Sad će Gaši izaci pa možemo i kod njega na kamatu uzeti pare

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako si mislio na mene za raspravu ja niti sam se raspravljao niti zelim, ako se nece razmatrat ponuda onda ima nesto drugo, bolje sto mi je drago.
Ma mislio sam općenito da zaključimo na ovu temu, znam da se to neće razmatrati niti se puno razmišljalo i pričalo o tome kad je pismo stiglo jer su ljudi upoznati o čemu se radi.
Isto ko što je i ovo bilo kad ste branili, modni mačak je orgazmom stvorio La Masiu i ostavio na amanet ZagrePčanima, kojima je ostalo samo da tepih prostruS obzirom da je i veliki fudbalski fanatik, Cerić je izrazio namjeru da postane predsjednik FK Željezničar kojem do 2030., sarađujući sa investitorima, želi omogućiti ulazak u grupnu fazu Lige prvaka i proizvodnju barem proizvodnju barem jednog igrača iz omladinskog pogona kluba koji će “osvojiti Ballon d'Or po uzoru na slavnu Barcinu akademiju La Masia.
Kome? Od odlaska Amara mi slusamo o dolasku spasioca, madjionicara. Znas ono, nece niko u klub dok je on tu. I sta imamo? Nas dva bivsa igraca mogu ugasiti ako im bude cuni cejf. Poslali ljudi ponudu, odjednom forumski puk napada, te lopovi, te mafijasi, te gasili firme. Stigla ponuda, vidis gdje smo, sjednes s ljudima i razgovaras. Ako imas bolju trazis jos vise od ovih i zavrsena prica. Mi na nasu zalost nemamo nikakvu jos uvijek, a treba zivjeti, treba isplatiti dugove jer u protivnom se pripremalo za nista.footballfan1921 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 17:04ponestaje vam vremena @plavousrcu pa onda ovakve gluposti u javnost pustate
Nemoj tako treba dati ljudima priliku kada je to već jedina konkretna ponuda, napravit će Ljubas i kamp ali možda na football manageru.lijevapolutka je napisao/la: ↑25 jan 2022, 18:18A @plavousrcu prošle godine si govorio da je prodaja terena jedini spas. De organizuj se malo. Gubis se ko abdest.
Hahah facts.drzgemboadislic je napisao/la: ↑25 jan 2022, 18:26Uvijek se brat uključi kad se spomenu imovina ili Amar Osim
Predstavnici FK Željezničar posjetili su danas velikog prijatelja Kluba i vlasnika hotela Garden City Hotel & Resort Konjic, Jasmina Badžaka, koji je obezbijedio kompletne pripreme Plavih u Konjicu.
Željezničar će pripreme u uvijek dragom Konjicu obaviti od 31. januara do 5. februara, te od 8. do 17. februara.
Pa da smo ga tad prodali sad bismo disali. Kontas? Ili ne bismo raspravljali o ponudi iz Hrvatske. Posto nismo, nemamo ni za priprema u Medjugorju. Sreca iskamcili slo od Badzaka. Toliko o Amerikancu. Dolazi a mi danima kamcimo od Badzaka pripreme. Vi zivite u nekoj drugoj dimenziji, kao pklatovi. Niste svjesni u kakvim smo **** i da nas samo dobra volja onih koje ste pljuvali prije pola godine hrakali drzi iznad povrsine.lijevapolutka je napisao/la: ↑25 jan 2022, 18:18A @plavousrcu prošle godine si govorio da je prodaja terena jedini spas. De organizuj se malo. Gubis se ko abdest.