Tako je

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ne možemo ništa slabiji biti od udarenog Tome, Juricica koji je fula u završnicama, Mujezinovića i dalje pa do skupštine koja je u rasulu svako par dana...
Evo šta je Edis izjavio za igrače koji su na probi.Najbolje se igrač vidi kroz utakmice. Oni će ostati još dvije utakmice u Konjicu, od nedjelje smo dole. Momci rade, dobro je, neki igrači su imali dugu pauzu.
Bit će.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 18:00Da li će biti izvještaj 1921 s ove utakmice? Jesu li snimali danas ?
Njega ostaviti, ljetos je bio dobar kao stoper. Taman da bude cetvrti umjesto Jahica.Kako smo uspjeli saznati, Osmanović je imao povredu lakta, ali na svu sreću ne radi se o težoj povredi, te neće morati biti podvrgnut operativnom zahvatu.
Nakon detaljnih pregleda Osmanoviću je stavljena longeta, ali će morati pauzirati tri sedmice, nakon čega bi se mogao vratiti normalnom radu sa ekipom.
Je li danas Hodžić igrao štopera? Ako će on potpisati i ako može pokriti i štopersku poziciju, nema potrebe Osmanovića ostavljati.LjoZee je napisao/la: ↑27 jan 2022, 19:40Njega ostaviti, ljetos je bio dobar kao stoper. Taman da bude cetvrti umjesto Jahica.Kako smo uspjeli saznati, Osmanović je imao povredu lakta, ali na svu sreću ne radi se o težoj povredi, te neće morati biti podvrgnut operativnom zahvatu.
Nakon detaljnih pregleda Osmanoviću je stavljena longeta, ali će morati pauzirati tri sedmice, nakon čega bi se mogao vratiti normalnom radu sa ekipom.
Je li moguće da je ono trener stogodišnjaka, od frizure do razderanih hlača na predstavljanju do nebuloznih izjava...Moj Željo, dobro smo mi živi ikako...AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 jan 2022, 21:44Edis dao izjavu preko neke stvari a tzv. novinar se zauzvrat svojski potrudio oko thumbnail-a.
Samo ko ne voli Želju, može to reći za Mulalića. Čovjek živi za ovaj klub.manijakdv je napisao/la: ↑27 jan 2022, 22:33Je li moguće da je ono trener stogodišnjaka, od frizure do razderanih hlača na predstavljanju do nebuloznih izjava...Moj Željo, dobro smo mi živi ikako...AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 jan 2022, 21:44Edis dao izjavu preko neke stvari a tzv. novinar se zauzvrat svojski potrudio oko thumbnail-a.
Garant onda ja ne volim Želju, do mene jeMamba21 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 23:18Samo ko ne voli Želju, može to reći za Mulalića. Čovjek živi za ovaj klub.manijakdv je napisao/la: ↑27 jan 2022, 22:33Je li moguće da je ono trener stogodišnjaka, od frizure do razderanih hlača na predstavljanju do nebuloznih izjava...Moj Željo, dobro smo mi živi ikako...AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 jan 2022, 21:44Edis dao izjavu preko neke stvari a tzv. novinar se zauzvrat svojski potrudio oko thumbnail-a.
Imali smo mi puno gospode u odjelima Kostić, Ivković, Krčmarević i maga u trenerici. Pa su nam samo probleme donijeli, pogotovo ovaj u trenerci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.