Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Grand Slam
A mi budale mislili da je TENIS sve na svijetu u životu individualca.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ovo što je Rafa odigrao u ovih 5 gemova, čista demonstracija sile
"We need to suffer. And we need to fight."
- Felixians4
- Kontakt:
Neće se ponoviti "Tsitsipas" od lani i čistih 2-0 u 2-3?
Nadal Is 263-7 when winning 1st set in Majors. 231-2 when winning 1st 2 sets.
Inače,briljantan učinak četvrtfinala ima na ostala 3 slama,na AO 6-7 dosad.
Team noted Nadal likes dayside heat / ball jumps off the court. He’s lost at night last 5 Aus Opens
2021 - l. to Tsitsipas in QFs (night)
2020 - l. to Thiem in QFs (night)
2019 - l. to Djokovic in F (night)
2018 - l. to Cilic in QFs (night)
2017 - l. to Federer in F (night)
Nadal Is 263-7 when winning 1st set in Majors. 231-2 when winning 1st 2 sets.
Inače,briljantan učinak četvrtfinala ima na ostala 3 slama,na AO 6-7 dosad.
Team noted Nadal likes dayside heat / ball jumps off the court. He’s lost at night last 5 Aus Opens
2021 - l. to Tsitsipas in QFs (night)
2020 - l. to Thiem in QFs (night)
2019 - l. to Djokovic in F (night)
2018 - l. to Cilic in QFs (night)
2017 - l. to Federer in F (night)
Bice ovdje jos svega,moglo bi ovo i u 5-ti set vrlo lako otici.
E moj Rafa kakvo samounistenje
"We need to suffer. And we need to fight."
- Felixians4
- Kontakt:
Ima ga sad. Jeste intenzitet popustio,nije se namještao na FH ko u prva 2 seta,bio podatak sa 72 spao na 50 % u trećem i početkom četvrtog u tom dijelu.
Bio je Denis "clutch" u četvrtome kad je namirisao krv,kulerski izvukao break poene,no sada je imao super prigode za rebreak rano u petome,očajni udarci. Na jednom od deucea S&V Rafe,od mreže unutra iako bi ušlo bez dodira. Ranjiv Matador,no do kraja bi mogao odservirati jače.
Bio je Denis "clutch" u četvrtome kad je namirisao krv,kulerski izvukao break poene,no sada je imao super prigode za rebreak rano u petome,očajni udarci. Na jednom od deucea S&V Rafe,od mreže unutra iako bi ušlo bez dodira. Ranjiv Matador,no do kraja bi mogao odservirati jače.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Boga mi i u petom setu djedica može da igra na jako dobrom levelu. Veliki šampioni vole ovakve mečeve, to ih "hrani" tokom turnira. Bezbroj puta su Nole, Roger i Rata otišli do kraja nakon ovakvih mečeva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Na iskustvo i na manjak IQ Denisa.
Nadal je vrlo dobro servirao u 5 setu ali ritern Denisa je bas smijurija bio.Sa baselinea je Denis bas tukao , rizikovao do kraja , Nadal pasivan ali kad je trebalo dobro je servirao.
Sve u svemu tezak mech za Rafu, valjda se oporavi od ovog.
Nadal je vrlo dobro servirao u 5 setu ali ritern Denisa je bas smijurija bio.Sa baselinea je Denis bas tukao , rizikovao do kraja , Nadal pasivan ali kad je trebalo dobro je servirao.
Sve u svemu tezak mech za Rafu, valjda se oporavi od ovog.
Nadal ima priliku da postane prvi igrac koji je osvojio 5 razlicitih GSova. Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open i Fake Open 
- Romagnoli13
- Kontakt:
70-a pobjeda u Australiji u 85 mečeva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Felixians4
- Kontakt:
https://v.b92s.net/video/2022/01/25/213 ... -reket.mp4
Ovi su zasjenili muški i ženski singletamo što je i logično,mogli bi i do titule.
Rafa 11 duplih,s pravom je fokus stavljen na servis krajem karijere,rizik se isplatio. Denis je svakako grozan returner osim kad ga pošteno "prosere", u prva 2 seta kriminalne statse imao po tom pitanju.
Jel u petak su znači oba M single? Rafa opet po danu,odmoran. Nakon ždrijeba ga svi otpisali po milijarditi put,a njemu se otvorilo,no svakako je i zaslužio. Baš na AO je imao nesreće ko nigdje tokom karijere.
Ovi su zasjenili muški i ženski singletamo što je i logično,mogli bi i do titule.
Rafa 11 duplih,s pravom je fokus stavljen na servis krajem karijere,rizik se isplatio. Denis je svakako grozan returner osim kad ga pošteno "prosere", u prva 2 seta kriminalne statse imao po tom pitanju.
Jel u petak su znači oba M single? Rafa opet po danu,odmoran. Nakon ždrijeba ga svi otpisali po milijarditi put,a njemu se otvorilo,no svakako je i zaslužio. Baš na AO je imao nesreće ko nigdje tokom karijere.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Komentator "ijaoo" sa Eurosporta je sramota za svoju profesiju. Plasim se za njegovo zdravlje ukoliko Nadal osvoji AO.
Don't believe the hype.
Pa samo na internacional okreni komentatore.Mislim da ima svaki TV opciju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 09:49Komentator "ijaoo" sa Eurosporta je sramota za svoju profesiju. Plasim se za njegovo zdravlje ukoliko Nadal osvoji AO.
Gnusno je ono slusati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.