Safet Sušić - Pape

Analitico
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Analitico » 31 jan 2011, 08:08

Daj ba Safete idi se najedi hurmasica....SAFET NAPOLJE, SAVEZ NAPOLJE !!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 jan 2011, 10:31

Pape, Pape kako neces poznavati sluzbeni spisak selektora Mexika, a ovaj ga jos nije bio objavio. :lol:
Pape raus!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 31 jan 2011, 10:41

ciro nije znao ni s kim igramo :roll: :roll: al bitno je da je on motivisao :lol: :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2011, 12:46

Pape (popularno i srneća leđa) je dovoljno odgovorna osoba da će podnijeti svekolikoj javnosti izvještaj o svojim postupcima. Na kraju krajeva on uvijek ima obrazloženje, za igrače koje je pozvao, a i za one koje nije pozvao. isto se odnosi i na igru nakon utakmice. Sad što je u tim svojim istupima neprincipijelan, to je stvar kućnog odgoja, a možda i nečeg trećeg. Papetove riječi: "Igraće mi samo oni koji su standardni u svojim klubovima". Prosudite sami. Uz tu rečenicu je mogao i rahat dodati da se to ne odnosi na sadašnje i bivše igrače Želje, jer će ih bez obzira da li igrali ili ne igrali pokušati skloniti iz reprezentacije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 31 jan 2011, 14:58

glavonja Trazi zamjenu za Rahimica...
BLUE NATION.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 jan 2011, 15:05

Principatus je napisao/la:Pape, Pape kako neces poznavati sluzbeni spisak selektora Mexika, a ovaj ga jos nije bio objavio. :lol:
Pape raus!
Objavio ga je bio prije Safetove izjave :lol: :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 31 jan 2011, 15:06

avlami97 je napisao/la:Pape (popularno i srneća leđa) je dovoljno odgovorna osoba da će podnijeti svekolikoj javnosti izvještaj o svojim postupcima. Na kraju krajeva on uvijek ima obrazloženje, za igrače koje je pozvao, a i za one koje nije pozvao. isto se odnosi i na igru nakon utakmice. Sad što je u tim svojim istupima neprincipijelan, to je stvar kućnog odgoja, a možda i nečeg trećeg. Papetove riječi: "Igraće mi samo oni koji su standardni u svojim klubovima". Prosudite sami. Uz tu rečenicu je mogao i rahat dodati da se to ne odnosi na sadašnje i bivše igrače Želje, jer će ih bez obzira da li igrali ili ne igrali pokušati skloniti iz reprezentacije.
Dosadni ste vise sa igracima zelje,samo je Stilu trebao zvati a ovo ostalo prosjek igraci koji bi se borili i u zelji za mjesto prvotimca :x
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 jan 2011, 15:49

Željovac je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Pape, Pape kako neces poznavati sluzbeni spisak selektora Mexika, a ovaj ga jos nije bio objavio. :lol:
Pape raus!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2011, 16:10

Principatus je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Pape raus!
Farbaj u drugu boju,mozda se i skonta. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 jan 2011, 16:15

Principatus je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Pape raus!
Odakle ti ta informacija? Ja sam taj jedan jedini spisak u vrijeme Safetove izjave čitao na stranici meksičkog saveza. To neslužbeno? :?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2011, 17:59

padobranac1978 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Pape (popularno i srneća leđa) je dovoljno odgovorna osoba da će podnijeti svekolikoj javnosti izvještaj o svojim postupcima. Na kraju krajeva on uvijek ima obrazloženje, za igrače koje je pozvao, a i za one koje nije pozvao. isto se odnosi i na igru nakon utakmice. Sad što je u tim svojim istupima neprincipijelan, to je stvar kućnog odgoja, a možda i nečeg trećeg. Papetove riječi: "Igraće mi samo oni koji su standardni u svojim klubovima". Prosudite sami. Uz tu rečenicu je mogao i rahat dodati da se to ne odnosi na sadašnje i bivše igrače Želje, jer će ih bez obzira da li igrali ili ne igrali pokušati skloniti iz reprezentacije.
Dosadni ste vise sa igracima zelje,samo je Stilu trebao zvati a ovo ostalo prosjek igraci koji bi se borili i u zelji za mjesto prvotimca :x
Pričali mi Džeko, Muratović, Štilić, Bekrić, Šehić, Jahić, Vladavić, Cocalić, da si ti šaljivdžija.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2011, 18:31

avlami97 je napisao/la:
Pričali mi Džeko, Muratović, Štilić, Bekrić, Šehić, Jahić, Vladavić, Cocalić, da si ti šaljivdžija.
Jah ,inace Dzeko nema pametnijih poslova nego da tebi prica price.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 31 jan 2011, 20:01

avlami97 je napisao/la:
sve ove igrace sto si nabrojo jedino dzeko zasluzuje da igra za reprezentaciju sve ostalo su kante od igraca

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2011, 20:11

Safet Sušić: "Pozivaću samo one igrače koji igraju u svojim klubovima".
Safet Sušić: "Reprezentacija će igrati na Koševu, a ne na Bilinom polju".
Safet Sušić: "Reprezentacija će igrati u bijelim, a ne u plavim dresovima".
Sve su ovo riječi koje je selektor izgovorio. Nedugo potom je neke pogazio, kao ove iz prve rečenice. Ja mislim da selektor ne treba da se razmeće glupim izjavama, a još više da ukida boju dresova u kojoj će igrati reprezentacija. Vidim da Štilić, Jahić, Muratović, Vladavić, Cocalić, Bekrić, Šehić po nekima nisu za reprezentacije, ali su zato Mravac, Bešić, Vranješ, Subašić.... i drugi tu da nam obezbjede barem drugo mjesto u kvalifikacijama za EURO takmičenje.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 21:41

Ciro neda Stilicu da igra, baca ga na tribine, maltene izivljava se na njemu. NIko nista ne progovara.
Ciro igra prijateljsku utakmicu nase repke, protiv jednog KLUBA, niko nista ne progovara.

Safet neda Stilicu da igra, odma mu sve po spisku.
Safet igra protiv tamo nekih meksikanaca, samo sto nije na vjesalima zavrsio.

:? :roll: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 jan 2011, 21:58

Adinjo je napisao/la:Ciro neda Stilicu da igra, baca ga na tribine, maltene izivljava se na njemu. NIko nista ne progovara.
Ciro igra prijateljsku utakmicu nase repke, protiv jednog KLUBA, niko nista ne progovara.

Stipu to bola. Ti ljudi navijaju prije svega za svoje pulene pa tek onda repka. Ista ekipa je navlacila i za onoga bekana Kerlu dok im nije kajlu uvalio odlaskom u Grcku pa sada sute.Da je trener Osim sa istim postupcima i timom bi se prica okrenula za 180 stepeni. Ako se ista ne moze zamjeriti Susicu je izbor igraca.Pa Ciro nam je upropastio baraz pocetnickim greskama dobar dio kvalifikacija Pjanica i Medunjanina drzao na klupi a nitko da spomene to. Al Susic nije isto COOL posto glupom Bosancu ne zna sloziti pricu i zamazati oci ulicarskim forama i psovkama.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 31 jan 2011, 22:12

avlami97 je napisao/la:
Muratović-stogodisnjak koji ne igra u svom klubu,ali u svoj vakat bio igracina
Bekrić-rumenige koji je otisao u prejaku ligu Koreje,gdje ga ni mama ne moze pratiti kako igra
Vladavić-odmara po Mostaru,pije kafe na Tekiji dok mu je klub na pripremama
Cocalić-doduse standardan u svom klubu koji je u borbi za opstanak
Štilić-trebao ga je pozvati,probati jer momak igra extra u svom klubu
Jahić-prije slanja poziva bio povrijeđen i nije igrao utakmicu u kojoj je njegov klub porazen
Šehić-pa sad ne znam dali nam treba 12 golmana u prijateljskoj utakmici,ali broj 1.Begović,2.Hasagić i tek onda Šehić

;) slagali te :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 31 jan 2011, 22:29

Željovac je napisao/la:
Bilal je napisao/la: A za Cocalica ako je tako dobar nek onda predje u bolji klub i moci ce se nadati pozivu, a do tada nek gleda repku na TV-u.
:lol: Istanbul BB, Mechelen, Eskisehirspor, Westerlo, Krasnodar, Young Boys, Maccabi Tel Aviv... Treba li da nabrojim reprezentativce koji ne pamte kako je odigrati utakmicu za svoj klub?! :roll:
Neka korupcije i nesposobnih selektora, a ti dok se to ne promijeni, gledaj velika takmičenja na TV-u.

Ah da, i ove gore velikane evropskog fudbala su naši reprezentativci pohodili uspomoć reprezentacije, za razliku od Cocalića.
...Zeljeznicar, nije ti sigurno palo na pamet da ga zbog ovoga kritikujes, a ovo je ubjedljivo najslabiji klub od nabrojanih :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2011, 22:34

kimbo je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ciro neda Stilicu da igra, baca ga na tribine, maltene izivljava se na njemu. NIko nista ne progovara.

Stipu to bola. Ti ljudi navijaju prije svega za svoje pulene pa tek onda repka. Ista ekipa je navlacila i za onoga bekana Kerlu dok im nije kajlu uvalio odlaskom u Grcku pa sada sute.Da je trener Osim sa istim postupcima i timom bi se prica okrenula za 180 stepeni. Ako se ista ne moze zamjeriti Susicu je izbor igraca.Pa Ciro nam je upropastio baraz pocetnickim greskama dobar dio kvalifikacija Pjanica i Medunjanina drzao na klupi a nitko da spomene to. Al Susic nije isto COOL posto glupom Bosancu ne zna sloziti pricu i zamazati oci ulicarskim forama i psovkama.
:lol: Sto se slatko ismijah @bomki,tak vam je to.Moji vi fanteci
Fazon je sto tu ima pravih navijaca i repke i tima.I koji pametno znaju da odvade i razdvoje.
Medjutim zbog par indijanaca sve se onda stavi u isti kos.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 31 jan 2011, 22:37

ma kakav pape bolji ibrakovic od njega :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.