan 2011, 23:57

Puma je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Hocel kakva dobra vijest dociii to jedino cekam,,,,,,,,,,,,,

ma jbte im mater, nema druge, odvest ce vas u propast, jedino neko ekstra pojacanje da vam dodje u zadnjim sekundama prijelaznog roka, ali to je vrlo malo vjerovatno

Ma tesko sumnjam da ce dovesti nekog kad je tako malo vremena ostalo,, a i nema koga dovesti ,,
meni se samo gadi kad vidim kako se neki igraci ponasaju na terenu kad nose dres ovaj,, mislim sramota je,, al haj nisu oni krivi sto su tude,,

Gasperini trener je valjda slobodan, trebali bi tu nesto poceti mjenati,,

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2011, 00:08

a to bi mogao biti matri izgleda, sad jel extra ili nije neznam, al od amaurija, tonija i iaquinte nije gori
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 jan 2011, 00:13

Ma tesko sumnjam da ce dovesti nekog kad je tako malo vremena ostalo,, a i nema koga dovesti ,,
meni se samo gadi kad vidim kako se neki igraci ponasaju na terenu kad nose dres ovaj,, mislim sramota je,, al haj nisu oni krivi sto su tude,,

Gasperini trener je valjda slobodan, trebali bi tu nesto poceti mjenati,,
nema sad, ali bilo je dostupnih, dovoljna su samo dva - Emanuelson i Cassano, znaci ono bas sto je Juventusu (bar po vasim komentarima) je prijeko potrebno, sto je jos bitnije oni su FREE, ali eto, ljudi vam umjesto njih dvojice doveli Tonija i Barzaglija, nek vam je sa srecom, mozda zvuci cudno, ali i meni bi bilo drago da se vratite tamo gdje vam je mjesto, ali realnost je takva
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 00:29

[youtube][/youtube]

Da se bar malo oraspoložimo uz ovu majstoriju Marchisia i ovog arapa.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 00:40

Del Neri: Nismo mogli promjeniti utakmicu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3064.html
Gigi Del Neri insistira da sa igračima na raspolaganju, nisu mogli promjeniti meč nakon još jednog Juventusovog domaćeg poraza.

Bianconeri su došli u vodstvo sjajnim pogodtkom Claudia Marchisia ali Cristian Zapata i Alexis Sanchez su osigurali pobjedu Udineseu.

"Sa malo više pažnje mogli smo izbjeći primljene golove, ali sa igračima na našem raspolaganju nismo mogli promjeniti meč." rekao je Del Neri.

"Jednostavno nismo mogli izbjeći način na koji je ova utakmica išla. Sutra ćemo razgovarati o tome i vidjeti šta možemo uraditi kako bi se poboljšali."

Juventus je bio desetkovan ozlijedama pa ih je to ostavilo na samo Del Pieru kao napadaču kome je pridodan i Jorge Martinez. Sutra završava prelazni rok i klub je aktivan na tržištu, medjutim njihova ponuda za Matria je odbijena.

"Bilo bi krucijalno da se imaju neke važne opcije u napadu, jer u ovom momentu nemamo nikoga tko može dati stvarni doprinos."

"Nemamo snage da preokrenemo utakmicu."

Medjutim, trener je bio ljut na sudiju i na asistenta jer dva faula Domizzia na Krasiću nisu svirana.

"Nije fer da sada sudije sude svaki Krasićev incident misleći na ono što je bilo u Bologni." rekao je Lugi Del Neri misleći na onu suspenziju za Krasića.

"Krasić je platio za tu pogrešku i to nije u redu da nastavi i dalje da je plaća. Domizzi je mogao imati dva žuta kartona za te startove večeras."
Za ovo boldano sam već pisao i ovo je prešlo svaku mjeru momak je odradio kaznu van terena (3 meča), a sad odrađuje i na terenu.

Pa sad si se sjetio pričati kako nemamo ekipu, kad je ostalo nekoliko sati do kraja prelaznog roka. Gdje ste bili, kad su vam ljudi ispred nosa kupovali Pazinia, Casana, Emanuelsona i dr. Jao kako može dati ovakvu izjavu, gdje ti je obraz majmune.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jan 2011, 09:31

Forza Juve!

oni ce meni da Marcha nije zvijer, oni ce meni :mrgreen: ugl. i nisam ocekivao pobjedu.. jasno je ko dan da bez odlicnog napadaca nema hljeba.. Del Piero je fantastican, ali nije to to.. dok je Fabio bio tu npr. njega bi udvajali i Krasic bi ostajao 1:1, a kad bi Krasica udvajali onda bi Fabio ostajao i sve tako.. znaci bukvalno od njegove povrede mi normale tekme nismo odigrali.. tu nisu krivi ni Marotta ni Del Neri vec povrede.. pa jarane De Ceglie po prvi put nakon par sezona proigra odlicnog i povreda.. a bekovi Grosso, Grygera i Motta :roll: stvarno ne treba kupiti Aquilanija jer na toj poziciji puno bolje igra Marchisio od njega.. bolje je vratiti Giovinca sa posudbe, Marchisija u vezni red, a za tih 18 miliona koliko mu je vec otpusna kupiti nekog zara beka, otkupiti Quagliarellu i dovesti jos jedenog napada, po mogucnosti Matrija i imat cemo odlicnu ekipu..

Il Principino! kakva golcina :)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 09:43

Italia je napisao/la:Forza Juve!

oni ce meni da Marcha nije zvijer, oni ce meni :mrgreen: ugl. i nisam ocekivao pobjedu.. jasno je ko dan da bez odlicnog napadaca nema hljeba.. Del Piero je fantastican, ali nije to to.. dok je Fabio bio tu npr. njega bi udvajali i Krasic bi ostajao 1:1, a kad bi Krasica udvajali onda bi Fabio ostajao i sve tako.. znaci bukvalno od njegove povrede mi normale tekme nismo odigrali.. tu nisu krivi ni Marotta ni Del Neri vec povrede.. pa jarane De Ceglie po prvi put nakon par sezona proigra odlicnog i povreda.. a bekovi Grosso, Grygera i Motta :roll: stvarno ne treba kupiti Aquilanija jer na toj poziciji puno bolje igra Marchisio od njega.. bolje je vratiti Giovinca sa posudbe, Marchisija u vezni red, a za tih 18 miliona koliko mu je vec otpusna kupiti nekog zara beka, otkupiti Quagliarellu i dovesti jos jedenog napada, po mogucnosti Matrija i imat cemo odlicnu ekipu..

joj ti si meni kralj, majke mi :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jan 2011, 11:32

JuveSissoko je napisao/la:
Italia je napisao/la:Forza Juve!

joj ti si meni kralj, majke mi :mrgreen:
jelde :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 jan 2011, 13:00

U JUVENTUSU traje kaos. U nedjelju su upisali i četvrti poraz tijekom siječnja 2011. godine, a drugi zaredom. Nakon što ih je Roma pobijedila u Torinu 2:0 u četvrtfinalu Kupa, u nedjelju se na istom stadionu osladio i Udinese.

Naime, u utakmici 22. kola talijanske Serije A gost s Friulija je pobijedio 2:1 i tako preskočio Juventus na ljestvici. Torinska je momčad sada na sedmom mjestu ljestvice, daleko od mogućeg plasmana iduće sezone u Ligu prvaka, a trenutačno ostaje bez ikakvog promaknuća u europska natjecanja iduće sezone.

Već tjednima opasno visi u Juventusu trener Luigi Delneri, no još je lošija vijest za navijače da je među igračima sve više nezadovoljnika. Jedan od njih je 34-godišnji Nicola Legrottaglie, povremeni talijanski obrambeni reprezentativac, koji je u Juventusu od 2003. godine.

"Imam mnogo toga za reći, ali napravit ću to kada napustim klub", rekao je za Sky Sport Legrottaglie, ali potom i dodao konkretno:

"U ponedjeljak ću potpisati za Milan. Želim otići iz Juventusa, jer tamo vlada nezdrava atmosfera. Imao sam želju vratiti se u matični klub, u Bari, ali u meni još ima jakog natjecateljskog naboja, pa želim probati u Milanu i dobrim nogometom pomoći toj momčadi."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 13:12

Amauri je valjda prihvatio da ide u Parmu,trebaju se dogovorit jos klubovi,al kako stvari stoje mogo bi vas obradovat :lol: :lol: :lol:

Za Matria ce se vise znat poslije podne kad se Cellino ocekuje u Milanu na pregovorima.

Amauri je valjda napustio vec napustio Vinovo.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 13:16

Interista di cuore je napisao/la:Amauri je valjda prihvatio da ide u Parmu,trebaju se dogovorit jos klubovi,al kako stvari stoje mogo bi vas obradovat :lol: :lol: :lol:

Za Matria ce se vise znat poslije podne kad se Cellino ocekuje u Milanu na pregovorima.

Amauri je valjda napustio vec napustio Vinovo.
Ma vijest o Amauriju se mijenja svako sat vremena, čas negdje ide čas ostaje. Teže ga se riješiti nego pola ekipe. Amauri dominira!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 31 jan 2011, 13:20

Glavni i osnovni problem Juventusa su:

Olupine od igaraca koje mnogi nazivaju pojacanjima kao Toni, Barzlji, Akvilani...

Vjecito netalentovani igrac koji je glavna spona u sredini terena, koji realno nikada nista nije kvalitetno prikazao, Marchisio, jos je banalno smatrati ga glavnom polugom buducnosti, a lik bukvalno nema pojma. Nisu ni Bonucci i Chiellini daleko.

Kanta od igraca kao Melo, Amauri, Jakinta, Pepe...

Kreten Elkan i anonimusi u svijetu fudbala Marotta i Del Neri

Prica o novom i jakom Juventusu je prica za mazanje ociju. Bez 4-5 kvalitetnih i jakih igraca uz sumu 100-200 mil. nema ekipe, i zato neka se ugledaju na Inter i Milan kako se to radi.

Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.

Juventus je danas gomila neizljecivih kretena od igraca do uprave, i mi smo glavni predmet sprdnje u svijetu fudbala. Ko je pratio sve ove utakmice mogao je vidjeti da to nije nogomet, nego sizofrenija.

P.S. dabogda nam Inter napravio isto sto je i PSV napravio Feynordu !!!
MENI MOJE, A VAMA VASE

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 13:44

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.

P.S. dabogda nam Inter napravio isto sto je i PSV napravio Feynordu !!!
Dobro si napisao na početku većina toga je istina i slažem se sa tim osim par stvari, ali nije sad bitno. A ovo zadnje ne mogu nikako prešutjeti, pa kako možeš tako nešto napisati. Da Inter "raspe" Juventus to nikako nisi smio napisati. Pa šta si radio kad smo izbaceni u drugu ligu.

Ako je uprava kriva nije ugled kluba kriv! ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []