Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
U pravu je. Vlašić je imao sve ovo vrijeme do sada prednost u prvih 11.Pašalić je uglavnom ulazio sa klupe. Čak u ovoj zadnjoj utakmici da je Kovačić bio zdrav, Paša bi vjerovatno krenuo sa klupe.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Pasalic i Kovacic nisu konkurencija jedan drugom!
Istina da je Pasalic igrao na Kovacicevoj poziciji, ali igrao je valjda na svakoj osim u obrani.
Njegova buducnost je na poluspici ili poziciji prednjeg u rombu!
Dalic je najavio uskoro uigravanje s tri stopera nazad za Katar. Dakle, vjerojatno romb u sredini gdje bi Pasalic trebao biti prednji.
Vlasic je dugo bio ispred, ali je Pasalic dokazao da je bolji igrac. Gdje je god bio igrao je redovno, a sad se preporodio u Atalanti koja je svakako jaca od West Hama gdje Vlasic grije klupu!
🔹
- CROtorious
- Kontakt:
Pasalic je siguran u prvih 11. Zna cesto pocet na desnom krilu ili iza napadaca kad nema nekog od veznih (Modric, Brozovic i Kovacic). Vlasic je izgubio svoje mjesto prelaskom u West Ham gdje se jos mora prilagodit i nije u formi dosta dugo. Mene vise brine forma Perisica koji u klubu ne igra na krilu i zadnje dvije utakmice je bio dosta los. Mozda bi nama vise odgovaralo da predemo u 3-5-2 ili neku drugu formaciju sa 3 stopera.
Grbic/Livakovic
Car-Lovren-Gvardiol
Juranovic-Modric-Brozovic-Kovacic-Perisic
Majer/Pasalic
Kramaric
Grbic/Livakovic
Car-Lovren-Gvardiol
Majer/Pasalic
Kramaric
Zadnja izmjena: CROtorious, dana/u 01 dec 2021, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
CROtorious je napisao/la: ↑01 dec 2021, 20:03Pasalic je siguran u prvih 11. Zna cesto pocet na desnom krilu ili iza napadaca kad nema nekog od veznih (Modric, Brozovic i Kovacic). Vlasic je izgubio svoje mjesto prelaskom u West Ham gdje se jos mora prilagodit i nije u formi dosta dugo. Mene vise brine forma Perisica koji u klubu ne igra na krilu i zadnje dvije utakmice je bio dosta los. Mozda bi nama vise odgovaralo da predemo u 3-5-2 ili neku drugu formaciju sa 3 stopera.
Grbic/Livakovic
Car-Lovren-Gvardiol
Majer Pasalic
Kramaric
Perisic dosta los? Pa nije odigrao lose utakmice ove sezone, ovo mu je najbolja sezona u karijeri.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- CROtorious
- Kontakt:
U Interu je odlican, ali u reprezentaciji bas i ne.
Zadnja Klupa
Majer 3 asistencije protiv st etienea 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Majer se fenomenalno prilagodio Francuskoj ligi. Podsjeća me malo na Mesuta Ozila iz Reala sa svojim kretanjem i pasovima. Priključio se Kramariću i Sosi sa 3 asistencije na jednoj utakmici ove sezone.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Ouagadougou
- Kontakt:
Imao bi 4 asistencije da je kod trećeg gola njegov suigrač bolje šutirao ovako je samo upisan autogol bez asista. Trebalo bi zaviriti u almanahe kad je posljednji hrv. igrač ima 4 asistencije na jednoj utakmici u ligama petice. Kramarić je prošle sezone zabio 4 komada Borussiji Dortmund ali se ne sjećam u posljednjih 15-ak godina dali je ikad bilo 4 asistencije...
Mislim da je Darijo Srna za Shakhtar imao 4 asista ovako iz glave, al to nije liga petice. Moguće da se nikad nikad nije dogodilo u 21.vijeku,sad 90-ih se ne mogu sjetit, a nije da mogu to igdje provjerit.Ouagadougou je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:05Imao bi 4 asistencije da je kod trećeg gola njegov suigrač bolje šutirao ovako je samo upisan autogol bez asista. Trebalo bi zaviriti u almanahe kad je posljednji hrv. igrač ima 4 asistencije na jednoj utakmici u ligama petice. Kramarić je prošle sezone zabio 4 komada Borussiji Dortmund ali se ne sjećam u posljednjih 15-ak godina dali je ikad bilo 4 asistencije...
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Nije tema, ali Tadić je za Southampthon imao 4 asista. Od ostalih ex yu igraca, nisam siguran, ali mislim da nije niko vise...LeeJunFan je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:20Mislim da je Darijo Srna za Shakhtar imao 4 asista ovako iz glave, al to nije liga petice. Moguće da se nikad nikad nije dogodilo u 21.vijeku,sad 90-ih se ne mogu sjetit, a nije da mogu to igdje provjerit.Ouagadougou je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:05Imao bi 4 asistencije da je kod trećeg gola njegov suigrač bolje šutirao ovako je samo upisan autogol bez asista. Trebalo bi zaviriti u almanahe kad je posljednji hrv. igrač ima 4 asistencije na jednoj utakmici u ligama petice. Kramarić je prošle sezone zabio 4 komada Borussiji Dortmund ali se ne sjećam u posljednjih 15-ak godina dali je ikad bilo 4 asistencije...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da, sjećam se to nije bilo tako davno.marconato je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:32Nije tema, ali Tadić je za Southampthon imao 4 asista. Od ostalih ex yu igraca, nisam siguran, ali mislim da nije niko vise...LeeJunFan je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:20Mislim da je Darijo Srna za Shakhtar imao 4 asista ovako iz glave, al to nije liga petice. Moguće da se nikad nikad nije dogodilo u 21.vijeku,sad 90-ih se ne mogu sjetit, a nije da mogu to igdje provjerit.Ouagadougou je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:05Imao bi 4 asistencije da je kod trećeg gola njegov suigrač bolje šutirao ovako je samo upisan autogol bez asista. Trebalo bi zaviriti u almanahe kad je posljednji hrv. igrač ima 4 asistencije na jednoj utakmici u ligama petice. Kramarić je prošle sezone zabio 4 komada Borussiji Dortmund ali se ne sjećam u posljednjih 15-ak godina dali je ikad bilo 4 asistencije...
Kako god Majer mora biti u reprezentaciji i to da nikakvi predpozivi dolaze u obzir. Znam da smo prenatrpani u veznoj liniji i znam da će biti problem Daliću koga izbaciti iz reprezentaciji, a da uvrsti Majera.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Bergkamp 1999. protiv LesteraLeeJunFan je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:20Mislim da je Darijo Srna za Shakhtar imao 4 asista ovako iz glave, al to nije liga petice. Moguće da se nikad nikad nije dogodilo u 21.vijeku,sad 90-ih se ne mogu sjetit, a nije da mogu to igdje provjerit.Ouagadougou je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:05Imao bi 4 asistencije da je kod trećeg gola njegov suigrač bolje šutirao ovako je samo upisan autogol bez asista. Trebalo bi zaviriti u almanahe kad je posljednji hrv. igrač ima 4 asistencije na jednoj utakmici u ligama petice. Kramarić je prošle sezone zabio 4 komada Borussiji Dortmund ali se ne sjećam u posljednjih 15-ak godina dali je ikad bilo 4 asistencije...
Reyes 2006. protiv Middlesbrougha
Fabregas 2009. protiv Blackburna
Adebayor 2012. protiv Newcastlea
Cazorla 2013. protiv Wigana
Tadic 2014. protiv Sunderlanda
To iz eng lige
🔹
Mislio sam na HrvatePatriceKwedi je napisao/la: ↑06 dec 2021, 22:09Bergkamp 1999. protiv LesteraLeeJunFan je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:20Mislim da je Darijo Srna za Shakhtar imao 4 asista ovako iz glave, al to nije liga petice. Moguće da se nikad nikad nije dogodilo u 21.vijeku,sad 90-ih se ne mogu sjetit, a nije da mogu to igdje provjerit.Ouagadougou je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:05Imao bi 4 asistencije da je kod trećeg gola njegov suigrač bolje šutirao ovako je samo upisan autogol bez asista. Trebalo bi zaviriti u almanahe kad je posljednji hrv. igrač ima 4 asistencije na jednoj utakmici u ligama petice. Kramarić je prošle sezone zabio 4 komada Borussiji Dortmund ali se ne sjećam u posljednjih 15-ak godina dali je ikad bilo 4 asistencije...
Reyes 2006. protiv Middlesbrougha
Fabregas 2009. protiv Blackburna
Adebayor 2012. protiv Newcastlea
Cazorla 2013. protiv Wigana
Tadic 2014. protiv Sunderlanda
To iz eng lige
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Ouagadougou
- Kontakt:
Mislim da je jako bitno da završimo u drugom potu, ne samo da u startu dobiješ lakši ždrijeb nego velika je mogućnost i da se boriš za prvu poziciju u grupi, a kad si prvi u grupi "otvara" ti se ždrijeb za knockout fazu, najbolji primjer za to je bilo SP 18 ili EP 16 kad smo bili 1. u skupini.
Vidio sam jučer to na twitteru.
Treba jedan lagani kiks ili Urugvaja ili Kolumbije u posljednjih 6 utakmica da bi bili 100% sigurni. Isto tako možda i neće trebati nikakav kiks jer je vrlo vjerovatno da Kolumbija ili Urugvaj završe kao 5., a taj 5. iz J.Amerike ide u interkontinalne kvalifikacije pa postoji velika mogućnost da FIFA pobjednika interkontinetalni kvalifikacija samo ubaci u 4. pot bez obzira na koeficijent... Inače jučer je Ekvador odigrao 1:1 sa Brazilom i odvojio se malo na trećoj poziciji što je također odlična vijest.
Treba jedan lagani kiks ili Urugvaja ili Kolumbije u posljednjih 6 utakmica da bi bili 100% sigurni. Isto tako možda i neće trebati nikakav kiks jer je vrlo vjerovatno da Kolumbija ili Urugvaj završe kao 5., a taj 5. iz J.Amerike ide u interkontinalne kvalifikacije pa postoji velika mogućnost da FIFA pobjednika interkontinetalni kvalifikacija samo ubaci u 4. pot bez obzira na koeficijent... Inače jučer je Ekvador odigrao 1:1 sa Brazilom i odvojio se malo na trećoj poziciji što je također odlična vijest.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Ouagadougou
- Kontakt:
Kolumbija 0:1 Peru 
Peruanci ni sami ne znaju kako su uspjeli ovo pobjedit
Kolumbija sad ne smije pobjedit Argentinu u Argentini i na konju smo. Ako bude remi onda moramo pobjedit u jednoj od prijateljskih mečeva protiv Slovenije/Bugarske i to bi bilo to.
Peruanci ni sami ne znaju kako su uspjeli ovo pobjedit
Kolumbija sad ne smije pobjedit Argentinu u Argentini i na konju smo. Ako bude remi onda moramo pobjedit u jednoj od prijateljskih mečeva protiv Slovenije/Bugarske i to bi bilo to.
- Felixians4
- Kontakt:
Ne mora to uopće biti tako. Vrlo je lako Danska mogla završiti ispred Francuske u grupi 2018. A Portugal jedva ko treći prošao 2016. pa je imao sjajan ždrijeb nakon nas.
- Ouagadougou
- Kontakt:
Velika je razlika završiti 1. ili 2. u skupini. Može se dogoditi da kao 2. u skupini izvučeš nekog potpuno neočekivanog koji nije bio favorit za osvajanje te skupine pa ti upadne kašika u med,ali u velikoj većini slučajeva se to ne događa nego favoriti osvajaju skupine. Mislim da zato i nije svejedno da li si prilikom ždrijebanja skupina u 2. ili u 3. potu jer je svima jasno da iz drugog pota puno lakše napadaš prvo mjesto u skupini nego iz 3.pota...Felixians4 je napisao/la: ↑29 jan 2022, 00:52Ne mora to uopće biti tako. Vrlo je lako Danska mogla završiti ispred Francuske u grupi 2018. A Portugal jedva ko treći prošao 2016. pa je imao sjajan ždrijeb nakon nas.
- Felixians4
- Kontakt:
da,ali nema tu kašike u med,nema tu da netko slab može proći grupu na takvom prvenstvu,to su zablude,stvaraju se prevelike razlike na profesionalnom levelu ko da je riječ o lokalnim haklerskim turnirima amatera.Ouagadougou je napisao/la: ↑29 jan 2022, 01:12Velika je razlika završiti 1. ili 2. u skupini. Može se dogoditi da kao 2. u skupini izvučeš nekog potpuno neočekivanog koji nije bio favorit za osvajanje te skupine pa ti upadne kašika u med,ali u velikoj većini slučajeva se to ne događa nego favoriti osvajaju skupine. Mislim da zato i nije svejedno da li si prilikom ždrijebanja skupina u 2. ili u 3. potu jer je svima jasno da iz drugog pota puno lakše napadaš prvo mjesto u skupini nego iz 3.pota...Felixians4 je napisao/la: ↑29 jan 2022, 00:52Ne mora to uopće biti tako. Vrlo je lako Danska mogla završiti ispred Francuske u grupi 2018. A Portugal jedva ko treći prošao 2016. pa je imao sjajan ždrijeb nakon nas.
naravno da je uglavnom lakše biti prvi i da imaš više šansi za prolaz sljedećeg suparnika,no sigurno to nije u omjeru 80-20 nego manje.
nije svejedno,jasno da nije. al i to ne mora ništa značiti. npr. u ligi prvaka netko iz četvrtog pota gotovo svake godien izvuče lakšu grupu od nekog iz prvog recimo. ne lupam,itekako se događa otkad više nagrađuju nac.prvake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.