AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Beduin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Beduin » 28 jan 2022, 16:16

Mora Ronaldo kontrirat i pametovat, u genima mu izgleda.
Grob te j3bo, ja i ranije pisao o Primaveri i nekim igracima jer sam nekad znao pogledati tekmu ili dio nje, nekad sazetke, citao cesto komentare po forumima, cak ove sezone i najmanje mozda. I onda on dodje i tvrdi kako niko nije gledao nijednu utakmicu.

Joj, joj
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 jan 2022, 16:20

Beduin je napisao/la:
28 jan 2022, 16:16
Mora Ronaldo kontrirat i pametovat, u genima mu izgleda.
Grob te j3bo, ja i ranije pisao o Primaveri i nekim igracima jer sam nekad znao pogledati tekmu ili dio nje, nekad sazetke, citao cesto komentare po forumima, cak ove sezone i najmanje mozda. I onda on dodje i tvrdi kako niko nije gledao nijednu utakmicu.

Joj, joj
Ja sam vecinom sazetke i Kerkez je izgledao kao jedan od najbolji. Pravi moderni bek, brz, probojan. Gledao sam ga protiv Njemacke u21 i odlican je bio. Bit će on strašan igrač , a iz Milana je otisao jer zeli da igra , a ne da trune u Primaveri i po nekakvim posudbama.

Realno glupo je sto Milan nema u-23 kao i Juve pa da igraju u seniorskoj konkurenciji.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 28 jan 2022, 16:22

ronaldo99 je napisao/la:
28 jan 2022, 15:43
OldFashioned je napisao/la:
28 jan 2022, 15:20
admirrx je napisao/la:
28 jan 2022, 15:19
Jel realno da uporedjujete igricu I stvaran zivot -_-
Čitam i sve čekam kad će napisati da se šalio...
FM je puno vise od igrice,onaj ko to igra shvatice,onaj ko ne igra rece ovako. Ja shvatam kolegu jer ja tu igricu od 2004 igram redovno i imam sve memagere od te godine :)

Al bez obzira na to ovoliku famu oko Kerkeza ne razumijrm jer ga niko od nas ovdje na forumu nije gledqo kako igra,a zali se za njim kao da je Theo otisao
FM realno ulaže više para u skauting od mnogih top euro klubova, a i javno je znanje da dosta klubova širom kontinenta ovo koriste za praćenje igrača. Dovoljno je reći da su pogodili da će igrači poput Aguera, Kompanija i sl. postati zvijezde. Od trenutnih recimo Tilemans ili Ruben Neves.

Kerkeza su po meni trebali slati na posudbe ako je zaista doveden za profit. Koristiti staru čelski formulu i zaraditi mnogo mnogo više
Unico amore sei!
❤️🖤

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 28 jan 2022, 17:01

Tottenham trazi Kulusevskog, ako njega potpisu Bryan Gil ide u Valenciju, a Castillejo ostaje nama :urnebes:

Ma garant ima buy-back klauzula za Kerkeza, iako nema cišto sumnjam da ce imati neku top karijeru. Inace Primavera je 12. I tip ima jednu asistenciju u sezoni. Da je talent, odskakao bi, kao i Roback koji se ne moze sastaviti s loptom, a prizeljkuju ga u prvoj ekipi.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jan 2022, 17:04

Ma nemam ja ništa protiv prodaje al Milan mora kod prodaje mladih igrača ubaciti tu klauzulu da se zaštiti.
S druge strane kad je neki drugi klub prodao igrača iz primavere za 2 miliona? Možda jest al nisam upratio.
Problem je sto se mi bavimo sporednim transferima dok pravih ni na vidiku i sve je manje šanse da dodje neko ko ce nam biti od koristi odmah.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 jan 2022, 20:20

OFFICIAL: Lecce announce that Milan goalkeeper Alessandro Plizzari is set to undergo medical tomorrow ahead of joining the team
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2022, 21:09

Rastjera Maldini sve iz kluba ove zime. :rol:

Bitno je da su igrači skoro svi na okupu i da će biti odmoreni fizički i psihički ne samo za derbi, već i za zadnju trećinu sezone. Umor više ne može i ne smije biti izgovor za loše izvedbe.

Tomori je već počeo sa povratkom i radi presonalno u teretani. Možda ne uspije biti spreman za derbi, ali par dana nakon derbija bit će spreman.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 28 jan 2022, 21:18

Igram ja od 2001 menadzer prvi mi je bio championship manager. A zadnji ovaj najnoviji fm 2022.
Blasfemija je porediti bilo koji sa realnim svijetom osim ako ti je koka mozak.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2022, 21:21

Milan i Valencia se dogovorili oko Castilleja. Sad samo parazit mora da pristane na odlazak. Ako ima makar malo samopoštovanja otići će a ne kao "boriti" se za mjesto u timu u kojem ga ni trener više ne uzima za ozbiljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jan 2022, 21:30

Ja sam recimo Kerkeza gledao ove sezone u omladinskoj Ligi prvaka (2-3 tekme), i na tom nivou je bio ponajbolji igrač u ekipi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 jan 2022, 21:36

Castillejo to Valencia is currently blocked :mrgreen: :mrgreen:

Daniel Maldini to SPAL has become complicated. He could now stay at Milan
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 28 jan 2022, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 28 jan 2022, 21:36

Sky prenosi kako je trenutno blokiran Castillejov transfer u Valenciju i da Maldini ne želi u SPAL :urnebes:

Uzasni su ovi prijelazni rokovi, a jako sam blag s tim riječima :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2022, 21:37

Čemu žal za igračem koji želi igrati što više, a u Milanu ne može, jer njegovo mjesto popunjava jedan od najboljih bekova na planeti?

Uzeli su 2M za juniora. Kraj priče.

Veći je problem što imaš parazita koji ne želi nigdje a u Milanu jednostavno nema mjesta. A košta klub 3-4M godišnje.

Lik je uvjeren da se bori za nešto. Jedino raskid ugovora je riješenje. A to Milan neće uraditi.

Maldini može preći u Spal, samo kad ovi prodaju jednog igrača koji bi trebao u Torinu. To koči transfer.

Ali s obzirom da prelazni rok traje još samo 72h onda se sve mijenja iz sata u sat.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 28 jan 2022, 21:50

Romagnoli13 je napisao/la:
28 jan 2022, 21:37
Čemu žal za igračem koji želi igrati što više, a u Milanu ne može, jer njegovo mjesto popunjava jedan od najboljih bekova na planeti?

Uzeli su 2M za juniora. Kraj priče.

Veći je problem što imaš parazita koji ne želi nigdje a u Milanu jednostavno nema mjesta. A košta klub 3-4M godišnje.

Lik je uvjeren da se bori za nešto. Jedino raskid ugovora je riješenje. A to Milan neće uraditi.

Maldini može preći u Spal, samo kad ovi prodaju jednog igrača koji bi trebao u Torinu. To koči transfer.

Ali s obzirom da prelazni rok traje još samo 72h onda se sve mijenja iz sata u sat.

Ma hoce Castillejo, ali ovi hoce Gila iz Tottenhama koji ce otici jer ce Tottenham kupiti Kulusevskog :mrgreen:

Uglavnom je uzasan prijelazni rok

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2022, 21:52

Kratka horor priča: Samu i Maldini ostaju u Milanu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2022, 21:59

Nije još parazit prihvatio odlazak. Milan i Valencia imaju dogovor. To su svi mediji skoro prenijeli u zadnjih sat vremena.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2022, 22:11

Pa ja ne vjerujem, je li moguće biti takav hajvan? Već dvije godine ga tjeraš, čitavu polusezonu je odstranjen iz tima i ono opet neće da ode. Pa šta koji qurac onda hoćeš, i ta Valencia mu je premija, a njemu ni to ne odgovara. :puke:

Danas se javio predsjednik Spala i rekao da je Maldini jako blizu transfera, a sad odjednom sve propalo. Kako? Ma neka njega čača ostavi da truhne na klupi i bezveze zauzima mjesto nekom drugom, a na toj poziciji nam najviše gori. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 jan 2022, 22:13

Bože dragi koja šprdnja. Yebo ga Castilleho da ga yebo i svi trenutni i oni raniji paraziti kojih se ne možeš riješit ni pomoću trikova. :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jan 2022, 22:32

Hajde što ne možemo dovesti nikoga, ali ne možemo ni utušiti ove ostale igrače. Igrač iz Milana jedino može džaba otići ja bih rekao :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jan 2022, 22:36

Ako nista makar nam je tema zivnula i satrasmo se od nekakvog iscekivanja i nadanja. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.