Jel ovo Damir Skomina bio linijski , na prosloj

Kad spomenu Kaljanca, nesto je bas malo sudio ove polusezone ili mi se ucinilo?DomagojDuvnjak je napisao/la: ↑16 dec 2021, 22:32Irfan Peljto ipak ostaje u Prvoj grupi UEFA sudaca i za drugi dio sezone 21./22. Od ljeta u Elite
Bilbija i Kaljanac će i dalje nositi FIFA značku (2. UEFA grupa), tako da promjene možemo očekivati tek na ljeto.
FIFA pomoćnici (po rangu): Beljo, Ibrišimbegović, Macić, Lazić, Dujak i Smiljanić.
Imao je dvije utakmice u U19 Ligi prvaka (Bilbija omladinske reprezentacije) a kod nas baš rijetko sudio. Mislim da bi mogao suditi jedan od dva sarajevska derbija do kraja.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 dec 2021, 23:14Kad spomenu Kaljanca, nesto je bas malo sudio ove polusezone ili mi se ucinilo?DomagojDuvnjak je napisao/la: ↑16 dec 2021, 22:32Irfan Peljto ipak ostaje u Prvoj grupi UEFA sudaca i za drugi dio sezone 21./22. Od ljeta u Elite
Bilbija i Kaljanac će i dalje nositi FIFA značku (2. UEFA grupa), tako da promjene možemo očekivati tek na ljeto.
FIFA pomoćnici (po rangu): Beljo, Ibrišimbegović, Macić, Lazić, Dujak i Smiljanić.
Evo editovano, ja sam greškom otvorio staru listuDomagojDuvnjak je napisao/la: ↑16 dec 2021, 22:32Irfan Peljto ipak ostaje u Prvoj grupi UEFA sudaca i za drugi dio sezone 21./22. Od ljeta u Elite
Bilbija i Gigović će nositi FIFA značku (2. UEFA grupa).
Penalty by Peljto and after the whistle a very strong body language against players who were protesting. I would say maybe a bit aggressive, but no problems, I can accept that, he was very sure.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, nedimmmm1337, rishovski i 21 gost.