FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

amell
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la amell » 31 jan 2011, 01:04

e ovako,pazzini je hladnokrvni ubica,klasa od napadaca,santon je pokazao zasto kod nekoliko trenera nije uspio izboriti mjesto u prvom timu,krivje direktno za prvi pogodak a za drugi snosi dobar dio krivice i konacno je vreme da ga prestanemo smatrati nekom interovom i talijanskom nadom jer jasno je da on to nije i nikada nece bit stavise mislim da bi ga trebalo posuditi ili prodati,odbrana losa i ako to leonardo uskoro ne uigra necemo dobro proci,pazzini ima pravo nastupa u LP po novim pravilima jer je igrao samo kvalifikacije LP,zabrana bi vazila da je usao u grupnu fazu ;)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 31 jan 2011, 02:02

amell je napisao/la:e ovako,pazzini je hladnokrvni ubica,klasa od napadaca,santon je pokazao zasto kod nekoliko trenera nije uspio izboriti mjesto u prvom timu,krivje direktno za prvi pogodak a za drugi snosi dobar dio krivice i konacno je vreme da ga prestanemo smatrati nekom interovom i talijanskom nadom jer jasno je da on to nije i nikada nece bit stavise mislim da bi ga trebalo posuditi ili prodati,odbrana losa i ako to leonardo uskoro ne uigra necemo dobro proci,pazzini ima pravo nastupa u LP po novim pravilima jer je igrao samo kvalifikacije LP,zabrana bi vazila da je usao u grupnu fazu ;)
na ovo prvo heheh mislim daj ok je bio ali sad takve epitete treba pripisati etou a ne pazziniju ali hajd nek ti bude a za ovo drugo te moram razocarati jer je ista situacija sa cassanom ako je igrac igrao 3.predkolo to se smatra cl. tako da nema orava nastupa zao mi je .

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 31 jan 2011, 11:59

Ranocchia je u jucerasnjoj tekmi pokazao da zasluzuje mjesto medu prvih 11...
iz tekme u tekmu me sve vise iznenaduje i podsjeca na materazija,,
lopta moze proci al igrac nece sigurno,,baca ih po terenu,,to moze proci u domacem prvenstvu al se bojim da ce u LP veoma lako dobit zuti ako ne i crveni,,,ne bira nacin da zaustavi protivnika,,inace,,extra je,,

interesuje me kad ce se snajder oporavit??
kakve su sanse da se samuel oporavi makar do marta - aprila??
i jel sta opasno sa cambiasom?? izgleda da je i on istegao misic

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 12:05

Sneijder trenira sa ekipom,vrlo brzo ce na terenu,mozda vec iduci vikend protiv Rome,tesko ce sad u cetvrtak protiv Baria biti pozvan...

Samuel je izgubljen za ovu sezonu,ako se i vrati to moze bit samo kolo,dva pred kraj al jaaaako tesko...

za Cambia nema nikakvih informacija,juce je Leonardo izjavio da nije nista ozbiljno,protiv Baria bi trebo igrat.

i da,sa Cesenom su poceli pregovori oko Nagatoma,valjda se za njega Branca odlucio...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 jan 2011, 12:30

Jučer utakmica kao iz perioda kada je Inter vodio Manccini i D. Rossi je jučer imao blijed pogled kao Novelino.

Pazzini , debi iz snova . jučer je za 45 minuta odradio kao Pandev i Biabiany za dosadašnji tok sezone , i pokazao da je extra pojačanje .Kakav je samo bio skok kod drugog gola, nadvisio je odbranu Palerma barem za pola metra.Kharja sasvim dobar čak i odličan s obzirom da nije pošteno ni treninga odradio sa Interom i može poslužiti kao zamjena za postojeći kadar koji će se ubrzo oporaviti.

Ono što zabrinjava je to stalno primanje golova, jer je jučer odbrana nekolika puta ispadala smiješna.Santon, kako reče i sam Leonardo sinoć, ima neku blokadu u sebi i izgleda da nema vjeru u sebe.Jučer je bio solidan u napadu ali je par puta ispadao ( kao i cijela odbrana Intera ) u odbrani i što je najtužnije svi golovi i šanse Palerma su bili preko njegove strane ( u prvom poluvremenu ).Izgleda da mu fali kontinuitet igara i samo je pitanje da li mu se to može dati u ovakvoj situaciji kada i mala greška znači sve dalje od borbe za titulu.Ne treba ga sada napadati još više i nadam se da će Leonardo biti strpljiv s njim barem do kraja sezone a onda već šta bude.

I još jednom kapa dole Capitanu za još jednu vrhunsku predstavu jer je jučer opet po ko zna koji put odigrao maestralno.

I jučer je JC pokazao razliku između vrhunskog i dobrog golmana.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 jan 2011, 12:45

Sretno Muntariju u Sunderlandu.

Više sam od njega očekivao i pamtiću ga po suzama nakon Madrida i po golu protiv Juventusa.

@Interista da cuore

govori li šta De Marco za lijevog beka ??

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 13:10

@Mister No
pregovori sa Cesenom su u toku za Nagatoma...ako ko dodje to bi trebo bit on.nasi bi ga na posudbu sa opcijom ili obavezom otkupa...
evo zadnje vijesti : predstavnik Cesene je rekao da je transfer moguc,Santon na posudbu u Cesenu (al on ne bi u Cesenu :oops: ). njemu bi bilo najbolje da ode negdje na posudbu.

Motta ce bit pozvan za narednu prijateljsku utakmicu Italije !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 jan 2011, 13:40

Hvala Paciniju i Cezaru na 150 KM sto su mi donjeli na kladi 8-) .

Sad procita izvjestaj sa utakmice i vidim da su me vile pronosale,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 31 jan 2011, 14:14

Hladnokrvni ubica nije ni Pazzini ni Eto, nego poznati sudac koji vam inace ide na ruku, kad vam nista ne ide od ruke. kad ne moze igrom i kvalitetom moze lopovskim poslom po staroj praksi Merdaazzura zvanih Shinter.

propo vam klub ;) zelim vam od srca !
MENI MOJE, A VAMA VASE

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 jan 2011, 14:23

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Hladnokrvni ubica nije ni Pazzini ni Eto, nego poznati sudac koji vam inace ide na ruku, kad vam nista ne ide od ruke. kad ne moze igrom i kvalitetom moze lopovskim poslom po staroj praksi Merdaazzura zvanih Shinter.

propo vam klub ;) zelim vam od srca !
Kakav car čoveče!! Odakle li samo izlaze ovakvi pa nam predočavaju što samo oni vide...

Inače, dolazak Nagatoma ili Criscita znači i odlazak Santona ( jer ga ovi traže kao dio dogovora ).Ne znam šta bih napisao, možda mu i treba igara u kontinuitetu. Nisam optimist za njegovu budućnost, bojim se da ,ova eventualna pozajmica ili šta već, ne okrene njegovu karijeru u totalno pogrešnom pravcu.
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 31 jan 2011, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 14:25

ne trebas se obazirat na ovakve,napiso ja sta je htio i cao :lol:

ne znam ja Santona gotivim,al jednostavno mu ne ide,mozda bi ga ta posudba vratila u zivot,a mozda i okrenula njegovu karijeru u pogresnom smijeru kako ti kazes...

i Parma bi ga na posudbu.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 jan 2011, 14:29

Jasno mi je da ga ne ide no nije imao šanse u kontinuitetu da igra u zadnje dvije godine a i forsira ga se stalno na lijevom beku a to nije njegova pozicija.

Još je njemu tek 20, ima za njega nade , ako je pozajmica ok ali nešto drugo ni pod razno.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 14:35

o pozajmici se prica...njega je povreda od prosle sezone dosta unazadila,nadam se da ce se vratit nekad u formu,jer ja sam ubijedjen da on moze bit veliki igrac.

doveli smo novog Maicona ( :lol: ) Serrano 93 godiste...

Nwankwo Obiorah blizu posdube u Parmu.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 15:53

Evo čujem da ste potpisali Nagatoma?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 15:59

nije jos nista sigurno,dogovor je postignut,ceka se da se rijese neki birokratski problemi oko Nagatomovog transfera u Cesenu (tek su ga neki dan otkupili ),pa da se to zavrsi...

Santon i Mariga na posudbu + nesto para...skup japanac brate dragi.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 jan 2011, 16:08

Provlačite se,provlačite :)
Možete do 23. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#miasanmia

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 31 jan 2011, 17:23

Interista di cuore je napisao/la:nije jos nista sigurno,dogovor je postignut,ceka se da se rijese neki birokratski problemi oko Nagatomovog transfera u Cesenu (tek su ga neki dan otkupili ),pa da se to zavrsi...

Santon i Mariga na posudbu + nesto para...skup japanac brate dragi.
što će on na posudbu???,stanković povrijeđen,sneider tek oporavljen,motta je uvijek na ledu - ko će igrati???

Neznam kakav li je ovaj japanac,on bi trebao biti zamjena onom ragbijašu.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 17:25

odbioo ih je Mariga (na nasu srecu),pa ce biti samo pozajmica Santona + pare...trebalo bi ubrzo bit zvanicno (a i mora jer do 19 traje ovaj prelazni rok )...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2011, 17:26

Ja sam Nagatoma tek poceo gledati sada na ovome AKN.Brate ono sto sam video je fenomenalno,moze igrati oba beka,ali sa svojom brzinom i tehnikom lagano moze igrati i krilo.Ja sam stvarno prijatno iznenadjen njegovom igrom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 31 jan 2011, 17:33

Ono što sam ja vidio jeste da lik ima kondicije haman kao maicon,da je brz ko metak i da ima poprilično dobar centaršut,igra glavom,snaga u duelu pa i dribling mu nisu jača strana ali on je ipak bek i ukoliko dobije malo mašte u igri mogao bi nam valjat.

Branca radi dobre stvari,šalje santona koji je u nikakvoj formi jer nema utakmica dovodi japanca relativno mladog koji je u top formi poslije AKN-a.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.