Lan'o bi on ne bi jutro sačekao.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Treba ti dati orden za hrabrost, ako ne pukne danas bolje ti je da ne ulaziš na forum
mislis njima
Možda je KANA zaboravio koji je dan danaszeljodogroba je napisao/la: ↑23 jan 2022, 13:03Samo mi je cudno jer je nedjelja, al evo slomi se ja od refreshanja medija… valjda pukne hahaha
Pa to ce potvrditi i onaj ko je jednom-dva puta pogledao Zelju u proteklle dvije godine.
Dialiba ne dolazi.Nakon povratka Semira Štilića i Edina Cocalića u redove kluba s Grbavice, najzvučnije novo ime u Željezničaru svakako će biti Alen Stevanović, krilni igrač s izvrsnom biografijom. Stevanović, koji je ovog mjeseca napunio 31 godinu, kao veliki talenat je još kao 18-godišnjak otišao u slavni Inter.
Iz Intera je prešao u Torino, a u Italiji je ostao sve do 2015. godine, kada se vratio u Srbiju, u redove Partizana. Tamo je ostao tri sezone i bio jedan od ljubimaca navijača. Prije dvije sezone zajedno sa Štilićem igrao je u Poljskoj za Wislu Plock i upravo je Štilić najzaslužniji što je odlučio da pojača Željezničar.
brate prvo skupstina polako mozda odgode za ovaj vikend ali ide to sve dobrozeljodogroba je napisao/la: ↑23 jan 2022, 14:05Ne bi da budem nezahvalan, al sam ocekivao bum za investitora![]()
Top, iskusan igrac, krilo - sto nam i treba. Fino Bgm, da Bog da imao kod nas ucinak ko njegov prezimenjak Miro![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.