Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ideeeee
Takooo je
haha gledaj cetnikuse sa onim opankom na glavi
Još 2 za historiju... kakvi flešbekovi prolaze kroz glavu na 2012. i 2017. strašno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
koda pratim čelendžer u doboju a ne epsko finale u AO
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Felixians4
- Kontakt:
Što bi rekli borilački fanovi,zakiselio se Medvjed. Sve teorije pale su u vodu,nema te logike kad su u pitanju veličine ala Nadalist. On je zaslužio već odavna 2.titulu na AO iako mi nekako šteta da je sada uzme,najmanje sam baš u ovom finalu htio pored Wawrinke,Feda,Đokovića kada je imao goleme prigode. Ovo je na neki način i loše po budućnost,ali hbg,šta ćeš. Daniil je priznao da ne zna kako bi bilo da nije završio Noleta u trećem setu na drugoj servi za match u NY,hvatali ga i grčevi tad. Imaju tek taj 1 pišljivi Slam,a u pregršt tijesnih finala s ovoom dvojicom,uvijek pušing.
To je ono što Medo recimo radi gotovo svim ostalima na Slamu. Kako match odmiče,sve sigurniji u svojim gameovima,a stalno prijeti i max. smanji oscilacije. E,to Đoker i Rafa rade Thiemu,Stefanosu,Medi u finalima već četvrtu godinu.
U onom gameu za break 4 BH Winnera Rafe, sada na 2 deucea i 3 BP ŠEST(pet na prvi i sada na drugi očajan return) serve winnera i to na BH Daniila svaki put!
To su te razlike
To je ono što Medo recimo radi gotovo svim ostalima na Slamu. Kako match odmiče,sve sigurniji u svojim gameovima,a stalno prijeti i max. smanji oscilacije. E,to Đoker i Rafa rade Thiemu,Stefanosu,Medi u finalima već četvrtu godinu.
U onom gameu za break 4 BH Winnera Rafe, sada na 2 deucea i 3 BP ŠEST(pet na prvi i sada na drugi očajan return) serve winnera i to na BH Daniila svaki put!
To su te razlike
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Okreće ovo Medo 
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: ↑30 jan 2022, 14:39Ne mlati grob te jbo, samo mu pehiras, gori si od Baha
Ja malo prolazim kroz I.S, čuju se sirene hitne.
Šta uradi Rafa sunčanom nedjeljom.
Šta uradi Rafa sunčanom nedjeljom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sad neka cuva snagu za svoj servis
Ocekivano prepusten game
Ocekivano prepusten game
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 30 jan 2022, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
E da vidimo, ključni gem predstoji
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sad je očito da je ključni trenutak meča bio u 3.setu kod 3 vezane break lopte za Medvedeva
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ja životinje ruske, za minut riješi svoj servis gem. Rafa prije toga pogino na svom servisu, iscijedio zadnji atom snage za 4-2, 10 izjednacenja bilo 
Rafa manje UE nego u prva 2 seta, bolji prvi servis za 20%.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Poceo je plac hahahahaha
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Daj tie break
- legenda reala
- Kontakt:
Malo se digo Medo nemoj ga vracati u igru Rafa rijesi to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.