Malo je reci da cete ih razbit.Devil je napisao/la:Izgleda da Borac igra protiv nas na Marakani 20.februara.![]()

Moderator/ica: vlakanje
Malo je reci da cete ih razbit.Devil je napisao/la:Izgleda da Borac igra protiv nas na Marakani 20.februara.![]()
Invazija se uveliko sprema...Bice tesko bice 0:3Devil je napisao/la:Izgleda da Borac igra protiv nas na Marakani 20.februara.![]()
Bice nas dosta + Slaninari ko u stara vremenaDevil je napisao/la:Daj Boze da vas dodje dosta,i Firmasi bi trebalo,pa da popunimo Marakanu k'o u dobra stara vremena.
A sto bi nas razbili?Pa i Zeljeznicar je sa Hajdukom igrao 1:1 u gostima,zasto mi ne bi mogli tako sa Zvezdom?Elegant je napisao/la:Malo je reci da cete ih razbit.Devil je napisao/la:Izgleda da Borac igra protiv nas na Marakani 20.februara.![]()
Nije nemoguce ali jedan je ŽELJO!jubitubi je napisao/la:A sto bi nas razbili?Pa i Zeljeznicar je sa Hajdukom igrao 1:1 u gostima,zasto mi ne bi mogli tako sa Zvezdom?Elegant je napisao/la:Malo je reci da cete ih razbit.Devil je napisao/la:Izgleda da Borac igra protiv nas na Marakani 20.februara.![]()
Supic je vec potpisao ugovor u srbijiblrs je napisao/la:kakav crni radiša.ono je malo veća evropska rupa...
a sto se tiče supića ,hm nije loše
pretpostavio sam da je pod ugovorom,ali kad ga vec spomenu ...pile87 je napisao/la:Supic je vec potpisao ugovor u srbijiblrs je napisao/la:kakav crni radiša.ono je malo veća evropska rupa...
a sto se tiče supića ,hm nije loše
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 36273.html e sad ne znam koliko je istina a ne vidim razlog sto ne bi bilo istina...al ko zna njima ne gori za golmana pa nije iskljuceno da vam ga prepuste...blrs je napisao/la: pretpostavio sam da je pod ugovorom,ali kad ga vec spomenu ...
Kako im ne gori za golmana,pa nece im prvi biti Soldatovic ili ne daj Boze, Glintic.pile87 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 36273.html e sad ne znam koliko je istina a ne vidim razlog sto ne bi bilo istina...al ko zna njima ne gori za golmana pa nije iskljuceno da vam ga prepuste...blrs je napisao/la: pretpostavio sam da je pod ugovorom,ali kad ga vec spomenu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.