Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jel uopste moguce da covjek u ovakvoj situaciji za zivota sklopi ugovor s nekim advokatom ili vjerskom zajednicom pa da bar kad umre zna da ce se neko pobrinuti oko sahrane?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Jeste, na prošloj stranici sam pisao. Moj rođak sa komšijom sklopio takav ugovor, dao mu nešto parica i obavezao se da će platiti troškove dženaze i podići nišane, a zauzvrat nasljeđuje njegovu imovinu.
Isto se može sklopit taj ugovor i sa fizičkim i pravnim licima i mislim da je to dobra opcija za samce koji nemaju nikog kad uđu u određene godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Slučaj u komšiluku, starica sama bila, umrla, počela se već raspadati unutra. Ušli vatrogasci preko balkona i šta ti ja znam policija i ko već sve ide, iznijeli je i tjt. Ima kćerku negdje na zapadu sa kojom je bila u svađi, samo rekla da je ne zanima ni stan ni ona. Od nadležnih više niko ništa nije radio, već mi bili primorani platiti iz onog kućnog budžeta likove da urade dezinfekciju i ostalo sa higijenske strane. Evo 3 godine prošle, stan prazan. Kakva je sad tu politika i šta će se desiti...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno rodjak ti je kriminalac. Covjek je mogao uzeti minimalno 70k za stan i biti u starackom domu kralj do kraja zivota i jos da ga ukopaju kao Titu. Ovako se vjerovatno patio i nije imao hljeba da jede sam ako je pred smrt i mogao da se opere i nahrani.Marsal je napisao/la: ↑30 jan 2022, 09:56Jeste, na prošloj stranici sam pisao. Moj rođak sa komšijom sklopio takav ugovor, dao mu nešto parica i obavezao se da će platiti troškove dženaze i podići nišane, a zauzvrat nasljeđuje njegovu imovinu.
Isto se može sklopit taj ugovor i sa fizičkim i pravnim licima i mislim da je to dobra opcija za samce koji nemaju nikog kad uđu u određene godine.
- Marsal
- Kontakt:
Čovjek mu je sam ponudio tu opciju, šta je trebao reći neću ja, nađi nekog drugog. I ovakvi slučajevi nisu uopšte neuobičajeni, događaju se često, svuda i svugdje oko nas.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 10:07Realno rodjak ti je kriminalac. Covjek je mogao uzeti minimalno 70k za stan i biti u starackom domu kralj do kraja zivota i jos da ga ukopaju kao Titu.Marsal je napisao/la: ↑30 jan 2022, 09:56Jeste, na prošloj stranici sam pisao. Moj rođak sa komšijom sklopio takav ugovor, dao mu nešto parica i obavezao se da će platiti troškove dženaze i podići nišane, a zauzvrat nasljeđuje njegovu imovinu.
Dosta starih ljudi nece ni da cuje za staracki dom bez obzira u kakvom stanju se nalazili, ocigledno je covjek vise cijenio svoj mir i dom a stan mu kad umre svakako vise i ne treba. To je bar zrelo razmisljanje ako vec znas da si prepusten sam sebi onda je i briga oko tvoje smrti tvoja obaveza pa bolje to rijesiti na vrijeme da imas dostojanstven ukop.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bas steta sto se ne moze pricati na ovoj temi o ridjobradom Zivkovicu. Bas me zanima misljenje ljudi o tome da li ce izlaziti na izbore u nekom novom kvazimodo sistemu i pristati da budu zadnja stoka na svijetu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
mislim da ide sudski proces te kcerka ce se morati pismeno ocitovati da neceArvid je napisao/la: ↑30 jan 2022, 10:01Slučaj u komšiluku, starica sama bila, umrla, počela se već raspadati unutra. Ušli vatrogasci preko balkona i šta ti ja znam policija i ko već sve ide, iznijeli je i tjt. Ima kćerku negdje na zapadu sa kojom je bila u svađi, samo rekla da je ne zanima ni stan ni ona. Od nadležnih više niko ništa nije radio, već mi bili primorani platiti iz onog kućnog budžeta likove da urade dezinfekciju i ostalo sa higijenske strane. Evo 3 godine prošle, stan prazan. Kakva je sad tu politika i šta će se desiti...

@Marsal ?

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
nego da pitam forumaše gdje se u sarajevu imaju kupiti stiker tetovaže, malo bi da se šaram po tijelu ovo ljeto pa da isprobam koju dok još nisu kratki rukavi krenuli 

-
- Kontakt:
koji naziv filma bi Jajan izgovorio? "Pljačka tjećeg jajha" 

- Fantasista
- Kontakt:
-
- Kontakt:
koji su genijalci ova dvojica (ali onaj što haman cijelo vrijeme pjeva