FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2011, 12:48

Seyo_TM je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Nema njega u tome, pa mu krivina?
Imalo bi itekako, samim tim što bi mu kuća progledala, ali mu to izgleda loma.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 12:54

avlami97 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Nema njega u tome, pa mu krivina?
Imalo bi itekako, samim tim što bi mu kuća progledala, ali mu to izgleda loma.
karikirao sam to da ga nema :D njemu je malo i nista, isto :D
svakako zemlja gdje se gradi dvorana (onaj parking sto je bio) je njegova (od porodice koldzo) zemlja bila...al gladne oci..."odsjec ruke i napunit dzepove parama" pa nek broji :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

memce1987
Kontakt:

Post Postao/la memce1987 » 31 jan 2011, 13:26

Jeli iko snimio hayatov prenos iz Pule? I znali iko mozeli se igde naci online?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 13:28

memce1987 je napisao/la:Jeli iko snimio hayatov prenos iz Pule? I znali iko mozeli se igde naci online?
postavljeno ti je ovdje...listaj
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Ikos

Post Postao/la Ikos » 31 jan 2011, 13:50

Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 31 jan 2011, 13:56

Prelazni rok traje do 14.2

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 31 jan 2011, 14:15

tm84 je napisao/la:sto administracija brise komentare, svaka vam cast... :roll:

jos jednom ponavljam...

onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota... ;)
pa ti si najveci nacionalista.. hvatas se za to sto sam napisao da su bosnjaci glup narod i kompletan post okreces kako trebi odgovara. ako hoces mogu ja dodati i tvoju nacionalnost. nije tesko editovati. medju rajom mozda nisi nacionalista, ali negdje u dnu duse jesi i pitanje je vremena kada ces planuti.

ja nikoga nisam guro u nikakve tabore i sl. vec sam napisao bosnjaci, jer ZNAM da su ona dvojica koja su prozivala Kerlu prije mog posta.. bosnjaci. i odma se momak poslije mog posta javio, i rekao da se osjeca prozvanim..

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 31 jan 2011, 14:15

Ikos je napisao/la:Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.
Prelazni rok traje do 14.Jese je postigao dogovor u slucju da mu propadne anganzman vani prikljucuje se Zelji, koliko imam info anganzman u Kinu mu je propao ali da pregovara sa nekim klubom iz Hrvatske e sad je sve do njega.A sto se tice napadaca jos nije zavrseno ovo sa Lazom jer jos nista nije potpisao, uglavnom pregovaralo se sa nekoliko igraca e sad ostaje da cekamo sta ce se desiti iz svega ovoga ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 31 jan 2011, 14:21

BLU SKY je napisao/la:
Ikos je napisao/la:Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.
Prelazni rok traje do 14.Jese je postigao dogovor u slucju da mu propadne anganzman vani prikljucuje se Zelji, koliko imam info anganzman u Kinu mu je propao ali da pregovara sa nekim klubom iz Hrvatske e sad je sve do njega.A sto se tice napadaca jos nije zavrseno ovo sa Lazom jer jos nista nije potpisao, uglavnom pregovaralo se sa nekoliko igraca e sad ostaje da cekamo sta ce se desiti iz svega ovoga ;)
Kažu da se Lazo javio s Kipra i da će potpisati ugovor.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jan 2011, 14:25

lech je napisao/la:
tm84 je napisao/la:sto administracija brise komentare, svaka vam cast... :roll:

jos jednom ponavljam...

onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota... ;)
pa ti si najveci nacionalista.. hvatas se za to sto sam napisao da su bosnjaci glup narod i kompletan post okreces kako trebi odgovara. ako hoces mogu ja dodati i tvoju nacionalnost. nije tesko editovati. medju rajom mozda nisi nacionalista, ali negdje u dnu duse jesi i pitanje je vremena kada ces planuti.

ja nikoga nisam guro u nikakve tabore i sl. vec sam napisao bosnjaci, jer ZNAM da su ona dvojica koja su prozivala Kerlu prije mog posta.. bosnjaci. i odma se momak poslije mog posta javio, i rekao da se osjeca prozvanim..
e jbg drug, priča ti je skroz deplasirana. prvo - skroz nepotrebno unosiš narode u priču. a drugo - ja ti garantujem da su što se tiče para i željo i kerla na velikom gubitku time što je učinio, i ako je neko u cijeloj priči ispao glup i bez osjećaja za biznis - to je kerla. a to će i vrijeme pokazati.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jan 2011, 14:50

Stole iz Bora je napisao/la:slika
slika
Cuj ne mogu Amaru seta uzet, joj sta bi mu ja uradio.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 31 jan 2011, 15:32

STa je za svicarca, hoce li ostati?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 31 jan 2011, 16:32

edo3majka je napisao/la:STa je za svicarca, hoce li ostati?
Da izvines yebes svicarca... Sta ste se vi manijaci i pitari uhvatili svicaraca i paragavajca. Oni da valjaju ne bi dolazili na probe u BiH. Pa kvalitetniji ce se igraci za godinu dvije razviti u omladinskom pogonu samo sto na njih niko ne obraca paznju.

Jel to fazon imati nekog crnca u ekipi ili sta ti ja vec znam ako lik ne zna lopte igrati.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 jan 2011, 16:38

Evo jedne zanimljivosti. Igrom prilika sam upoznao porodicu Armina Hodžića. Ljudi su vrlo pametni, ne lete za parama, ulažu u dijete i moram priznati vrlo pametno razmišljaju. Ponuda je bilo. Dinamo im je nudio 100.000 eura + poslovi u Zagrebu prošle godine. Odbijeno. Otac također veoma cijeni Amara.

Eto, zanimljivost jedna. To je naša nada i perspektiva. Djeca ljudi koji navijaju za Želju, pametno razmišljaju, ulažu u djecu, nisu gramzivi i nisu nerealni i lijepo odgajaju djecu. Logično je da bi se sve to trebalo vratiti na kraju.
Njega, Zoletića, ovog malog golmana ne bi smjeli izgubiti. To je naša budućnost, realno. Njih da izgubimo ja bi se sjebo, zbog Ješea ili nekakvog napadača sigurno neću.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 31 jan 2011, 16:42

PL BiH -1 je napisao/la:
Da izvines yebes svicarca... Sta ste se vi manijaci i pitari uhvatili svicaraca i paragavajca. Oni da valjaju ne bi dolazili na probe u BiH. Pa kvalitetniji ce se igraci za godinu dvije razviti u omladinskom pogonu samo sto na njih niko ne obraca paznju.

Jel to fazon imati nekog crnca u ekipi ili sta ti ja vec znam ako lik ne zna lopte igrati.
Jel to sad ako je Švicarac ne valja?! Sigurno neće ostati ako nije kvalitetniji od onih koje imamo, a ako jeste zašto onda da ne ostane?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 jan 2011, 16:46

PL BiH -1 je napisao/la:

Nekako si sam sebi odgovorio na sve sto si napisao...ako ne zna lopte onda nije fazon imati takvog igraca :mrgreen: ...da li ovaj liberijac-svajcarac zna igrati,reci ce sef struke...ne hvatamo se mi paragvajaca,svajcaraca i ostalih samo zato sto su takvog i takvog izgleda,nego zato sto mozda znaju igrati lopte...a da li znaju to cemo vidjeti po struci...na kraju krajeva,sta se mi navijaci imamo hvatati za takve igrace,pa nismo ih mi doveli :mrgreen: ...zar nije normalno da se interesujemo ako je neki igrac dosao na probu...ja bi volio da iz omladinske skole uvijek imamo dva igraca na godisnjoj razini,ali to se ne desava,a opet struka kaze zasto,ne kazem ja kao navijac...volio bih da igraci vise ne dolaze na probe,nema veze odakle su,nego da kad se vec kupuju,da se kupi provjereno dobar igrac...na kraju volio bih da konacno i damo nesto para na neko pojacanje,a ne samo da ciganisemo i trazimo slobodne igrace...volio bih ja i BMW i najbolju ribu u gradu...mogu u nedogled :mrgreen: ...svasta bih ja nesto volio...ne znam sta manijaci i horde imaju sa dovodjenjem igraca iz paragvaja i svajcarske...a kad vec dodju,normalno je da se interesujemo kakvi su
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 jan 2011, 19:02

Saturn se raspao - Vaga ponude * Vjerovatno ću odigrati još sezonu dvije, a onda prestajem - najavljuje Marko Topic za SAN! znaci ako dodje u Zelju mozda ostane i duze od pola godine!?

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 31 jan 2011, 19:08

Ne znam koliko ima istine u toj prici oko Topica, mozda nema nimalo, ali znam da je Topic i u ovim godinama tata za neke Veljovice, Vukelje, Avdice...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 jan 2011, 19:53

Sta bi sa Lazom, danas bi se trebalo zvanicno saznat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 31 jan 2011, 19:55

Sto se Kerle tice momak je napravio gresku koju vecina fudbalera narocito iz Zelje i Sarajeva prave. To je ne slusanje pametnijeg od sebe nego slusanjem menadzera. Zbog Amar i zbog svojih kvaliteta Bekric ce da se za dvije godine vrati u Evropu financijski obezbjedjen.

Sjecam se kad sam donosio papire Mesanovicu za trenersku licencu u plavom salonu je tad bilo par ljudi iz uprave sa Amarom. Amar je za Bekrica govorio da je nevjerovatno pametan i bistar momak, da bi mu Njemacka odgovarala. I tu samo cuo pricu (sad koliko je istina) da je Bekric trebao da ide Ukrainu kada je Amar tek dosao nazad. Amar mu je samo rekao sta mislis kako se bolje prodati iz sampiona ili iz tima sa 7. mjesta. I tu je bio kraj price, Bekric je odlucio da ostane. I eto hvala Bogu dobro je prosao.

Kerla je fantastican igrac. Kerla i mali Torlak iz Sarajeva imaju sve predispozicije da jednog dana zamjene Spahica i Nadarevica. Ali Kerla se zaletio grlom u jagode. Da je ostao jos sezonu ili dvije garan bi otisao u jacu ligu i u tim gdje bi igrao, a ne grijao klupu u timu kojemu prijeti ispadanje. A sigurno po svojim kvalitetama ne zasluzuju da sjedi na klupi.

Cocalic je napravio istu glupost. Veoma dobar igrac, ne bas kao Kerla ali tokodjer nije slusao.

Mali Torlak (znam da se vas ovo ne tice ali kad smo vec tu) ukoliko ostane u Sarajevu jos 2 sezone i napreduje ovako kako sad napreduje napravice najveci transfer PL BiH. Ukoliko kao Kerla poslusa menadzera onda ce kao Kerla i zavrsiti.

I zato razumijem sto mogi momci ovdje pljuju po Kerli jer je veoma glup potez napravio ne na stetu Zelje nego na svoju stetu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, RoadRunner85 i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []