FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Barem cemo svaki klub u ligi nabiti po broju clanova
-
- Kontakt:
Ocekujem vise, ocekujem da skupstina, uprava povedu ovo sa dobrim ciframa i naprave hype. Mozemo mi jos bolje.
-
- Kontakt:
Fantasticna brojka od sinoc, ovo je nevjerovatno, neki klubovi za godinu dana ne uclane ovoliki broj, a mi smo to uradili za nekoliko sati. Sljedece sedmice kada krene prava kampanja prekucat cemo sve.
Idemo Manijaci, Zeljovci idemo pomoci nasem klubu jer MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Idemo Manijaci, Zeljovci idemo pomoci nasem klubu jer MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Postoji li mogućnost da se naprave polugodišnje ulaznice?
Više se isplati, nego da ostanemo na pojedinačnim ulaznicama.
Više se isplati, nego da ostanemo na pojedinačnim ulaznicama.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ima li smisla mozda one vlasnike 10-godisnjih karata kontaktirati sada da se produze. Tako bi se evt isto fine pare mogle prikupiti.
Daj da jednom zakucamo sa ovim clanskim molim Vas
SVII

- StrikeWarzone
- Kontakt:
To mi nikad neće biti jasno, što naši to ne forsiraju unazad par godina.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Znaš čitati, to ti ne spočitavam, jbm li ga morao si bar osnovnu završiti, tu se obično nauči čitati, ali ti si zapeo na tablici množenja i matematičkim operacijama. Zato nisi u stanju protumačiti ove brojeve iznad, a sve veoma jasno piše.itatabisine je napisao/la: ↑29 jan 2022, 09:21Grobar nas zavalio 3 MILIONA za dvije godine i mi ne znamo citati, daj ba mani se suplje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ovaj forum je pun negativaca vi niste navijaci ZELJEZNICARA ! Uvijek neka rasprava Amar Misimović kakvi uhljupi boze dragi.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pred utakmice s Ferencom i Standardom bila je odlična akcija učlani se i izazovi 3 prijatelja na društvenim mrežama da to isto urade, sada nam treba nešto slično samo jače !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pocelo je malo treba da se angazujemo.Pa mi imamo samo Zelju i nikog vise.Koga cemo voditi na utakmice ako se nedaj boze nesto desi...kao mali sam isao sa ocem na utakmicu,sada vodim sa sobom kcer od 9 god.i uzivamo uvjek kad udemo na stadion.Zaso?Jer osjecam to nesto kao svoje.I sada mladu kcer 4 god.zelim i nju da vodim i da i ona osjeti onaj zvuk GRBAVICE na pocetku utakmice....zaato neko ne predlozi upravi il nekom u klubu da organizuje neku utakmicu na pocetku prvenstva...mozda prvi tim sa legendama kluba ili neki mix toga....bili bi mediski pipraceno a i uz hajc bi bio pun stadion uz kartu od 10 km.To bi bila bas financiska injekcija...
Zna li neko mozda ko je iz uprave potpisao taj novi ugovor sa PU? I koje su osobe bile sa strane PU?
- jointunija
- Kontakt:
Nevjerovatno,otjerali smo sve ljude koji su imali love,došli novi,al bez para,i sad cmizdre kad su skontali da treba određena suma mjesečno,pozivaju navijače da se aktiviraju,a mi godinu i pol bez publike i prihoda od karata,minimum 700-800k zjanili,pa gdje ste bili 2020 kad je sve počelo sa Covidom i prekidom,sram da vas bude.Da sam Badžak nakon ove sramote,kojeg su ovim saopštenjem prozvali,jer je on bio alfa i omega u UO zadnjih godina,poslao bi ih u Rajlovac nek se tamo spremaju.Virtu4l je napisao/la: ↑29 jan 2022, 16:57Znaš čitati, to ti ne spočitavam, jbm li ga morao si bar osnovnu završiti, tu se obično nauči čitati, ali ti si zapeo na tablici množenja i matematičkim operacijama. Zato nisi u stanju protumačiti ove brojeve iznad, a sve veoma jasno piše.itatabisine je napisao/la: ↑29 jan 2022, 09:21Grobar nas zavalio 3 MILIONA za dvije godine i mi ne znamo citati, daj ba mani se suplje
Kad smo već kod štetnih ugovora,ko je potpisao da repka može trenirati i igrati tekme besplatno?
Ko je potpisao sa Albom da nam tokom zimske pauze naplaćuju oko 13.000 KM/mjesečno?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- NerminFatic
- Kontakt:
A mozda se FS BiH ugradio jos prilikom rekonstrukcije terena a tako sam davno cuo.jointunija je napisao/la: ↑29 jan 2022, 18:59Nevjerovatno,otjerali smo sve ljude koji su imali love,došli novi,al bez para,i sad cmizdre kad su skontali da treba određena suma mjesečno,pozivaju navijače da se aktiviraju,a mi godinu i pol bez publike i prihoda od karata,minimum 700-800k zjanili,pa gdje ste bili 2020 kad je sve počelo sa Covidom i prekidom,sram da vas bude.Da sam Badžak nakon ove sramote,kojeg su ovim saopštenjem prozvali,jer je on bio alfa i omega u UO zadnjih godina,poslao bi ih u Rajlovac nek se tamo spremaju.Virtu4l je napisao/la: ↑29 jan 2022, 16:57Znaš čitati, to ti ne spočitavam, jbm li ga morao si bar osnovnu završiti, tu se obično nauči čitati, ali ti si zapeo na tablici množenja i matematičkim operacijama. Zato nisi u stanju protumačiti ove brojeve iznad, a sve veoma jasno piše.itatabisine je napisao/la: ↑29 jan 2022, 09:21
Grobar nas zavalio 3 MILIONA za dvije godine i mi ne znamo citati, daj ba mani se suplje
Kad smo već kod štetnih ugovora,ko je potpisao da repka može trenirati i igrati tekme besplatno?
Ko je potpisao sa Albom da nam tokom zimske pauze naplaćuju oko 13.000 KM/mjesečno?
-
- Kontakt:
Ostavili ga, dali mu ugovor, a zatim 'nestao'...
Evo njihovog malog naslova na razilaženje sa Stjepanovicem.
Bitno da ste foku redovno branili
Evo njihovog malog naslova na razilaženje sa Stjepanovicem.
Bitno da ste foku redovno branili
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Super je sto se uvijek odazovemo kada klubu treba pomoc, ali misli da u ovom trenutku našem Želji treba puno vise od naših 20KM, jer evo nek kupimo 10k članskih X20KM to je 200.000KM nedovoljno čak za funkcioniranje kluba jedan mjesec. Ali hajmo uraditi ono sto je naša dužnost, učlanite djecu, komisiju, mamu, tatu, dedu….
Uvijek sam govorio da po ovom modelu klub vise ne može funkcionirati, pozajmice i tako te stvare je davno trebalo izbjegavati ali nije se moglo…
Molim sve skupštinare da se usvoji na skupštini kako bi potencijalni investitor mogao ući sad ili na ljeto nije bitno, ali da se obezbjedi put za onog ko će našem Želji vratiti stati sjaj.
Također molim sve Manijake da se ujedinimo protiv ovih koji rade na stetu kluba, kao i protiv onih skupštinara koji na skupstini budu glasali na štetu kluba.
Ovako braćo vise ne ide!
Uvijek sam govorio da po ovom modelu klub vise ne može funkcionirati, pozajmice i tako te stvare je davno trebalo izbjegavati ali nije se moglo…
Molim sve skupštinare da se usvoji na skupštini kako bi potencijalni investitor mogao ući sad ili na ljeto nije bitno, ali da se obezbjedi put za onog ko će našem Želji vratiti stati sjaj.
Također molim sve Manijake da se ujedinimo protiv ovih koji rade na stetu kluba, kao i protiv onih skupštinara koji na skupstini budu glasali na štetu kluba.
Ovako braćo vise ne ide!
jah jah jah sve neki izgovori i kukanja kao da je samo korona nas pogodila najlakse je kukati i okriviti koronu kad si apsolutno nesposoban da nadjes pare i kad ih trosis bez pokrica a ovo za albu je glupost samo takva i 13 milja je malo para za kvalitetno održavanje dva terena sto i vidimo posebno zimi kad je vegetacija losija i kad teren treba najvise njegejointunija je napisao/la: ↑29 jan 2022, 18:59Nevjerovatno,otjerali smo sve ljude koji su imali love,došli novi,al bez para,i sad cmizdre kad su skontali da treba određena suma mjesečno,pozivaju navijače da se aktiviraju,a mi godinu i pol bez publike i prihoda od karata,minimum 700-800k zjanili,pa gdje ste bili 2020 kad je sve počelo sa Covidom i prekidom,sram da vas bude.Da sam Badžak nakon ove sramote,kojeg su ovim saopštenjem prozvali,jer je on bio alfa i omega u UO zadnjih godina,poslao bi ih u Rajlovac nek se tamo spremaju.Virtu4l je napisao/la: ↑29 jan 2022, 16:57Znaš čitati, to ti ne spočitavam, jbm li ga morao si bar osnovnu završiti, tu se obično nauči čitati, ali ti si zapeo na tablici množenja i matematičkim operacijama. Zato nisi u stanju protumačiti ove brojeve iznad, a sve veoma jasno piše.itatabisine je napisao/la: ↑29 jan 2022, 09:21
Grobar nas zavalio 3 MILIONA za dvije godine i mi ne znamo citati, daj ba mani se suplje
ublehe ce i dalje nastaviti sa botovanjem al sreca niko vise ne pusi vasu pricu jer ste podrzavajuci svoje ublehe doveli klub u mezar na njegov 100-ti rodjendan i za to vam niko nikad nece halaliti
Mislim da su ljudi koji vode klub a i navijaci svijesni toga da je konacni cilj ulazak kvalitetnog investitora / partnera. Samo taj period dok se to realizuje, troskovi su tu, i oni nece nestati. Zato i jeste bitno da svi stanemo uz klub, navijaci, da se stvori neki buzz, privuku neki sponzori, samo eto da se prezivi. Ne vidim da se imaju neke opcije. Bilo bi isto dobro kad bi ljudi iz skupstine i uprave isto nesto uplatili, tako bi i pokazali djelom da stoje iza ovog. Isto sam imao prijedlog prodaje / produzivanja 10-godisnjih karata, mozda bi se i tako prikupila odredjena sredstva odma. Naravno da na ovome ne mozes graditi strategiju kluba, ali se radi o tome da prezivis. Moramo jednostavno djelovat svi koliko mozemo, i generalno se bojim da svi zaglavimo u razmisljanju, eto investitora iza coska.sassari je napisao/la: ↑29 jan 2022, 20:41Super je sto se uvijek odazovemo kada klubu treba pomoc, ali misli da u ovom trenutku našem Želji treba puno vise od naših 20KM, jer evo nek kupimo 10k članskih X20KM to je 200.000KM nedovoljno čak za funkcioniranje kluba jedan mjesec. Ali hajmo uraditi ono sto je naša dužnost, učlanite djecu, komisiju, mamu, tatu, dedu….
Ovako braćo vise ne ide!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Hrasno15, nedimmmm1337, Pablo11 i 53 gosta.