kako možeš sam pit

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uzmi mi gajbicu tuzlaka ili 2 litra Graševine i snimat ću ti live jbt život
Cijena kao u austrijifeniksptica je napisao/la: ↑29 jan 2022, 08:41Majku yebalo i kaze sto raja zagadjuje okolinu.
550 tona peleta. 7+ vreca.
Sreca uzelo se na ljeto i samo ce malo zafaliti
Ali je l to posticaj drzave da se ne zagadjuje vazduh
Zato sto nemas boljeg druga od sebe samog
Ne pomože tebi i meni Bog, slobodno slušaj. Mora se prvo dotaknuti dno jbg.Fantasista je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:00Marsal mi je davno rekao šta god radio ne slušaj Šemsu, ja sam ga poslušao ali sam se syebo jer je Adil gori od nje, padneš u depru i popiješ još više.
Dno sam dotaknuo, sad čekam šta će se sljedeće desitMarsal je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:03Ne pomože tebi i meni Bog, slobodno slušaj. Mora se prvo dotaknuti dno jbg.Fantasista je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:00Marsal mi je davno rekao šta god radio ne slušaj Šemsu, ja sam ga poslušao ali sam se syebo jer je Adil gori od nje, padneš u depru i popiješ još više.
Nisi još, vjeruj mi. Dug je put do dna.Fantasista je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:45Dno sam dotaknuo, sad čekam šta će se sljedeće desitMarsal je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:03Ne pomože tebi i meni Bog, slobodno slušaj. Mora se prvo dotaknuti dno jbg.Fantasista je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:00Marsal mi je davno rekao šta god radio ne slušaj Šemsu, ja sam ga poslušao ali sam se syebo jer je Adil gori od nje, padneš u depru i popiješ još više.
Hvala na podršci, baš si mi popravio jutro
Čemu prijatelji služeFantasista je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:50Hvala na podršci, baš si mi popravio jutro
Fantasista je napisao/la: ↑29 jan 2022, 12:07Idemo dalje moja tugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.