Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Novak Đoković
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Najbolja ilustracija onoga što se dešava ovih dana u Crnoj Gori
Vodaju ga k'o mečku po crkvama, trgovima, liže kašike, ljubi ruke popovima, krsti se kad ulazi pazi sad, U OPŠTINU BUDVA..
Vodaju ga k'o mečku po crkvama, trgovima, liže kašike, ljubi ruke popovima, krsti se kad ulazi pazi sad, U OPŠTINU BUDVA..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav si gospodin i šmeker Nole!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Felixians4
- Kontakt:
Ukoliko je on stvarno(a nije mi nerealno,sportaši su to,uglavnom unatoč velikoj taštini i posebno pri ovakvoj situaciji,moguće da nije samo kurtoazno),baš su te izdvojene ličnosti od nas većine smrtnike,posebnjaci. Priznam da ne bih mogao iako bih svakako sastavio ovakav post. No zapravo nebitno u sportskom kontekstu,vjerujem da kao što se Nadal jedno 5x u karijeri vraćao "iz mrtvih", Federer 2-3,Nole isto tako,da se neće dogoditi "collapse".
Sada je na redu bitnija poruka koju će poslati,ne bi valjalo da ostane nedorečen. Ukoliko je pogriješio,nek preuzme odgovornost,ispriča se,ljudi isto neće gaziti po najvećima među njima. Opet,nelagodna je situacija i ako su mu načinili nepravdu jer ne bi smio biti preoštar i decidiran,možda je najbolje da istupi ponizno,a da opet ulije svome narodu veliku i realnu nadu da je tu za njih i sebe,i da će ustrajati,kako u životnim stavovima,tako i na borilištima.
Sada je na redu bitnija poruka koju će poslati,ne bi valjalo da ostane nedorečen. Ukoliko je pogriješio,nek preuzme odgovornost,ispriča se,ljudi isto neće gaziti po najvećima među njima. Opet,nelagodna je situacija i ako su mu načinili nepravdu jer ne bi smio biti preoštar i decidiran,možda je najbolje da istupi ponizno,a da opet ulije svome narodu veliku i realnu nadu da je tu za njih i sebe,i da će ustrajati,kako u životnim stavovima,tako i na borilištima.
Ovo mu je zvanican inst nalog. Ko ce drugi pisati, necu ja... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Felixians4
- Kontakt:
zaboravio nadodati nakon zagrada. naravno da je to njegovo i potpuno je logično da uradiš ovakav post,nego ne znam da li stvarno ovo misli i osjeća. ono,ko što napisah,ja ne bih,pa ne bih nimalo ni njemu zamjerio.
iz stats perspektive,makar će podebljati no.1 držanje
- OldFashioned
- Kontakt:
Pričamo o čovjeku/tenisaču koji redovno bilo da vodi ili gubi, neovisno o težini situacije na terenu, aplaudira protivnicima i ispravlja greške sudaca u korist protivnika.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 17:13zaboravio nadodati nakon zagrada. naravno da je to njegovo i potpuno je logično da uradiš ovakav post,nego ne znam da li stvarno ovo misli i osjeća. ono,ko što napisah,ja ne bih,pa ne bih nimalo ni njemu zamjerio.
iz stats perspektive,makar će podebljati no.1 držanje
Da li je ljut ? Svakako, ali zato što se nije natjecao a ne zato što je Nadal osvojio.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bez fašističkih obilježja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Je li ovo direktna podrška Vučićevoj predizbornoj kampanji?

- OldFashioned
- Kontakt:
Daj bola Rajaz mislio sam da si zreliji od ovog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šta očekivati od lika koji se slikao sa rakijom zvanom Draževača.
"We need to suffer. And we need to fight."
jeli tu pozitivan?

novak se svakim slijedećim potezom sve više srozava
- OldFashioned
- Kontakt:
The hate is real. 

Kakve komplexe je lik nabio

Novak je super osoba ali nazalost i ekstremno glup covjek.
Ha

Mišljenja si da Vučić ne igra na tu kartu ?
Sta ovaj Old glumi advokata ne razumijem, ko god bilo sta napise o Djokovicu on se prvi javlja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
čovjek se svakim potezom sve dublje ukopava i očito nema nikoga ko se usuđuje da mu kaže da stane. nije još meltdown ali bojim se da nije ni daleko od toga.
iskreno se nadam da neće doći do toga i da će mu dozvoliti da igra ove slijedeće GS turnire, ali ako ne onda bi moglo biti svašta
iskreno se nadam da neće doći do toga i da će mu dozvoliti da igra ove slijedeće GS turnire, ali ako ne onda bi moglo biti svašta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.