AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Do kada traje ovaj zimski Mercato?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Castillejo u Valenciji uz otkupnu opciju od 5M. Ako ne propadne dogovor.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Kessie navodno odbija ugovore engleskih klubova jer želi da ostane u Italiji, Juventus ili Inter. Bravo glavonjo ako uradis ovo 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
AKO. 
Eto njega opet nazad na ljeto, kod nas ove opcije "posudba+mogućnost otkupa" nisu nikad ništa dobro donijele.
Nezz do kad traje, valjda do 31. Ima fore i vremena da se dovede igrač ako odu ova dvojica, pretpostavljam da imaju nešto na umu što bi se moglo brzo realizovati.
Eto njega opet nazad na ljeto, kod nas ove opcije "posudba+mogućnost otkupa" nisu nikad ništa dobro donijele.
Nezz do kad traje, valjda do 31. Ima fore i vremena da se dovede igrač ako odu ova dvojica, pretpostavljam da imaju nešto na umu što bi se moglo brzo realizovati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se ovako riješavaju dva igrača, da ih tako nazovem, odu. Onda je vjerovatno novi igrač za taj dio ekipe spreman i pronađen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
U ovo čak ni naš Romagnoli ne vjerujerope11 je napisao/la: ↑28 jan 2022, 13:17AKO.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Ovo mi samo smrdi na Gazodis/Elliot duo da se prizaradi milioncic gdje god moze. Jadan potez po pitanju Kerkeza.
Jadan potez i dovodjenje ovog iz CZ kad imas Colomba i Robacka, a zbog pa miliona ti si propustio Faivrea, a placas elektricara.
Postajem i definitivno skeptican oko Uprave i ambicija za skudeto i sam vrh u narednim sezonama. Gade mi se.
Jadan potez i dovodjenje ovog iz CZ kad imas Colomba i Robacka, a zbog pa miliona ti si propustio Faivrea, a placas elektricara.
Postajem i definitivno skeptican oko Uprave i ambicija za skudeto i sam vrh u narednim sezonama. Gade mi se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja mislio doveli 5 igraca, 7 stranica ispisanih a ono nista
..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Iskreno, ni meni nije jasna prodaja mladog igrača za 2M€, ako je imao ikakav potencijal, a po komentarima vas milanista s foruma, ima nešto u njemu. Danas malo bolja "čistačica svlačionica" se plaća 2M€ tako da stvarno ne znam šta su mislili zaraditi s tim transferom. S druge strane, ne treba prerano osuđivati, sigurno u klubu veličine Milana postoji tim ljudi koji samo prate razvoj mladih igrača i procjenjuju tko ima potencijal i sigurno da oni bolje znaju nego mi forumaši. Vjerojatno postoji razlog zašto ga se odlučilo prodat za siću. Može se desiti da se nekad zajebu, ali uglavnom se ispostavi da ti primaverci od kojih svi očekujemo da je neki potencijal završe u Seriji B.
Ma nije problem prodaja ako se ima buy back klauzula. Problem je što se Balo platio duplo više a garantujem da mali Kerkez trenutno nije ništa lošiji igrač od njega.
Il Club più titolato al mondo!
Hajd sad iskreno recite ko je od vas ikada gledao Kerkeza kako igra? Posto garantujete da je ovakav,onakav. Ja njega nikad gledao nisam kako igra,tako da apsolutbo ne bih nista na tu temu komentarisao.
Ja ih "u dušu" znam jer sam bolesnik koji 26 sati dnevno igra Football Manager (s Milanom, dakako). Sudeći po toj magičnoj virutelnoj igri, Kerkez je solidan igrač koji nikada neće postati toliko dobar da bi se požalilo zbog njegovog odlaska. Savim pristojan bek koji tu i tamo može da bljesne, ali dobro, sad je glupo da govorimo o tome u šta može da izraste, ali sumnjam da je neko zbog kog bismo trebali da kukamo.
Stvarno mi se smučilo više svakodnevno čitati Twitter i novinarske objave vezane za Milan. Nadaš se transferima spektakularnih igrača, ali dobijaš konstatno neke sitne upgradee u odnosu na trenutni tim. Favre postaje misaona imenica, Kulusevski isto, šta bi da čovjek razmišlja o Diazu iz Porta ili igraču sličnih kvaliteta.
Još na kraju svega, ono vrijedno i kvalitetno što imaš bez po frke ti ode u druge klubove, a evo u sve većim procentima u redove mrskog gradskog rivala. Maldini je tip koji će uvijek imati moje poštovanje i povjerenje (ako mu je to uopće i bitno
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Izvini molim te Sassuolo ima ogromnog kvalitetainsider je napisao/la: ↑28 jan 2022, 15:15Ja ih "u dušu" znam jer sam bolesnik koji 26 sati dnevno igra Football Manager (s Milanom, dakako). Sudeći po toj magičnoj virutelnoj igri, Kerkez je solidan igrač koji nikada neće postati toliko dobar da bi se požalilo zbog njegovog odlaska. Savim pristojan bek koji tu i tamo može da bljesne, ali dobro, sad je glupo da govorimo o tome u šta može da izraste, ali sumnjam da je neko zbog kog bismo trebali da kukamo.
Stvarno mi se smučilo više svakodnevno čitati Twitter i novinarske objave vezane za Milan. Nadaš se transferima spektakularnih igrača, ali dobijaš konstatno neke sitne upgradee u odnosu na trenutni tim. Favre postaje misaona imenica, Kulusevski isto, šta bi da čovjek razmišlja o Diazu iz Porta ili igraču sličnih kvaliteta.
Još na kraju svega, ono vrijedno i kvalitetno što imaš bez po frke ti ode u druge klubove, a evo u sve većim procentima u redove mrskog gradskog rivala. Maldini je tip koji će uvijek imati moje poštovanje i povjerenje (ako mu je to uopće i bitno), ali fakat bi bilo dobro da se malo počnemo ponašati kao Milan, veličina od kluba, a kao što ovdje neko napisa, ponekad dobiješ osjećaj da pratiš Speziju ili Sassuolo.
Jel realno da uporedjujete igricu I stvaran zivot -_-
- OldFashioned
- Kontakt:
Čitam i sve čekam kad će napisati da se šalio...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa vidi, može se desiti da flopne ili da se sutra povrijedi, pa nikad ne opravda očekivanja. Nikad ne možeš znati sa tako mladim igračima.
Ali par puta ga jesam upratio kako igra, dečko evidentno ima talenta toliko da osjetno odskače od drugih u Primaveri i vjerovatno je nakon godinu-dvije posudbi mogao biti dobar dodatak prvom timu (usudim se reći i bolji nego jedan Ballo).
Zato mi i nejasno da se tako lako odrekneš mladog i talentovanog igrača nakon godinu dana, i to navodno čak i bez buy back opcije. U najgorem slučaju si ga mogao prodati za par godina, nakon što stasa u izgrađenog igrača, za veći novac od ta 2 miliona jer mislim da je u stanju biti minimalno solidan bek u okvirima Serie A.
Ali par puta ga jesam upratio kako igra, dečko evidentno ima talenta toliko da osjetno odskače od drugih u Primaveri i vjerovatno je nakon godinu-dvije posudbi mogao biti dobar dodatak prvom timu (usudim se reći i bolji nego jedan Ballo).
Zato mi i nejasno da se tako lako odrekneš mladog i talentovanog igrača nakon godinu dana, i to navodno čak i bez buy back opcije. U najgorem slučaju si ga mogao prodati za par godina, nakon što stasa u izgrađenog igrača, za veći novac od ta 2 miliona jer mislim da je u stanju biti minimalno solidan bek u okvirima Serie A.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
FM je puno vise od igrice,onaj ko to igra shvatice,onaj ko ne igra rece ovako. Ja shvatam kolegu jer ja tu igricu od 2004 igram redovno i imam sve memagere od te godine
Al bez obzira na to ovoliku famu oko Kerkeza ne razumijrm jer ga niko od nas ovdje na forumu nije gledqo kako igra,a zali se za njim kao da je Theo otisao
- crvenocrni
- Kontakt:
Zato sto ce opet platit nekog Lazetica 5.5 miliona ili ce opet dovest nekog Pellegrija poslije sto godina povrede, ili pak ponovno dovesti nekog Bakayoka na posudbu ili trazit nekog starca da proigra, samo zato, nista drugo. A usput gubit dobre igrace besplatno...ronaldo99 je napisao/la: ↑28 jan 2022, 15:43FM je puno vise od igrice,onaj ko to igra shvatice,onaj ko ne igra rece ovako. Ja shvatam kolegu jer ja tu igricu od 2004 igram redovno i imam sve memagere od te godine
Al bez obzira na to ovoliku famu oko Kerkeza ne razumijrm jer ga niko od nas ovdje na forumu nije gledqo kako igra,a zali se za njim kao da je Theo otisao
Pa nije sad da iko oplakuje igrača iz Primavere, ali je ljudima sa razlogom nejasno zašto se tek tako pušta neko ko je obećavao da će biti dobar igrač u budućnosti. I to samo poslije godinu dana.
Pa baš je Milan klub koji se vodi filozofijom da dovodi mlade i talentovane igrače za mali novac, a onda kad ustvari imaš jednog takvog igrača u omladinskoj kategoriji, ti ga tako olako ispustiš iz ruku.
Jasno je da mu Milan trenutno ne može garantovati minutažu, ali zašto ne posudba ili buy back klauzula? Zašto odmah transfer?
Pa baš je Milan klub koji se vodi filozofijom da dovodi mlade i talentovane igrače za mali novac, a onda kad ustvari imaš jednog takvog igrača u omladinskoj kategoriji, ti ga tako olako ispustiš iz ruku.
Jasno je da mu Milan trenutno ne može garantovati minutažu, ali zašto ne posudba ili buy back klauzula? Zašto odmah transfer?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.